Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Mala robica

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Mala robica

Jel kupujete bebicama robicu ili ste dobile ili i jedno i drugo?
    Gdje im kupujete kad kupujete? Koje marke vam se najviše sviđaju?
    Što im najviše volite obući?- tzv.stramplice (rukavici i nogavice) ili male hlačice i majčice?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Prije poroda sam kupila premalo robice. Dobro da sam dobila 2 vrece, jer ono sto sam ja kupila je bilo za presvuci u jednom danu. A kupila sam po nekim popisima koje sam nasla na internetu.
    Prije sam najvise kupovala u H&M-u, sada najcesce u ZGB-u ili u baby Centru u Sloveniji. H odjecu uglavnom dobije od baka, djedova, tete...Ja kupim pidjame, donji ves...ono sto nije tako atraktivno za poklon...

Stramplice joj nisam nikad voljela oblaciti, smo kad je zima po vani.Ja mrzim strample, ne volim tako usku odjecu, pa nisam ni njoj to oblacila. Unutra je najcesce bila u trenirci - majica+hlacice, ispod body bez rukava ili potkosulja.. Bitno da je pamucno i komotno.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Re: Mala robica

Ja sam i dobila puno robice u babinama a i kupila sam dosta, naravno.
    Puno sam kupovala/kupujem u TL, Lantei, Iani, Kalevali, Bebin Svijet, MTČ, a dobila sam dosta robice i iz vana

Najdraže mi ju je bilo obući kad je bila skroz mala u body, plišanu majčicu i plišane hlačice zatvorene i onda još na to plišane papice

Uvijek mi je najbitnije da se ona ugodno osjeća, da ju nigdje ne steže, ne žulja. Najgore mi je vidjeti bebače u trapkama, ili tvrdim samtericama gdje se jadni ne mogu pokrenuti ili im sve spada. A i prepravila mi je mama dosta hlačica jer su sve u struku preuske, kao da bebači nemju taj svoj trbuščić :/
    Udobnost prije svega!

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Re: Mala robica

Najgore mi je vidjeti bebače u trapkama, ili tvrdim samtericama gdje se jadni ne mogu pokrenuti ili im sve spada. A i prepravila mi je mama dosta hlačica jer su sve u struku preuske, kao da bebači nemju taj svoj trbuščić :/
    Udobnost prije svega!
    Tocno, na jako puno hlacica smo morali mijenjati lastiku ili nekako prekrajati, jer su bile uske u struku. A tek brojevi - ja sam H sa 6mj kupovala 12-18mj, samo da joj bude komotno.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

I mi kupujemo veće brojeve da bude komotno. Moja mama tvrdi da je modna industrija za decu kao i za odrasle, sve prave za visoke i mršave. Nađa je bucka i ja joj npr Okaidi robicu kupujem za 18 meseci. Inače nam se najbolji pokazao MTČ. Ja najviše volim robicu iz dva dela, trenerkice. Ona jednodelna odelca me nerviraju, uvek se nekako sve sfrka, to ne nosimo. Bodić i preko trenerkica.
    Ni ja ne volim štrample ali me zanima šta joj obuć kad je dosta hladno ispod trenerkice? One debele, podstavljene pantalonice su mi nekako krute, ne može dovoljno da raširi nogice za maramu.

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam u lampiju kupila termo bodi štrample-mekane su jako i udobne, rastezljive, a kopčaju se na ramenima-kao triko bez rukava.
    s obzirom da smo uvijek i jedino u nosiljkama kad idemo van, meni je ovo super rješenje.
    u te štramplice stane i najdeblji trbuščić i nejdeblje nožice-mi spadamo u kategoriju sumo i jako nam je udobno u tome.
    sad kad je već prilično hladno, ispod toga bodić, na to trenirkicu ili odijelce i skafander i nikako nam ne može biti hladno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •