Bok curke!

ja nikako da se javim ovdje. Prije tjedan dana smo stigli s mora, ali od kad sam doma s curkama jedva da stignem na net na 5 min. zato se još nisam ni ulogirala tamo.

mislim da sam vam pisala da smo krajem 6. mj bili u Heleni na UZV i stanje je puno bolje, još je bubreg malo proširen, ali sad dr sumnja da je možda dvostruki kanalni sustav i s obzirom da nije imlala nikakvih upala, da pije profilaksu i da je sve ok, rekla je da ne trebamo raditi UZV cistografiju sada, već da opet ponovimo UZV u jesen pa ćemo vidjeti

Mjesečne kontrole urina su nam dosad bile super, a jučer dobijem nalaz UK i ima E. coli. Doduše, 10 3 (deset na treću), ali ipak, baš sam jadna. Ona nema nikakvih drugih simptoma, temp ni ništa, pije nitrofurantoin.

Sad sam mailala doktoricu da je pitam što da radimo
Mislim da sam čula da su to granične koncentracije i da se često ni ne liječi posebno

Mi smo na moru u 7 mj skinuli pelenu i Lana je to jedva dočekala. stalno je bila gola i bosa. Zvala sam je djevojčicom iz džungle
KOliko god bih ja oblačila gaćice i šlapice, ona bi ih skidala. jel moguće da ju je tako pokupila ili to samo tako dođe?

Sad čekam doktoričin odgovor