-
Nisam dugo tu pisala, zapravo i nema nešt spec, nama je svaki dan specijalan ahhaha. Idući mjesec slavimo treći rođendan, proletilo mi je to vrijeme ni sama ne znam gdje..zvijer je odlično, obavili smo sve kontrole na godišnjoj razini i pokazatelji su iznad mojih očekivanja, kasnimo tj ne kasnimo za vršnjacima - u široj granici prosjeka za dob smo što me izuzetno veseli. Svjesna sam ja da kašnjenje postoji i da će ono kako bude starija biti sve očitije i veće al uživam u trenutku i divim se zajedničkim uspjesima. Trenutno smo u klasičnoj 2-3 godišnjoj fazi ispitivanja granica, ne slušanja, provociranja, bacanje, inata i svega ostaloga - sreća da imam dobru defektologicu koja ide samnom okolo ako iskažem potrebu i ukazuje mi kako bi se trebala postaviti u određenoj situaciji. Najveći odmak od vršnjaka je u govoru, pa su u tom segmentu i naši napori najviše usmjereni, a kako smo obiteljski vrlo verbalni nadam se da ćemo svi zajedno postići pomak na tom polju. Dolazi nam ljeto, školski praznici, a za mene i Iskru to znači godišnji, otkazujem sve terapeute i oslobađam svo naše vrijeme za uživanciju,putovanja, razonodu i opuštanje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma