Imam problem. Moj Oliver, dijete koje se gotovo nikad i ničega nije bojao, obožava Ninje kornjače, sve muške igre, ide na judo, igra se mačevima, ima 5 godina već mjesec dana nakon što su u vrtiću čitali ili gledali Snježnu kraljicu ne želi spavati dok ja ne legnem s njim (prije toga je već 2 tjedna zaspao sam bez mene), ne želi ići u svoju sobu po igračke bez da netko od nas ide s njim jer se boji Snježne kraljice. Kada ide na WC moli da netko bude blizu jer se boji Snježne kraljice. Navečer ja obavezno legnem s njim, privije se uz mene da jedva može disati i šuti, kad mu kažem da mu je tako teško, da ne može disati, on tihim glasom kaže: mamice bojim se. Ne želim potcjenjivati taj strah jer vidim da je stvaran i da se zaista boji. Naravno da sam mu već 100 puta rekla da je to samo priča, da Snježna kraljica nikako njemu ne može doći, nauditi na bilo koji način....itd, itd. Ne vrijedi, on se i dalje boji, a ja ne znam što poduzeti jer to već traje preko mjesec dana. Ima li tko kakav savjet, please?