Stranica 2 od 5 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 237

Tema: pomozite mladoj mama-srednjoškolki!

enna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam plaćala preko E-bankarstva zagrebačke banke i napisala sam:

žiro-račun: 2340009-3208908767
    model: 02
    poziv na broj: 161107 (današnji datum)

i prošlo je bez problema!

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod zabe se uopce ne mora upisati nikakav poziv na broj.

niccoleta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

pa ne znam u kojoj si banci, ali dovoljno je da na račun primatelja upišeš
    2340009-3208908767

a poziv na broj, staviš datum, npr. 161107

a za neke banke će ti trebati ime prezime i adresa, tako da to pitaj ronin na PP

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ok, valjda će proći.

Hvala!

niccoleta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

vjerujem da će pomoć stići, malo po malo....
    država naša dok nešto napravi, to dijete će biti na ulici
    uplatila sam malo, nemam ni ja puno, možda idući mjesec bude još koja kuna
    nadam se da će se skupiti!

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Ronin kako da mi iz BIH pošaljemo nešto,nemamo PBZ a neznam kako ide uplata u inozemstvo,mislim da su troškovi slanja visoki ,jel može neka adresa pa možemo i poštom nisu ogromne svote pa preporučno.Može i na pp...

i da nemamo svi mogućnosti slanja u kunama ali € može zamijeniti

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

da,slala je jedna cura iz Bih-mislim da je poslela 6 eura!

vrcki avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

može i meni podatke za uplatu na pp?

ana-blizanci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

MOGU LI JA PREKO JADRANSKE UPLATITI???...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ana-blizanci prvotno napisa
    MOGU LI JA PREKO JADRANSKE UPLATITI???...
    možeš iz bilo koje banke draga!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

uplatila

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ronin svaka ti čast, na kraju prve strane sam već plakala. Strašno, ali zato smo mi tu da pomognemo. Ja uplatila.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj vrcki prvotno napisa
    može i meni podatke za uplatu na pp?
    i ja bi pomogla, koliko cu moc,jer ni ja nisam u baš sijajnoj situaciji, ali njoj je potrebnije nego meni pa mi molim te pošalji podatke na pp

ana-blizanci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

POŠALJI I MENI NA PP!!!U PONEDILJAK UPLAČUJEM SIGURNO!!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mi....barem da joj nešto pomognemo....
    ovo me dirnulo u srce, svaka čast
    Citiraj vendela prvotno napisa
    ali njoj je potrebnije nego meni pa mi molim te pošalji podatke na pp

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

evo baš sam razgovarala sa mužem i dogovorili smo da ćemo ovaj vikend ići pokrečiti njenu garsonjeru! :D

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ronin pravi si anđeo i ti i tm. Izvještavaj nas kako ide i kako još možemo pomoći.

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mogu podaci na pp?

tnx

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

zasada smo skupili 1355 kuna,od toga sam 400 odmah odnijela na Elektru da ne ostane u mraku a 1000 ćemo dati za stanarinu.
    Još mora dati 4 stanarine i 1500 kuna struje.

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ajmo cure, možemo mi to... Božić dolazi i svi već razmišljamo o poklonima i trpezi. Lijepo je u ta razmišljanja uključiti i one kojima je zaista potrebno, jako potrebno?

Ja ću napraviti još jednu uplatu u prosincu, bit će božićnice, lova djeci za darove... Moj Zvonimir će dobiti svoj poklon, bit će u toploj kući u velikoj obitelji koja ga jako voli... Zašto ne bi i neki drugi mali Zvonimir imao barem mali djelić toga?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam odlučila marini dati pola iznosa od svoje božićnice,neka sirotici kuća zamiriši po kolačima a nadam se da će i mali Zvonimir osjetiti čar Božića...prvi puta u domu u kojem ga ne tuku i ne viču na njega.

to dijete je svaki božji dan od svog djeda dobivalo nogom u leđa.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

pozdrav svima,

ja sam nova na forumu, evo rado bi pomogla djevojci ali mi trebaju podaci jer bi uplatila zabom, pa vas molim na pp !

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa
    ja sam odlučila marini dati pola iznosa od svoje božićnice,neka sirotici kuća zamiriši po kolačima a nadam se da će i mali Zvonimir osjetiti čar Božića...prvi puta u domu u kojem ga ne tuku i ne viču na njega.

to dijete je svaki božji dan od svog djeda dobivalo nogom u leđa.
    ovo je grozno za cut, ma mislim da ce mu više znacit da ga niko ne maltretira, nego ista drugo a isto se nadam da ce se nac i za neku sitnicu za dar...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

3-godišnje dijete nogom u leđa????
    Zamislite samopouzdanje tog djeteta za par godina..................

Jel za uplate na e-zabi treba ime? Nisam sad doma pa ne mogu provjeriti.

U svakom slučaju, ronin, može i meni ime na pp, pliz

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

da, traži naziv primatelja kad plaćaš preko zabe...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Evo ja upravo uplatila nije puno ali je od srca

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

vendela

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

evo uplaćeno.. ronin, divim se vašoj gesti, kada bi bilo više takvih ljudi svijet bi bio puno ljepši... pozdrav !

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ronin, ne kuzim, jel majka trudna il ima dijete ? malo me zbunilo ovo spominjanje malog zvonimira ?!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

evo:
    prvo dijete je rodila s 14 (bila je silovana)
    sada će roditi drugo

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

hvala!

sanja30 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Uplaceno od srca

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Uplaceno.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dragi moji još jednom vam puno puno hvala!
    Pomogli smo osobi kojoj nema tko pomoći,i to je velika stvar.
    Svaka lipa biti će korisno upotrijebljena.

Pošto sam na pdf-u Kamo s ovim optužena da ljude maltretiram,da od njih tražim novac,i što je najgore od svega,DA GA VJEROJATNO UZIMAM ZA SEBE,ja na ovom forumu više ne želim provesti ni trena.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ronin, nemoj tako, nije to prvi put da se neki pojedinci koji ne žele pomoći upuštaju u raspravu samo da bi izvrijeđali druge
    pusti sitne duše...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

branka znam,ali mene je Amelie 32 maltene optužila da sam pokrala taj novac a to su već ozbiljne optužbe.
    Meni to ne treba.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Joj, joj, prvo sam ovdje postala, a onda tek išla pogledati onaj topic i vidjela da se radi i o Amelie.

Amelie je inače meni jako draga i znamo se osobno i, vjeruj, nije zla osoba, dapače, ja o njoj mogu reći samo sve pozitivno.
    Ne znam kako je došlo do ovog nesporazuma i o kakvim se točno pp-ovima radi, ali znam da je na forumu već bilo sličnih prevara i točno je da ljudi već pušu i na hladno.
    Možda ste se vas dvije našle u krivom trenutku, jedna kriva riječ i ode sve u krivo...

U svakom slučaju, ja ne sumnjam u tebe. I mogu zamisliti kako se sad osjećaš.
    ali probaj shvatiti i one koji sumnjaju. znam da je to teško, ali probaj.

A kad sam pisala ovdje ovaj prijašnji post, sjetila sam se isto jednog topica za pomoć jednoj mnogobrojnoj obitelji, kad su se nakon nekog vremena počeli javljati ljudi samo zato da bi solili pamet i osuđivali. E, to mi je krajnje neukusno.
    Ako hoćeš, pomogni, ako ne, šuti. Nitko ne zna tko je u kakvoj situaciji dok nije u njegovoj koži i kako je do te situacije došlo.
    Ja, i kad dajem prosjacima na cesti, uvijek imam svoje sumnje.
    Ali mislim si, ja ću dati jer mi u tom trenutku tako savjest nalaže i osjećat ću se bolje, a ako me je taj netko prevari, neka to bude na njegovu savjest. Dobro, ako me prevario, onda sigurno ni nema savjesti.
    Možda sam ja i malo naivna, ali takva sam

Jer tko zna kamo ode i ona roba i onaj novac uplaćen na račune raznih humanitarnih udruga. A drago mi je kad se ovdje može pomoći nekome konkretno, tko do novca takvih institucija može vrlo teško doći

I, molim te, nemoj napuštati forum, pogotovo ne radi Amelie. Da je malo bolje upoznaš vidjela bi da je čista suprotnost od one osobe kakvom si je ti doživjela

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pošto sam na pdf-u Kamo s ovim optužena da ljude maltretiram,da od njih tražim novac,i što je najgore od svega,DA GA VJEROJATNO UZIMAM ZA SEBE,ja na ovom forumu više ne želim provesti ni trena.
    ne odlazi zbog onih koji u tebe ne sumnjaju i žele pomoći.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj fegusti prvotno napisa
    ne odlazi zbog onih koji u tebe ne sumnjaju i žele pomoći.
    X

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja tek trebam otić do banke..

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ovako cure....

zbog prestrašnih optužbi zlonamjernih ljudi ja ću sljedeći tjedan ovaj račun zatvoriti.

Zbog ljudskosti i topline vas koje ste otkinule od sebe da bi netko drugi imao ne mogu vam se dovoljno zahvaliti...Bog će vam ionako platiti.

Kad god bih nazvala Marinu da joj kažem koliko je novaca skupljeno ona od suza u pravilu nije mogla reći ni riječ...zahvaljujem vam se i u njeno ime.Učinile ste jako dobro djelo.

Marina će u lipnju maturirati u srednjoj ekonomskoj i moj tata će je zaposliti u knjigovodstvenom servisu kada joj beba krene u jaslice.

Zbog zaustavljanja ove akcije podstanarstvo više neće biti opcija,preskupo joj je.
    Trenutno radim na tome da je smjestim u jednu vikendicu koja je trenutno prazna,a namještena.držite mi fige da uspijem,mislim da je po informacijama koje sada imam ta opcija izgledna.

Još jednom vam se iskreno zahvaljujem,drage moje,a na ove druge,koje me "prijavljuju" neću ni trošiti riječi.

Ovo je moj posljednji post na Rodi.
    Želim vam sreću!

Sandrij2 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ovako cure....

zbog prestrašnih optužbi zlonamjernih ljudi ja ću sljedeći tjedan ovaj račun zatvoriti.

Ovo je moj posljednji post na Rodi.
    Želim vam sreću!
    Joj, ronin, nemoj.... Ja sam mislila uplatiti još jednom prije Božića.

I nemoj odlaziti... I nemoj se loše osjećati... Imaš razloga biti ponosna jer će ti netko cijeli život biti zahvalan na tome što činiš. Barem se nadam da je Marina svjesna svega što činiš za nju, pa stavljaš na kocku i svoj ugled.

Budi tu, puno toga smo skupa prošle... A i pjesmu smo ti dužne... Samo čekamo taj trenutak!

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

ronin, imaš toliko hrabrosti u sebi da si pokrenula sve ovo da sam apsolutno sigurna kako je ovo samo jedan trenutak slabosti... Razumljivo je da te pogađa sve ovo, ali nema foruma na kojemu ne gostuju bolesnici (i to potpisujem tisuću puta) i koji ne čitaju naslove otvorenih topika.

Ako je ovaj topik naslovljen sa "Pomozite..." onda se tu ne diskutira o tome jeli ili nije istina i tu nemaju šta tražiti oni koji ne žele pomoći.

Tko je voljan pomoći - dobro, tko nije nek otvara druge topike ili svoj vlastiti na temu "Istine i prijevare na forumu".

ronin, ostani barem na ovom topiku, nek se usudi neko javiti i pljuvati po svima nama. Ak smo budale, sebi smo budale i sebe smo oštetili, nikog drugog. To je naš rizik koji smo punog srca i duše prihvatile.

Evo, možeš osnovati i neku vrstu mreže za njih. Ja već sad mogu garantirati da mogu svaki mjesec na plaći prebaciti 50 kn. To je zaista sitno, ali 50 po 50... A u nekim posebnim prigodama mogu ubaciti i neku extra uplatu.

Pa neće ni to stanje do vijeka. Ostvariti će porodiljni i još neke vrste pomoći (nadamo se) i početi će raditi...

ronin? Nećeš valjda dozvoliti da zlo pobijedi dobro? :?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Sanjica prvotno napisa
    ronin? Nećeš valjda dozvoliti da zlo pobijedi dobro? :?
    Potpisujem sve što je Sanjica napisala a ovo zadnje pogotovo!

Draga,razmisli o svemu i ostani s nama

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Uplatim sutra, MM s tokenom zbrisao na službeni put.

Ostani s nama ženo velikog srca.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

draga ne odlazi, pa ima nas jako puno koji želimo pomoći, i ja to želim ali ne mogu prije ponedjeljka nikako, zato ne zatvaraj račun jer nas ima još dosta koje smo najavile plačanje baš tada jer nam tada stiže naknada!!!!!!!!!!

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sanja30 prvotno napisa
    Uplaceno od srca
    x

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ronin - moram ti priznati da sam na početku bila skeptična jer danas, na žalost, ima jako puno muljaža. Nadam se da nisi zatvorila račun jer bi te molila podatke kako bi mogla pridonjeti barem malo...

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

curu ne poznam, pa se meni i ne postavlja pitanje vjerujem li joj ili ne - na osnovu njenog prvog posta (s neba pa u rebra) na onom drugom forumu možda joj nikad ne bih uplatila. al VJERUJEM ronin i ako ona moli za pomoć - onda ću rado pomoći koliko je u mojoj moći.

fascinantno mi je vidjeti da se očekuje od mladog bića da se potpuno "razgoliti" pred gledateljstvom, pokaže sav svoj jad i čemer - da bi mu udijelili koju kunu. jel ima dvoje dijece il jedno a s drugim je trudna, jel se moralo toliko zadirati u njenu intimu i njenu traumu da bi se onda valjda lakše duše dalo tih "pišljivih" 50 kn, ne znam... nedavno na jednom topiku bila sam jedna od rijetkih koja je rekla da ne dijeli siromasima na ulici, svi su se tamo busali u prsa da daju i ne pitaju. a vidi sada...

neizmjerno mi je drago vidjeti da za tu curu postoji realna šansa za posao, jer to je NAJBITNIJE, ovo naše je samo kao prva pomoć, sada... al ne može trajati dovijeka (i ne treba). vidim da je cura mlada, svašta je prošla i potpuno mi je jasno da od nje ne mogu očekivati isti način ponašanja, razmišljanja kao od osoba mojih godina i iskustva. ona je još uvijek mlada - luda, s kojim god nedaćama se susrela u životu. još uvijek je dovoljno mlada da napravi još sto ludosti u životu - i tada će je trebati prihvatiti takvu kakvu je, a ne suditi i nastojati je prema svojim mjerilima i željama oblikovati samo zato jer smo joj udijelili koju paru.

ronin, žao mi je što si morala ovo proći, žao mi je što si odlučila otići, volila sam te pročitati i stvarno se nadam da kad se tenzije malo smire, kad prođe nova godina da ćeš nam se opet vratiti. forum neće biti isti bez tebe znam da si sad povrijeđena, iscrpljena i ojađena... al nije to vrijedno toga...

p.s. zato se ja nikad ne bih odlučila otići jer znam koliko bih slomljenih na ovom forumu ostavila... ne bih to mogla učiniti nemoj ni ti...

i da - ako postoji interes nudim joj besplatan upad na tečaj njemačkog za sljedeću grupu u siječnju (il kad god).

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Ora prvotno napisa
    Ronin - moram ti priznati da sam na početku bila skeptična jer danas, na žalost, ima jako puno muljaža.
    Pa nije da moras uplatiti. Ako se osjecas izigrano ne uplacuj. Isto tako, ako ronin moli za pomoc jer osjeca da je to ispravno onda netko tko zeli uplatiti jer ga je ona zamolila ne treba preispitivati njene odluke i misliti se je li dobro da je uplatio 50 faking kuna ili je ipak mogao ustedjeti. Ako zelim i mogu uplatiti onda uplatim a ako ne, onda mirna Bosna. Vi ste ti koji odlucujete zelite li ili ne, to je isto kao i kad prodjes kraj prosjaka na cesti, zar ne? Ako mislim da me mulja ne ubacim, a ako mi se cini da mulja ne ubacim. Zasto onda oko ovoga raditi toliku famu? Ne moraju svi misliti da je to sto ona radi dobro, ali posto je ionako u qrcu žicati od nekoga lovu onda bi bilo lijepo da je bar prestanete psihicki maltretirati time.

(Ora, ovo nije namijenjeno konkretno tebi, samo sam se nadovezala na tvoje rijeci).

Stranica 2 od 5 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •