-
kao da sanjam...
Drage moje buduce majke blizanaca,zeljela bi s vama podijeliti svoju pricu s poroda.
Imala sam zakazani carski sa tocno 37 tj.trudnoce.Tog jutra sam dosla u bolnicu i sve je trebalo poceti vec u 8 h.Medjutim-dr.je imala hitnu operaciju koja je potrajala do 10:35.U medjuvremenu mene su polegli na krevet,spojili ctg,uveli braunilu u ruku,vadili krv.Tako lezeci na ledjima bilo mi je slabo i imala sam osjecaj da cu izgubiti svijest.Moj hubby i sin su me bespomocno gledali,a ja sam pozeljela pobjeci!
Eto-to je bio moj najgori dio poroda!
U 10:45 sam bila u operacijskoj dvorani u kojoj je bila goooomila ljudi-sestara,doktora...Legla sam na lijevi bok i dr mi je dao inekciju u ledja kako bi mi obamro taj dio u koji ce mi uvesti epiduralnu(malu cijevcicu koja mi je stajala i slijedecih 24 h kako bi mi konstantno davali pomalo epid.tako da uopce nisam osjecala bol!!)Onda su mi uveli kateter za urin-ni to nisam osjetila.Zatim su me cistili po trbuhu i ja im kazem kako sve osjecam-mislila sam da cu sve strgati kad me zarezu!,a oni meni u tocno 11:12 min -ovo je vas deckic,minutu poslije-i curica.Nisam mogla vjerovati!!!Sve je bilo gotovo i bezbolno u samo par minuta!!!
Naravno da je mome muzicu to bila vjecnost,ali isplatilo se!!!
Curica je bila 2200,a decko 2590.On je malo popio plodove vode pa je dan i pol bio na toplom kreveticu,a ona sa mnom.
Nakon pola sata sobe za oporavak-koju nisam ni dozivila jer sam slala poruke,primala pozive...dosla sam u sobu.24 h sam primala lagano epidural tako da nista,ali nista nisam osjetila!Rez mi je vrlo mali-onaj novi sistem bez savova,tj.sivanje iznutra.Kad su mi sve poskidali bez problema sam stala na noge i vec prvi dan picila na drugi kraj bolnice dojiti svoga sineka.On je dosao popodne k meni i curici tako da smo uzivali jedni u drugima.
Ne mogu reci da mi se i dr. nisu cudili kako nemam nikakvu bol,ali stvarno je tako!
Nakon 4 dana dosli smo kuci.Sada je tocno 11 dana od poroda-ja sam natrag na svojoj kilazi,vec sam dva puta bila u shopingu!
Klinci su zakon-istovremeno se bude i papaju-kombiniram dojenje i formulu.Po noci se bude u 4 i to je to!
Nadam se da ce tako i ostati!
I kada pogledam svojih troje djecice....cini mi se kao da sanjam...
Pusa svima iz dalekog svijeta od nas petero!
:D :D :D
-
bravooo...čestitke svima!!!!!! :D
-
-
cestitamo, drago mi je da je sve super proslo!! :D
-
naomi moa tvoja priča je nevjerovatna, svaka ti čast, kad se ja sjetim svog zahvata još uvijek mi trnci od bolova prođu kičmom a na noge nisam mogla stati dva dana, a kasnije visoka temperatura od operacije, brrr....
Drago mi je da postoje i ugodna iskustva, sretno
-
Stvarno nevjerojatno :D Cestitam!
-
prekrasno
-
Čestitam od srca.
Uživaj sa svojom dječicom
-
-
Čestitam!!!
Stvarno imaš prekrasno iskustvo s poroda!
A ritam buđenja i papanja, super. Kod mene je isto tako bilo na početku.
Sad više ni neznam koliko se puta budim ponoći.
Pusa bebaćima!
-
-
Prekrasno iskustvo!
-
Cestitamo!!!!
Jako mi je drago da ti je carski ostao u tako lijepom sjecanju.
Voljela bi da je i meni tako, iako nisam imala nikakve komplikacije i brzo sam se oporavljla, nikako da prezalim sto nije bio prirodan porod i sto barem nismo migli biti skupa u tom vaznom trenutku...
No dobro, glavno da su nam malci zivi i zdravi.
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma