Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 163 od 163

Tema: Silom prilika - eto me među vama

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Da, da: mora se paziti koja je na guzi kada se dugo sjedi, ali mi smo teško izdržavali dugo u AS bez stajanja, pa onda pauze iskoristim i za presvlačenje...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Wow, Luna bravo!!! :D
    A kakvu tek kolekciju imaš? Mrak!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

stephanie, tek sad vidim pitanje - za sad nam još nisu procurile pelene, danas je 2 tjedna kako ih koristimo. Imam AIO.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Luna Rocco, baš mi je drago što ste i vi u platnenima. A što se tiče onoga sa vraćanjem na staro sa piškanjem i kakanjem, to se dogodilo i kod nas. I Evan je ljetos prijavljivao, bio 30-tak noći sa suhom pelenom (i većina dnevnih spavanja), a nakon što smo se vratili sa drugog dijela ljetovanja... sveeee mokro. Sad piški u lonkicu ujutro, i ponekad preko dana.
    Ali ne opterećuje me to puno. Volimo naše platnene, svaki čas mu sašijem neku novu (ponekad nešto i naručimo - kao sad BB od bambusa) i skupa se veselimo svakoj novoj. Joooj, on kad vidi jednokratnu pelenu sva mu se kosa digne na glavi. (Zadnjih dana ima jako mekanu stolicu, pa mu ujutro na 10-tak minuta stavim jednokranu da se pokaka, a on dobije fras kad ju vidi.) Tako da smo i od toga odustali. Sad si sam ode u sobu, izabere pelenicu, stavi na pod i sjedne na nju.
    Inače, on slaže rečenice, zna nekoliko slova i broji do 7, ali od bezpelenaštva još ništa.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Hm, dugo Olivija .... pa do svoje mame se vozim 7 minuta :/

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

off: tanja, predivne su ti pelenice

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Thalia, thanks

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Moram se ubacit- Luna, sad još samo pređi na platnene uloške, i nema više mrlje na tvom dosjeu 8)

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj momtobe prvotno napisa
    Moram se ubacit- Luna, sad još samo pređi na platnene uloške, i nema više mrlje na tvom dosjeu 8)
    I zaboravi da postoji co.. co.. prije nego te sin ulovi kak je guštaš

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ssss prvotno napisa
    I zaboravi da postoji co.. co.. prije nego te sin ulovi kak je guštaš
    Nemoj mi samo oteti co...co...

Hoćete čuti što je hard core? Kad ti dijete ima crijevnu virozu i 10+ ljepljivih, smrdljivih i sluzavih stolica dnevno, a ti ne posegneš za jednokratnima, čak ni ne pomisliš na njih, nego uredno rifljaš pelene u kadi i pereš 3 mašine na dan...
    Da, imali smo zanimljvih 6 dana... :shock:

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

to smo mi na moru prosli. i svi su me bljedo gledali. 8)
    sad je super jer iskaki svoju grudicu (ak ne u tutu) u gace. a njih mogu okuhati pa nema smedjih mrlja

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam, bogme, kuhala pelene ovih dana.

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Malo OT, ali moram pohvaliti MM. Kad sam počela razmišljati o platnenima, on bi se na sam spomen sav zajapurio kak izmišljam gluposti, ko će to prati, mijenjati, ispirati, promakat će itd.
    Večeras dođe s posla i veli kak je pričao s frendom koji će skoro postati tata i nagovarao ga na platnene :shock: . Mislim, nisam mogla vjerovati. I veli:"Sve sam mu rekao, kak je to zdravije za dijete, kak opće nije bed presvlačiti, kak su lijepe, kak je to jeftinije, pa nemaš punu kantu zmazanih pelena..." Kaj je najbolje, frend je bio oduševljen idejom. I tako on slaže hvalospjeve, preko noći postao zakleti pobornik platnenih, baš kao i Luna.

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •