Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
Citiraj Ivana2 prvotno napisa
Kod nas je prosinac mjesec darivanja.
1. prosinca je dobio adventski kalendar, ove godine Lego City pa ako ništa drugo dnevno dobije jedno malo iznenađenje. .
gdje si ga nabavila?
što ima po danima?
svaki dan figurica?
Budući da kod nas sve do 15. 11. nigdje nisu znali reći hoće li imati Lego adventske kalendare, naručila sam preko familije iz Njemačke, koji su to naručili preko interneta još početkom studnog. Bilo je Lego City za dečke i Lego Bellvile za djevojčice. Lego City ima temu putovanja - svaki treći dan figurica čovjek, a između razna nosila, koferi, usmjerivači prometa i sl. Uglavnom sve što treba slagati. Za djevojčice je jednostavnije ali šarenije - purica, čaše, vila, stol i sl. što ide uz kraljevsku blagdansku večeru.
Mislim da se to više ne može kupiti ni vani jer se sve rasproda preko interneta i tjedan prije 1. prosinca. Možda se ipak može još negdje naći.
Prošlih godina smo imali Playmobil adventske kalendare i bili su fenomenalni, ali mi se ovogodišnji nije svidio.
Ja počinjem to planirati početkom studenog i samo sam jedne godine uspjela nabaviti u Hrvatskoj, prije tri godine u Crtiću.