-
Bila sam na color doppleru na Sv. Duhu. Ljudi, što su to bili simpatični i pristojni doktori, to nisam već dugo vidjela! :D malo da poskočim za njih 
U biti i moj soc je jako fin čovjek, ali su mi ovi generacijski bili bliže.
No da se ja vratim na temu. Ova moja ćuspajz terapija je izgleda OK. Moj intramuralni miom se smanjio s 30mm na 20x25mm s rubnim protokom, vele nekro-nešto, tj. da odumire iznutra. Izmjeren mi je resistance index RIs 0.72. Zna li netko protumačiti taj index? Moj pokušaj interpretacije uz pomoć interneta je besmislen, čini mi se.
Moja endometrična cista od 2cm na jajniku je isto pristojna, ne raste. Uglavnom liječnici vele da imam svega, al po malo. E a zašto ih je bilo četvero... dobili su neki super novi uređaj, pozavidjela bi im cijela Blejkova sedmorka
pa su se svi divili mojim iznutricama, tako da smo svi bili sretni što ja imam toliko zanimljivih objekata za promatranje
Da rezimiram: pila sam stolisnik u vinu, pokušala s lanom u medu, to je išlo samo par dana jer loše podnosim, uzmem tu i tamo laneno ulje u kapsulama iz dm-a koje sadrži vitamine E, B6, B12 i folnu, nekad C+Zn, a nekad multivitamine. Smanjila sam značajno konzumiranje mliječnih proizvoda, a barem jednom tjedno si spečem kruh od grahama i prženih sezamovih i lanenih sjemenki i onda ga dva-tri dana jedem za doručak i večeru. Javit ću daljnji tijek, u nadi da će nekome pomoći. Ili da vidi da nema smisla, ili da vidi da pomaže. Za sada ide u dobrom smjeru.
"Evo danas dobre sam volje, malo sutra bit će nam bolje"
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma