Draga duga76, hvala na podijeljenom iskustvu. Mislila sam da će dan poslije sve izgledati manje loše, ali još sam prilično rezignirana. Iako, jucer sam si napravila stolisnik u vinu (vele da ne djeluje tako dobro kroz čaj, vino ide brže u krv). Probat cu promijeniti prehranu, iako nisam bas sigurna što i kako, probat cu soju ubaciti u meni, ostalo ionako manje-više primjenjujem. Nisam tako vitka kao ti, imam BMI 22, ali nije to baš neka tragedija.
Kako su za tebe u Mb bili tako sigurni da je trebalo operirati, čitam totalno kotradiktorne rezultate istraživanja. I da nema statistički značajnog učinka na IVF, i da nema samo ukoliko je manji od 4 cm, i da nema veze koliki je, nego gdje je smješten, i da treba operirati, i da je nakon operacije često puno gore stanje maternice pa bolje ne dirati. To je vjerojatno zbog pritiska na liječnike da objavljuju članke pa objavljuju koješta i nadaju se da recenzenti neće imati vremena filtrirati ih.

Prekrasno je da si trudna! Veseli me jako, pogotovo da si uspjela unatoč komentarima.
Ja ću sad ozbiljno poraditi na svom imunitetu.