-
Hvala vam puno na odgovorima!!!
Od juce sam izbacila mlecne proizvode i meso totalno,i bacam se sada na makrobioticku tj.vegeterijansku ishranu.
Kazu da je i fizicka aktivnost jako bitna.Ja ocigledno imam previse estrogena u sebi.Pokusacu sa svim alternativnim nacinima lecenja.
Na sajtu:http://www.poliklinika-harni.hr/teme...e/06_miomi.asp
Energetska medicina smatra kako miomi nastaju kod usmjeravanja životne energije u slijepu ulicu - na poslove ili odnose koje treba prerasti, odnosno predstavljaju kreativnost koja nikada nije realizirana, ili su povezani s unutarnjim sukobom zbog reprodukcije (rađanja) i odnosa. Otuda se savjetuju postupci akupunkture, akupresure i masaže u smislu oslobađanja blokirane energije i pojačanja protoka energije u zdjelici. Savjetuju se također i redovita tjelovježba (aerobičnog karaktera), kao i stavljanje obloga od ricinusovog ulja na donji dio trbuha tri puta tjedno po 60 minuta. Oblozi se rade tako da se vunena ili pamučna tkanina presavije u 4 sloja i potom namoči u hladno prešano ricinusovo ulje. Oblog se stavlja direktno na kožu donjeg dijela trbuha i prekrije komadom plastične vrećice ili plastične folije. Preko obloga se potom postavi termofor ili drugi izvor topline i ostavi sat vremena na trbuhu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma