Osjetih potrebu da se javim baš danas , na ovaj poseban dan . Dugo nisam pisala i vjerujem da na forumu ima puno novih mama koje možda i na ovoj temi traze odgovore na neka pitanja koja ih muče.Osobno sam svaki put nakon javljanja ovdje dobila nekoliko poruka , jer ljudima je valjda tako ugodnije pitati , pisati privatno nego javno, neki su mi postali i bliski , spojila nas dg .Kako god , drago mi je ako mogu na bilo koji način pomoći. A šta ima kod nas? Svašta , 11.5.godina Iskra ima , 4.razred na sredini, pubertet na vratima i zapravo sve je nekako bas dobro.Nebi mogla ni zamisliti da je drugačije , posložili se obiteljski , presložili životne potrebe i ciljeve , uhvatili neki ritam i hvala Bogu svi smo dobro . Kad shvatiš da to sve ide samo sporije onda je najbitnije da usporiš i ti , ne forsiraš jer sve dođe ali onda kad je vrijeme za to , a ne kad bi mi to htjeli ili društvo očekivalo. Najbolje od svega je svakodnevna radost i zahvalnost za male stvari koje su većini bezznačajne i usputne i upravo zato sam vjerojatno osjetila potrebu baš danas pisati...radujte se malim stvarima , bit će vam život ljepši.