Ja imam lijepi mali ručnikić pored onog za ruke u obje kupaonice i svaki put kad operem ruke posušim umivaonik i armature. Zvuči opsesivno-kompulsivno, al traje par sekudni (ne treba laštit, samo lagano posušit, doslovce par sekundi) i uđe u rutinu, ni ne primijetiš.janjica prvotno napisa
Efekt - umivaonik uvijek sjaji i treba ga prat fakat rijetko. zapravo, po izgledu - nikad više ako redovito brišeš, ali operem ga nekad iz razonode i da ubijem ako ima koja beštija.
Za kadu - imam ono za brisat stakla i potegnem kapljice vode sa kabine - i isto nikad ne treba rifljat. Kad sam pri volji onda i posušim krpom, a i to traje tipa deset sekundi sve skupa.
Kadu mi je prebed svaki dan brisat krpom, pa ona ne sjaji, al umivaonik zabljesne, i kabina - pa zavara protivnika.
I još jedan trik - staviš onu vileda krpu s drškom u kupaonu i svako jutro nakon tuširanja lagano pređeš pod - neki put samo s vodom, neki put s malo bilo kdo sredstva... to traje ajmo reć minutu, ako i toliko ako radiš svaki dan.
Stalno izgleda mrak, nikad se ne skupi kamenac, nikad ne izgleda ružno, ma divno.
ps Ja to radim jer sam ljenčina i ovako mi je lakše.