trazim rukavice za bebu 7mj . kupili lijepi kompletic kapa-sal-rukavice, pleteno- divno. e, sipak! stavlja rucice u usta i onda su joj rukavice na zimi (recimo kao danas) mokre!!! trebala bi kupiti one kao skijaske - imate li ideju gdje da krenem?
trazim rukavice za bebu 7mj . kupili lijepi kompletic kapa-sal-rukavice, pleteno- divno. e, sipak! stavlja rucice u usta i onda su joj rukavice na zimi (recimo kao danas) mokre!!! trebala bi kupiti one kao skijaske - imate li ideju gdje da krenem?
Bok! Probaj u Baby Media Shop-u u King Cross-u. Znam da sigurno prodaju takve rukavice uz skafandere, provjeri ima li ih i "u rinfuzi". Svaka cast za rukavice, moja osmomjesecna mala potpuno poludi kad joj uopce probam navuci. Takoder ti je izvrstan ducan u Brezicama, tamo gdje su oni shopping-centar hangari, zove se Baby Center. Stvarno imaju sve-od body-ja do kolica.
ja sam trazila prosle godine...bez uspijeha.
vidiš o tome nisam uopće razmišljala. A i ja sam kupila tako lijepi kompletić...
e baš sam sad kupila u oakidi smeđe kao kožne rukavice (izvana glatke a unutra kao krzno) za jednog dečkića prepreslatke od 0-12. 65 kn koštaju. mislim da njih ne bi mogla namočiti. bile su još jedne pa se požuri.
jako su lijepe ja bi ih i T obukla al ona ne jede rukavice.
zapravo možda ti se i ne svide pa da ne ideš bez veze evo slika
[/url]http://public.fotki.com/emanina/svata/
evo baš danas vidjela u Foxu u Mandiju jaknicu sa takvim rukavicama....neznam jel imaju posebno takve rukavice za kupit....
jeste probale prošvrljati po štandovima tipa črnomerec ili slično?! znaloje biti futranih rukavica :/
emanina hvala, bila, vidjela, super su! i 65 kn-ok. ostao jos jedan par, al mi rekla teta prodavacica da ce dobit dosta nove robe sljedeci tjedan, pa se nadam da ce dobit neku fora boju (da joj rukice nisu tamno smedje...)
tak da ipak cekam next week...
fala...
Mi smo rukavice (fleece materijal) kupili u Djecjem Svijetu u Ilici za kn 45,00, nisu neka sreca od ljepote ali su principessine rukice tople i to mi je najbitnije.
OT,Maxime prvotno napisa
i ja svoju curu zovem principessa![]()