cure,rodila sa prije 5 mj i jako sam smrsavila,cak imam manje kila nego prije poroda(sad imam 50 :/ )
jer znate mozda neke preparate koji pomazu da dobijem tek ili cak da se zdebljam?dojim.
ma ja jedem ali valjda nedovoljno da se zdebljam!
cure,rodila sa prije 5 mj i jako sam smrsavila,cak imam manje kila nego prije poroda(sad imam 50 :/ )
jer znate mozda neke preparate koji pomazu da dobijem tek ili cak da se zdebljam?dojim.
ma ja jedem ali valjda nedovoljno da se zdebljam!
to ti je vjerojatno od dojenja.
mislim da ne postoje takvi vitamini.
najbolje da jedeš malo više, a ako bi se baš voljela malo udebljati imaš one neke energetske sokiće koje piju ljudi koji su bolesni pa ne mogu normalno jesti.
jel znas kako se zovu i di se mogu kupiti?
hvala
B-komplex se davao za otvaranje apetita... meni, kad sam bila mala.
jednom sam pila B komplex i dobila 5 kg u mjesec dana. Prekasno sam pročitala da otvara apetit.![]()
pa pila sam nedavno b vitamine i nista uopce mi se nije tek povecao.mozda sam trebala biti duze vrijeme??ja sam pila negdje tjedan dana.
Duže, duže.
Ja ti uopće ne bih to preporučila.
Jednostavno jedi više, kad god imaš prilike, čim beba spava.
Isuse, curke smršavile ste. Kaj je to problem?! Ja niti kile. Dajte meni recite kako ste smršavile, a ne da tražite načine kako se udebljati. Evo, ja vam mogu reći kako se udebljati: žderem sve u šesnaest. Još se čudim da stojim na istom, a ne debljam se.
Elin neke žene imaju problema sa (ne) gubljenjem kila .
Nemamo svi isti metabolizam.
Ako želiš šmršavjeti pripazi na prehranu tj jedi zdravu hranu i vježbaj![]()
Ana, rado, ali kaj ću kad mi je fino ovo drugo, pogotovo sada za blagdana kada su na stolu samo fine stvari koje debljaju![]()
Ne znam kako se zovu, ali znam da ga je meni tetka donijela jer je mislila da sam premrsava. A ja sam posizila.![]()
Zato znam da postoje takvi napitci.![]()
Krafne
probaj piti vitamine koje si pila u trudnoći, ja pijem pregnital, na njemu i piše da je za trudnice i dojilje
btw. i ja sam smršavila dosta od poroda prije 6 tj. , nemam vagu pa ne znam koliko ali vidi se
a fakat jedem
ako se ovako nastavi bit ću i ja skoro premršava :shock:
dojenje je u pitanju, očito![]()