Citiraj ivana21 prvotno napisa Vidi poruku
To bi bilo najjednostavnije i najpraktičnije, ali mi je dosta nezgodno zbog malca... Stalno sam uz njega, muž radi... Težak je za papati, a moramo nabiti kilažu zbog operacije! Mršav je jako: rođen sa 2,5 kg, a sad nakon 3 i pol mjeseca ima 3,5 kg Imamo manje od mjesec dana da dobijemo još 500g(BAREM), problem je što dosta bljucka zbog hipotonije, tako da je hranjenje prava procedura. Rado bi došla u udrugu i sigurno hoću, kad rješimo ove osnovne stvari...
Muž mi trenutno radi. Dogovorit ću se s njim- da jedno od nas dvoje proba doći na taj susret , ako ne uspjemo to izorganizirati (jer on ugl sad radi druge smjene), možemo se dogovoriti da se nađemo nas dvije! Ja sam inače na VIM.
Sto jede?
Ako je na formuli trazite pedijatricu da vam prepise formulu koja ima pojacanu vrijednost kalorija ( ide na recept). Zbog srcane greske i hipotonije niti ne moze pojeti dovoljno da se udeblja.
Ako ne pocne dobijati na tezini na posebnoj formuli , treba razmisliti i o sondi ( ako je problem da se previse umara kad jede pa ne moze pojesti dovoljnu kolicinu).