Nama je sv. Nikola ujedno i godisnjica braka (ove godine 10. 8) ), tako da svi dobijemo poklone i slavimo naveliko

No, da se vratim striktno na temu:
- ne znam kako ce sv. Nikola biti organiziran u vrticu i da li ce i tamo dobiti poklone, no znam da 5.12. imaju vrtic samo do podneva jer je taj dan Fiera di S. Nicolo, znaci sajmeni dan. Uglavnom, na samog sv. Nikolu ce dobiti rucnik sa likovima iz crtica (ako nadjem blazene Winxice bit ce super, ako ne - nasla sam neki drugi koji bi joj se mogao svidjeti), cokoladicu, mandarinu i sibu. Znaci, to nosi nas dragi Nikola, cizmice se navecer ociste i stave na prozor.

- Bozic: darove nosi Djed Mraz (meni ce on uvijek biti Djed Mraz, nikad Djed Bozicnjak), i tu ce takodjer dobiti nesto, jos premisljam sto. To obicno bude neki veci pokon.
Od Djeda Mraza je zatrazila djecju peglu, no ne znam da li da joj to kupim, strah me je da ce poslije navaljivati i na pravu peglu, pa da se ne opece :/ ). Skromno dijete.

-NG: bit ce par darova koje darujemo mi, nonici, prijatelji, itd. Kako cemo ove godine biti na snijegu za NG, bit ce to uglavnom sitnice koje tamo kupimo.

Jos nam ostaje Befana, 6.1. - znaci, opet neke sitnice + slatkis + mandarina ili sl.

I da, zaboravile ste sv. Luciju - kod nas je obicaj i na nju darivati nekim sitnicama. Odlucila sam se za Winx glitter flomastere i neku stosnu biljeznicu jer je sad u fazi velike zaljubljenosti u slikarstvo . A mogle bi time i zajedno raditi bozicne cestitke.

Znaci, vrijeme mi je da pocnem skupljati popis svih tih sitnica.