Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Apartmani u Klaićevoj bolnici

anna-y avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Apartmani u Klaićevoj bolnici

jučer sam na radiju čula vijest da su neki odjeli otvoreni u Klaićevoj bolnici, te apartmani za boravak roditelja s djecom. Jeste li i vi čule? da li je to točno?
    samo da znam, zlu ne trebalo

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mislim da ih je bilo i prije, ali ne znam nikoga tko je tamo bio. ja sam trazila ali su mi odgovorili da su popunjeni.
    ili su bili mit, ili vise od nedostatka prostora osoblje u klaicevoj muci nedostatak volje.

a to ni tisuce kvadrata novih apartmana ne mogu nadomjestiti....

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Nama je dr. Tolić rekao da je prije postojao jedan apartman u kojem su mogli boraviti roditelji s bolesnom djecom, uz plaćanje, no da su se onda počela postavljati pitanja tipa kako neki mogu biti s djecom, a kako neki ne, pa su ga ukinuli za sve.
    Bilo bi super da opet postoji ta mogućnost.

anna-y avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

pitam, jer sam jučer to čula na radiju kad sam se vraćala sa posla (onako usput, pa nisam 100% sigurna), ali ne vidim to nigdje na netu.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Odlično, samo ja iz ovoga ne vidim hoće li opet recimo majke moći biti s djecom do operacije i nakon operacije npr. mandula. Čini mi se da je ovo za djecu koja dulje borave u bolnici. Da još dodam, nadam se da se varam.

Cvrčak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Odmah da objasnim jer sam se prije koji tjedan osobno interesirala. Naime to nisu apartmani nego sobe gdje make koje doje mogu prespavati sa svojim bebicama. To ima kirurgija na novoredenackom odjelu i sada se novo otvorilo na pedijatriji. Te sobe na pedijatriji su ljepse i ima ih vise ali ne primaju djecu sa kirirgije nego iskljucivo je za njihovu pedijatriju i prioriteti majke dojilje (ali malih beba) zati majke dojilje do godinu dana i na kraju majke koje zive izvan Zagreba. Mislim da ih je po troje u sobi i nisam sigurna da se naplacuje. Slicna stvar je i na kirurgiji ali oni imaju samo jednu sobu koju je nemoguce dobiti!!!!!

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dakle opet nista dojilje su uvijek mogle biti ..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •