-
Mi koristimo ariannu za usisivač i spašava nas.
Jednom sam pokušala nekoristiti i potaknuti djecu da sama ispuhuju i otišlo im je na grlo i pluća. Tako da ne znam šta bih bez toga.
Moji su ove godine krenuli u jaslice i više su bolesni, nego zdravi, ali smo se svaki put uspjeli izvući bez bolnice.
Pazimo na vlagu u zraku i kad su jače zaštopani, spavaju u polusjedećem položaju. Imamo i ovlaživač zraka. Masno smo ga platili, ali mi mjeri vlagu i možemo regulirati po potrebi. Kad je jača prehlada, navijemo na preporučeni maksimum - 60% relativne vlage, a za inače 50 %
Imamo i inhalator. I to nas je poprilično koštalo, ali spašava. Inhaliramo sa fiziološkom otopinom.
Kupamo ih u jako zaparenoj kupaoni. To im otvori sinuse i sekret se samo slijeva van.
Sin se ponoći zna daviti od kašlja. Usisamo, damo žlicu meda i malo vode da popije i nastavi spavati.
A kako će to utjecati na budućnost - ne znam.
Ja imam velikih problema sa sinusima, a moji nisu imali ništa od gore navedenog.
Meni je trenutačno bitno da ne hodamo po bolnicama i spremna sam dati poprilične novce za liječenje u kućnoj radinosti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma