-
Maxi
EVO, JA SE NIŠ NE JAVLJAM, PROŠLI PONEDJELJAK SMO SE VRATILI S MORA, U PONEDJELJAK, VALJDA IDEMO OPET, ALI JA KAD SAM DOMA S CURAMA PO CIJELE DANE, UOPĆE NE STGINEM NA FORUM.
Ajoj, caps lock
Inače, mi smo bili u utorak na UZV u Heleni, išla sam sa strepnjom jer je dr C rekla ako će nalaz i dalje biti kao prije da idemo na UZV cistografiju. Ali puno je bolje :D
Bubreg i mokraćovod jesu još malo prošireni, ali puno manje nego prije. S obzirom da Lana u ova 2,5 mj nije imala nikakav infekt, urin i uk uvijek uredni, pije profilaksu, rekla je da ona sad ne bi radila cistografiju i da bi bilo dobro da skinemo pelene, ja sam rekla da svakako hoćemo tijekom 7 mj na moru (tako sam planirala u pino prije ovoga), na što se oduševila i općenito je rekla da je jako zadovoljna, ali nek još pije profilaksu do jeseni pa se vidimo na UZV u 10 mj gdje ćemo odlučiti dalje o event MCUG (to mi je jedino ostalo nejasno, a zaboravila sam pitati - zašto sad opet mcug, a ne UZV cistografija :? ) te da ako tako odgađamo pretragu da je sve manja šansa da ćemo je uopće trebati
Uglavnom, sad sumnja da je bubreg možda proširen radi mogućeg dvostrukog kanalnog suatava u njemu, što bi bilo puno bolja opcija od refluxa, naravno
A to su mojoj starijoj kćeri ginekolozi vidjeli nja UZV par dana prije poroda, a pedijatri poslije nikad više. A i nećakinja ima proširenje mokraćovoda, a nikad reflux. Možda im je to nešto genetski
Uglavnom, baš sam jako sretna sad i opet imam sve pohvale za prekrasnu ekipu u Heleini
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma