Citiraj Anemona prvotno napisa
Lako je sad reči, ali stvarno nemoj se bojati, tvoje tijelo je stvoreno da to izdrži bez problema, jača si nego što misliš. U tom trenutku si toliko u svemu tome da ne misliš ni na strah, ni na bol, ni na eventualni rez, več samo na bebicu, barem je tako meni bilo.
Inače ja sam se panično bojala bolnice, ali ja sam razmišljala da je bolnica mjesto gdje sam na sigurnom, gdje će pomoči i meni i bebi, a ne naštetiti intervencijama, tako je i bilo.
Čvrsto vjeruj da će sve biti super i mora biti. (Možda ti se čini naivno, ali pomaže).
Potpisujem!
Imala sam visoko prsnuce vodenjaka i plodna voda je samo kapala i nisam znala da je to to ali sam zbog sigurnosti otisla u bolnicu. Kad su mi rekli da ostajem jer sam 4 prsta otvorena, ulovila me panika i htjela sam pobjec doma. Sve dok nisu krenuli trudovi, onda vise nisam mogla misliti na nista. Od prvog truda sve je trajalo 4 i pol sata i uopce me nije bilo strah, samo sam razmisljala o tome kako jedva cekam da sve zavrsi.
Tako da, nemoj brinuti, sve je to prirodno, jet da boli ali misli na ono sto dobivas s tim. A vjeruj mi, nem ljepseg osjecaja nego biti majka.