i ja isto!ZO prvotno napisa
vidjela si me jučer draga,toliko me ovo sve iscrpilo fizički i psihički,da sam u ove dane izgubila tri kile.
bit će sve dobro.![]()
i ja isto!ZO prvotno napisa
vidjela si me jučer draga,toliko me ovo sve iscrpilo fizički i psihički,da sam u ove dane izgubila tri kile.
bit će sve dobro.![]()
ronin super vijesti, bravo za gospođu Danicu![]()
Što se tiče novaca mislim da je najbolje rješenje da se ti brineš o njima, ako si u mogućnosti naravno.
Ja sam i dalje spremna uplatiti koju kunu mjesečno, treba tom mladom biću pomoći.
Nemam drugog izbora.Iako mi je malo opterećenje,imati tuđi novac na računu moram priznati.Osjećam ga kao strano tijelo,ne znam jel me razumijete.Tashunica prvotno napisa
Ovaj vikend ćemo je preseliti pa će biti sve lakše.
Ja sam ovih dana totalno zapostavila svoje obaveze,nagomilao mi se posao,moram organizirati novi maturalac a miša mu maloga ni svoje račune nisam platila...a proteklih dana sam non stop plaćala račune,baš neki čudan osjećaj.
Naravno!A sad imam domaću zadaću:iščitavanje pdf-a o platnenim!coccinella prvotno napisa
Nemam s njima iskustva,mi smo pelene prerasli,pa ću sada guštati u tim krasnim pelenicama.
Ja nazalost imam samo velike pelenice - kamaris i rodinu pusuronin prvotno napisa
Eh da,moram vam se pohvaliti!![]()
Marina me zamolila da prihvatim krsno kumstvo,a malecki bi trebao dobiti ime po kumi:Nikola![]()
:D bravo za sve što si izorganizirala Ronin, napredak je vidljiv. Brini ti o lovi makar ti je to opterećenje bit će bolje, bravo za gđu. Danicu možda s njom i Marina dobije baku a isto tako i dječica i bravo za kumstvo. Kad bude neka božičnica sjela ponovno ćemo nešto uplatiti.
moj je od rođenja bio u Kamarisu...sad, to jesu ogromne pelene iako su one size...pa bi se možda uplašila![]()
al, rodina pusa je isto one size i ok je za novorođenčad...
uostalom, vidim da su se neke šivalice javile...pa možda padne koja malena pelena....
cure, kako ćemo???
vi koje šijete, pretpostavljam da će te imat nešto materijala za koju pelenicu...
a mi nešivaćice??? koje malecke pelene da pošaljemo??
Ja nisam imala iskustva s platnenopelenastvom od rodjenja pa ne znam nista o velicinama... jedino sam cak dva puta cula da su radi prevelikog kamarisa odustali od platnenih :/
Ma saljem ja pelenicebebac ce ionako narasti brzo
![]()
pa da....proberem od onog što mislim da je ok...i eto!!
al, mislim da će mi trebat adresa ponovno, jer praznim inbox, a nisam niš sejvala![]()
ja cu ti poslati ... frisko sam dobila podatke
super cure! :D
ako budete više danas na netu slobodno si šaljite podatke međusobno jer idem na posao i nema me do navečer!
ako ne,javim se navečer!![]()
cure, koje smo iz Zg, oćemo slat pojedinačno pošiljke...il skupit i poslat odjednom??
Ja cu slati direktno
a sad vise ne mogu pisati jer Maja divlja po kuci![]()
jel može i meni netko poslati podatke za uplatu na pp![]()
molim da mi netko pošalje podatke na pp
dobila sam info. hvala!![]()
Platnene pelene - Ja imam i malih i velikih i one size pelena i ako se odlučite, nema frke - bit će ih lijepih i novih![]()
uplaćeno još malo kunica![]()
Ovo s gospođom Danicom i kumstvom malog Nikole natjeralo mi je suze na oči.![]()
Sve više mi ova priča sliči na one divne, njunjave božićne filmove u kojima se sve romantično poklopi i na kraju završi happy and-om uz vatru iz kamina, okićen bor i svi zajedno pjevaju.
![]()
a zar nije bilo dosta suza?Sanjica prvotno napisa
A sada zaozbiljno:ne usudim se u glavi razvijati neke idealne scenarije,iako moram priznati da polažem velike nade da će se možda ovdje stvoriti neki prisniji odnosi.Zašto ne.
U glavi,potajno,vrtim svakakve filmove,baš nešto ovakvo kako Sanjica opisujea onda sama sebe poklopim sa mišlju da zabrijavam neke happy endve iz limunada filmova.
ali zasad je sve OK
I htjela sam reći da je danas sjelo 400 kn.Ove ćemo skupljati ko hrčci i ne dirati neko vrijeme.![]()
Ronin ti si moj idol!Molim ako može i meni podaci za uplatu preko interneta. Hrabroj mami i njenim bebicama veliko
![]()
hvala ti puno![]()
mukica editirala ovaj diio posta s adresom i podacima banke na zahtjev ronin
![]()
opet ja umjesto na pp...oprostite,nek netko izbriše(ovo mi je drugi put)
očito sam umorna![]()
![]()
Još jedna koja bi pomogla, mogu li podaci za uplatu na pp? Možda ne bi bilo loše ponoviti za sve da ne pitamo isto?![]()
imaš 2 posta iznad - otišlo javno....
ronin![]()
nisam još uspjela poloviti cijeli topic (nemam toliko vremena visiti na kompu) ali rasplakala si me![]()
jaronin prvotno napisa
o tome smo pričali na pp, kako joj zapravo osim novaca treba i ljubav i pažnja..
Ronin, stvarno si divna osoba.![]()
I ja molim podatke na pp. Ispričala sam mami o ovoj akciji i ona bi se uključila. Nadam se da će Marini od sad pa na dalje cvati same ruže u životu. Njoj i dječici želim puno puno sreće.![]()
A tebi Ronin se uistinu divim.
evo cure javljam se samo brzinski,danas prvo imam jedno vjenčanje u dva,pa poslije selimo malenu.(danas i sutra)
prvo izvješće:jučer je sjelo još 150 kuna,te također ubrajamo u one koje ne diramo![]()
tko god me treba podatke ili bilo kakvu informaciju može poslati pp,mislila sam da ostanu javno podaci,no nekako se ne osjećam najugodnije tako,ipak je to dostupno svima kako s foruma tako i šire.
dakle,ako netko treba informacije o adresi,broju moba i slično,kontaktirajte me.![]()
već ste puno,puno pomogli.![]()
evo cure kratkog izvještaja kako je prošla selidba:
Jako smo zadovoljni!
kuća je u odličnom stanju,pogotovo je bio domaćinski ugođaj kad smo je zagrijali,no kako je vikend bio prilično topao nije trebalo puno grijati.
Drva smo za ovaj tjedan dovezli u autu a moj će deda krajem tjedna dopeljati ostatak,do petka najkasnije.
Jučer navečer su moji kumovi u caddyu dovezli perilicu,također smo nariktali Tv i video i raspakirali sve kutije s odjećom.Malo nas je iživcirao kinderbet jer ga je trebalo rastavljati i sastavljati,no dobro.
Jučer nam je na kraju bilo jako živo i veselo,jer je u kući bilo petero odraslih ljudi i četvero djece.![]()
Kuća je,čim su se po njoj razvukle igračke-puzzle,bageri,kamioni,dobila onaj dječji štih pa su se njeni novi stanari vrlo brzo udomaćili.
Moram vam samo reći da je zvonkec jučer djelovao jako hiperaktivno i veselo,kao mali zvrk,trčkarao je po kući,po dvorištu,a dobio je i biciklić od mojih kumova,samo kaj nema pojma o gaženju pedali.![]()
Ostavili smo ih zadovoljne i umorne,punog frižidera , u njihovom novom toplom domu.Osjećam se sretno i ispunjeno.![]()
Što se novaca tiče,više ništa nije sjedalo poslije zadnjeg izvještaja,no nadam se da će još sjesti ponešto u 12.mjesecu,ako ništa drugo ja sam joj obećala pola Božićnice,znači to će biti još 500 kunića.No novac na kupu ću još neko vrijeme držati ja,dok ne vidim koliko je odgovorna s njim.
E sad,kad smo sve zbrojili i oduzeli,ne bi bilo zgorega napraviti kakvu zalihu živežnih namirnica:ulja,tijesta,brašna,šećera,možda kakva kobasica,sok,čaj,napolitanke,higijenske potrepštine...sve ono što bi joj olakšalo budžet dok ne uđe u kolotečinu s prihodima i rashodima.
Cure ako ste voljne pomoći i na taj način,kontaktirajte me na pp,no u svakom slučaju velika hvala na dosadašnjoj pomoći koja je bila plemenita i velika.![]()
Upoznavanje s tetom Danicom biti će krajem tjedna,najkasnije u subotu...dobijete potpuni izvještaj,naravno.
Ovaj topic se zakljucava u skladu s novim pravilima ovog podforuma
Ukoliko imate stvari ili robu koju biste htjeli donirati da kontaktirate Ronin putem privatnih poruka.
Zahvaljujem na razumijevanju![]()