Citiraj TinnaZ prvotno napisa
Citiraj janjica prvotno napisa
Citiraj TinnaZ prvotno napisa
a šta nam je u životu dezinficirano duže od 5 min. bakterije i mikroorganizmi su sastavni dio svega oko nas i ne možemo ih se riješiti trajno niti na koji način. a 5 min dulje ili kraće :? je samo reklamni trik
ne razumijm baš što si napisala. pa oni proizvodi koji dezinficiraju to i rade, zašto bi lagali? sigurno da domestos ne ubija baš sve bakterije i viruse, ali veliku većinu da. ne znam, to ti je sve u glavi, osjećam s ebolje kad znam da piše da dezinficira.
da, na 5 min.
Meni je to potpuno nebitno, i uglavnom ismijavamo reklame za Domestos kod nas doma, mislim svuda oko nas su bakterije, i na podu i u zraku, i na zemlji i u pijesku prema kojem moja djeca uopće nemaju respekt .
Jedine bakterije koje me birnu, su one iz nosa drugog djeteta u vrtiću, i to pogotovo od kada su tete uvele pravilo da svi piju iz istih čaša.

ma nesvrsishodno je o tome, svatko ima svoj pogled na čistoću, moje definitvno nije da je čisti pod onaj opran Domestosom da bi dijte moglo slobodno puzati po njemu, jer su prije toga poda puzali po zemlji vani - za koju još srećom nisu izmislili Domestos.
slažem se, ali ja i dalje vjerujem domestosu.

zar i kod vas djeca piju iz istih čaša?