Stranica 3 od 5 PrviPrvi 12345 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 237

Tema: pomozite mladoj mama-srednjoškolki!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ovako drage moje,osjećam se dužna podnijeti račun na ovom topicu,koji je u ovu svrhu i otvoren

svima koji ste odvojili dio novca u ovo predbožićno vrijeme znajte da će jedna mlada osoba zahvaljujući vama imati sretan i miran Božić

i radi toga mi nije bilo teško otrpjeti ponižavanja,no kako u takvim životnim situacijama puno naučiš,i ovdje se vidjelo tko je ustvari Čovjek.

Zasada smo skupili 2700 kuna

plaćena je jedna stanarina 1000 kuna,jedna rata struje 400,s tim da ću u ponedjeljak uplatiti još 500 struje i 500 grijanja.

opskrbila sam je osnovnim potrepštinama i trenutno joj ništa ne fali

no ono što je najvažnije,pronašla sam joj smještaj najmanje do svibnja i to potpuno BESPLATAN!

dosta me ljudi zamolilo da ostavim račun otvoren pa će tako i biti .

Kako Bog ima čudne putove,jučer mi je moja prateta iz Kanade poslala paket dječje robice,za moje dječake,no dosta je stvari njima premalo i odmah smo to odnijeli Marini.

Kome ste pomogli ovoga Božića?Jednom malom dječaku koji svaki glasniji smijeh gleda u strahu,širom razgoračenih očiju,no i sve češće nam pokazuje kako izgleda njegov osmijeh.

I zato vam hvala.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Hvala tebi što si s nama , i hvala ti radi tvog nesebičnog angažmana.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa
    Hvala tebi što si s nama , i hvala ti radi tvog nesebičnog angažmana.
    ne bi tu bilo ništa bez dobrih ljudi koji su donirali svatko svoj dio.
    ja osobno bih joj bila od slabe pomoći što se novaca tiče,mi se jedva pokrivamo,al se pokrivamo.

Baš sam bila u nekoj lošoj fazi kad me nazvala malena i zamolila me za pomoć.Muža nisam vidjela dulje vrijeme,računi dolaze svaki mjesec,pa sam imala nekih zdravstvenih smetnji,pa su me na kraju prevarili nešto s Max tv-om...baš mi se skupilo.Ljuta na cijeli svijet.

I dobijem poziv u pomoć.
    I odjednom su mi se moji "problemi" učinili toliko malim i smiješnim,baš me protreslo ,i pokrećući akciju za ovu djevojku ja sam spašavala i sebe:u sebi sam opet pronašla smijeh i radost zbog sitnica,uvidjela zbog kolikih stvari bih trebala biti zahvalna-imam krov nad glavom,koji je moj,posao,dva predivna sina,muža koji me stvarno voli.....

ne znam ima li vam smisla ovo što vam pišem,meni ima,i koliko god sam ogorčena zbog nekih u najmanju ruku čudnih reakcija(mislim,zar je toliki problem izignorirat zamolbu i obrisat je kao što svaki dan brišeš spamove na melju?) toliko sam sretna zbog tolikog broja ljudi koji su mi se obratili što preko pm-a što preko mejla....toliko pozitivne energije i doborote odavno nisam osjetila!

Pomažući njoj pomogla sam i sebi...a evo ide nam i Božić...baš ga ove godine nekako dočekujem otvorena srca.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa
    I odjednom su mi se moji "problemi" učinili toliko malim i smiješnim,baš me protreslo ,i pokrećući akciju za ovu djevojku ja sam spašavala i sebe:u sebi sam opet pronašla smijeh i radost zbog sitnica,uvidjela zbog kolikih stvari bih trebala biti zahvalna-imam krov nad glavom,koji je moj,posao,dva predivna sina,muža koji me stvarno voli.....
    Pomažući njoj pomogla sam i sebi...a evo ide nam i Božić...baš ga ove godine nekako dočekujem otvorena srca.
    Pomogla si i mnogima od nas!!!

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Draga Ronin, ja inaće ne sudjelujem u ovakvim akcijama ali ti se me uvjerila da je ovoj djevojci pomoć stvarno potrebna.
    Molim te ime i prezime na PP (i adresu jer Zaba to traži) da mogu poslati novac.
    Da li je moguće da pošaljem i paket sa nekim potrepštinama ?
    ili tebi pa da joj ti to dostaviš ?

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Draga ronin , i ja sam primila tvoju pp i odmah uplatila neku sitnicu. Sad kad znam da je račun još otvoren, kad budem u prilici, ponovit ću.
    Dajem ti veliku potporu i čestitam na tvojem angažmanu u riješavanju teške situacije mlade mame. Nema puno ovako nesebičnih ljudi.
    I zato sram bilo svih koji su i pomislili i trunkicu o nekim sebičnim nakanama i sličnom.
    Ovakve topiće i ovakva dobra dijela treba poticati i neka bude što više dobrih ljudi čistog srca sa željom za pomoći bližnjima.
    Ronin, šaljem ti tisuću .....

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ronin, lijepo je čuti da smo pomogli. Nadam se da će djevojci i malenima biti pružena i dugoročnija institucionalna pomoć
    Ako još nešto bude trebalo, tu sam.
    P.S. S obzirom na to da uplate, ako ne idu unutar iste banke, nisu vidljeive u realnom vremenu nego 1 radni dan kasnije, možeš očekivati da će sutra sjesti ostatak novaca od petka!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ja sam uplatila u subotu ujutro, i idući mjesec ću uplatiti još! to što radiš, ronin je nešto najhumanije što čovjek može napraviti! onog trenutka kad si napisala da djevojka treba pomoć, ni ujednoj sekundi nisam pomislila ništa drugo, nego idem pravac banka! žao mi je samo što nema više takvih ljudi kao što si ti! moja obitelj pomaže jednoj strašno siromašnoj obitelji, i tako sam valjda odgojena da ću uvijek pomoći drugima!
    nemoj odlaziti s rode! čitam redovno svaki dan tvoje postove na odbrojavanju... jer pokušavam ponovno ostati trudna!
    od mene

rajvos avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

0d za

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ronin, ni mi nemamo ništa previše,ali uplatit ću i ja nešto malo...

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ronin, pa nećeš valjda stvarno otići?
    Nisam ni trenutka posumnjala u tvoju iskrenost i tvoje dobre namjere.
    Ne znam šta bi ti rekla, ljudi su svakakvi, možda si se trebala i na ovakve reakcije pripremiti (a zbilja ih je bilo krajnje nehumanih), a ne odlaziti zbog par frustriranih postova? Razumijem da si povrijeđena, ma u biti apsolutno razumijem zašto želiš otići, ali falit ćeš nam. Meni sigurno hoćeš.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ronin, ne odlazi, ne daj se, vidiš ima nas više koje ti vjerujemo nego "onih drugih". Zašto te diraju skeptici, toga je uvijek bilo i bit će. Pliz, pošalji podatke na pp.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa
    ronin, pa nećeš valjda stvarno otići?
    Nisam ni trenutka posumnjala u tvoju iskrenost i tvoje dobre namjere.
    Ne znam šta bi ti rekla, ljudi su svakakvi, možda si se trebala i na ovakve reakcije pripremiti (a zbilja ih je bilo krajnje nehumanih), a ne odlaziti zbog par frustriranih postova? Razumijem da si povrijeđena, ma u biti apsolutno razumijem zašto želiš otići, ali falit ćeš nam. Meni sigurno hoćeš.
    hvala vam

najiskrenije,ušla sam u ovo otvorena srca i nisam bila pripremljena na neke reakcije

no,što te ne ubije,ojača te
    mislim da je korist puno veća od moje eventualne štete

jedan dan sam plakala,idemo dalje

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Hej ronin drago mi je da si tu i razumijem te jako dobro. Kad čovjek ide u nešto otvorena srca i sav se tome preda a onda se nađe netko tko te popljuje ne razmišljajući o tome više niti sekundu. U svakom slučaju hvala ti što si pokrenula akciju, drži se i izvještavaj nas kako to ide dalje i da li treba još neka pomoć. I naravno pozdravi majku i velikog i konačno sretnog dečka.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

samo ti ostavi otvoreni račun, za nas spore i bez mogućnosti plaćanja internetom

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

sad sam provjerila račun i skoro me strefilo od sreće!!!!! :D :D :D
    danas je na računu još tisuću kuna više!

a to znači da se podmiruje dug za isključeni telefon!!!! :D

Kako se marina ovog tjedna seli ne možemo ostaviti isključenu liniju pa je ovo stvarno divno!

A ovakva vam je situacija:saznala sam za jednu kuću-vikendicu 1 km od njenog sadašnjeg obitavališta,a kako mi je djed porijeklom iz tog sela zna vlasnike koji su preko zime u Puli,inače su iz Zagreba i u mirovini su,uglavnom ta je kuća prazna do 5.mjeseca!

Radi se o lijepoj kućici cca 50 kvadrata,potpuno namještenoj,od žlica i vilica do čistih plahti i ručnika.
    Grijanje je na dvije kaminke,u svakoj sobi jedna.
    Od aparata ima sve potrebno,televizor ću joj ja dovući iz svoje vikendice skupa sa starim videom koji smo dali popravit da malac može gledati crtiće .

Vijest koja me je jučer rasplakala ali ovaj put od sreće
    je ta da je krsna kuma od mog djeteta odlučila maloj pokloniti novu NOVCATU Gorenje perilicu(imaju inače dućan sa bijelom tehnikom)!!!!!
    Još uvijek ne mogu vjerovati što se sve izdogađalo u samo par dana!

E da ,moj drugi djed će marini donijeti drva za zimu jer ima šumu,tako da je grijanje više ništa ne košta.
    Autobusna stanica joj je udaljena 5 minuta hoda i za 15 minuta je u ambulanti,ljekarni i slično.
    Usto,ima super susjede,također zagrepčance u mirovini koji su se zaista sažalili na njenu jadnu situaciju i pomoći će joj oko klinaca,čuvati i slično.
    Ona će četvrti srednje polagati preko ispita,uskoro će biti punoljetna a onda je posao i stan u Jaski sljedeće godine moja briga.

Moram reći da ima strašan otpor prema domovima i mislim da će ovo za nju biti najbolje rješenje a očekujem i pomoć Centra za socijalnu skrb,konačno sam se uspjela naći na istoj valnoj dužini sa jednom gospođom pa će i oni učiniti svoje.
    Jer znate,Marina se bojala da joj ne oduzmu dijete i još uvijek se boji.

Što da još kažem!Iskrena hvala divnim i plemenitim ljudima gospodinu i gospođi Bosnar,koji su bez imalo razmišljanja djevojci pružili bespaltno utočište.

enna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

:D :D :D :D

ronin

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Super vijest baš mi je drago da je tako lijepo krenulo. Ronin anđeo si kao što već rekoh. Javi ako još kaj treba, a za budućnost male obitelji želim sreću, zdravlje, i puno ljubavi. Tebi ronin velika

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ronin svaka čast, ja sam skeptik po prirodi ali u tvoju priču nisam ni trena posumnjala. Drago mi je da ostaješ na forumu i lijepo mi je čuti da se djevojci pomaže, i drago mi je da sam i ja malim dijelom pripomogla.

niccoleta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

super :D :D baš mi je drago
    inače zbog prevaranata ispaštaju oni kojima je pomoć najpotrebnija, tako da me ne čudi da su ljudi malo skeptični, no uvijek se nađe onih koji će pomoć.
    Rasplakalo me to sve, idući mjesec se nadam uplatiti više, ovaj smo malicko u krizi.

Izvještavaj nas, baš mi je drago vidjeti kako stvari teku.
    :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ronin, zaba me trazi ime i prezime i adresu djevojke. mozes li mi molim te poslati na pp

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ronin, bravo za tebe :D . Stvarno ti svaka čast, nemoj biti tužna zbog ljudi koji ne shvaćaju da dajući primamo! Glavno da pomognemo Marini i dečkiću i da im u Novoj godini život postane bolji!

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Danas sam stigla na banku i malo sam i ja doprinijela.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ronin, svaka čast, skidam kapu na svemu što si napravila za tu curu.
    Molim te na pp sve podatke da i mi nešto uplatimo.

zizi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamaineven prvotno napisa
    Ronin, bravo za tebe . Stvarno ti svaka čast, nemoj biti tužna zbog ljudi koji ne shvaćaju da dajući primamo! Glavno da pomognemo Marini i dečkiću i da im u Novoj godini život postane bolji!
    Ronin,

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ronin

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ronin...

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ovo su divne vijesti. ne sto ima para na racunu, nego sto ostala infrastruktura odlicno funkcionira. ovo su velike stvari. svaka cast, ronin!

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

:D :D :D Barvo ronin

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Obrisala sam post od Lex.

Nedopustivo mi je to da si pojedinci dopustaju doci ovdje i kritizirati i napadati Ronin zbog organiziranja ovoga ili nacina na koji je oranizacija izvedena.

Ova akcija NIJE OBAVEZNA za sve forumase. NITKO vas ne tjera da sudjelujete niti da date 1 kunu donacije.

Ako vam se ne svidja akcija, pa nemojte sudjelovati. Barem je to jednostavno. Oni koji zele sudjelovat ce sudjelovati, oni koji ne zele nece. I sve rijeseno.

Ali da dolazite ovdje kritizirati i optuzivati, to zaista necu tolerirati.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ronin je žena velikog srca.
    Iako je ne poznajem, želim joj čestitati i zahvaliti na njenom angažmanu oko pomoći ovoj djevojci.
    I mi smo uplatili, i baš sam sretna i ponosna.
    za ronin !

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Bravo Anchi i bravo ronin. :D

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ne znam kak se ljudima uopće da lamentirati jel hoće il neće.

Ugl, drago mi je da se situacija odvija tako dobro (po mom mišljenju i bolje nego da je ostala u tom stanu). I idući mjesec ćemo uplatiti.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ronin, ti si anđeo. Presretna sam za svaku dobru vijest koja stiže od tebe. Prenesi naše puse Marini, Zvonku i mrvici u trbuhu. Od srca se nadam da će im krenuti nabolje, čitav život je pred njima.
    Naša je pomoć mala, ali drago mi je da smo i kap u tom moru i pomoći ćemo opet.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja molim adresu od njenih staraca da im odem malo objasniti neke stvari...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa
    Ja molim adresu od njenih staraca da im odem malo objasniti neke stvari...
    Mogao bi riskirati da dobiješ bocu u glavu.
    A nije to jedini takav primjer.Znam još nekoliko roditelja koji su "zaboravili"da imaju djecu.

Sretna je što se miče od njih,vjeruj mi.Alkohol pomiješan sa primitivizmom je jeko opasna kombinacija.Marina to najbolje zna,mali Zvonimir također,samo se nadam da se on neće sjećati.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

zeno, ne znam sto da ti kazem, kojim rijecima da opisem zadovoljstvo koje osjecam cijelom ovom tvojom akcijom. vazno je da si joj sad podrska i da si napravila akciju skupljanja novca, rijesila trenutne egzistencijalne probleme. a to sto si joj pomogla osmisliti buducnost, to je neprocjenjivo. vjerujem da sve skupa dobro djeluje na njeno psihicko zdravlje i optimizam. i njoj prenesi moje divljenje. biti silovana u cetrnaestoj i nakon toga nastaviti zivjeti , ito zivjeti s djeteom u sredini bez vece podrske i prihvacanja i uz sve sacuvati zdrav razum, to mogu samo najvece.

velike ste obadvije

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ronin, odlične vijesti :D

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

bravo :D za ove prekrasne vijesti

ronin draga rekla sam ti sve što mislim i ponosna sam što te poznajem
    uz to što je predobra još je i super zgodna

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Bravo Ronon, znala sam ja da ćeš se ti podići još jača i snažnija.

Vijesti su predivne, veseli nas svaka sitnica koju nam napišeš.

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam danas bila u banci....i traže me podatke...pa dajte nek mi netko pošalje..br rn imam...

inače, drago mi je zbog vijesti :D

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

:D :D :D
    to su odlične vijesti!!! svaka čast ronin, i jako mi je drago da si ostala na rodi!
    koliko je nekada malo potrebno, da bi se nečiji život iz temelja promijenio! divno je za čitati kako su svi željni i voljni pomoći!
    svaka čast ronin i veeeelika od mene!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Eh ZO sad ti moram kavu platit

Ljudi skupljeno je 5180 kuna! :D

Zahvaljujem na pomoći,primili smo i nešto dječje kozmetike...super.

Čini mi se da ćemo vrlo brzo imati čistu situaciju.

Ići ćemo gledati kuću,dobila sam usmeni opis vlasnika,slijedi izvještaj kakva je situacija.Imam dobar osjećaj.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

zmaj ja ću ti poslati sve potrebne podatke na pp

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jel ovo trebao biti pp

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Trebalo otići na pp...al nema veze
    moderator može izbrisati a i ne mora....meni svejedno

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    jel ovo trebao biti pp
    je

enya22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa
    Ljudi skupljeno je 5180 kuna!
    :D :D
    ronin

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

svaka čast i tebi ronin i marini na hrabrosti!!! mislim da možda ne bi bilo loše da marina potraži i stručnu pomoć, jer teško da sve to neće ostaviti posljedice na nju i zvonkeca

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •