Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Pitanja!

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Pitanja!

Zanima me do koliko godina bi se djete trebalo voziti u sjedalici pod obavezno?
    Još me zanima dali ako djete od 2,5 -3 godine sjedi iza bez sjedalice uz prisustvo odrasle osobe, da li po zakonu te policije može kazniti pošto djete nije u sjedalici'

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Sjetih se one...umrijeti se mora..ništa se drugo ne mora...
    nažalost.

Dijete ne voziš toplo se nadam u AS zbog policije,valjda je svakom normalnom čovjeku sigunost djeteta bitnija od kazne.
    Sad,po HR zakonu,dijete se mora voziti u AS do 5 godina.I naravno da je kažnjivo ako se to ne radi.Sad hoće li baš vas kazniti ili ne-stvar tvoja i MUPova.
    Po svakoj se LOGICI dijete mora bit u AS ili na boosteru do 150cm,tj dok mu najniži položaj pojasa auta nije takav da mu prelazi pojas preko RAMENA,a ne vrata ili kako drugačije...i dok mu donji dio pojasa nije preko ZDJELIČNIH KOSTIJU a ne preko trbuha...

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Naravno da ja svoje djete vozim u sjedalici i tako će i biti i dalje.Ali to me baš zanimalo jel od susjeda malička veče od 2 godine se ne vozi, aja sam im stalno govorila da to nije ok, ali oni tvrde da se nije više htijela voziti.
    Jer ima starijeg brata od 8 godina koji se ne vozi pa onda nije ni ona htjela.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Draga domy,nažalost,ko tvoja susjeda misli 90ak posto Hrvata.
    Mi svi skupa pokušavamo i nadamo se da će se to promijenit...

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Jednom prilikom sam vidjela jednu mamu sa bebačom , mislim da je neba imala oko 7-8 mj. Sjeda na vozačevo sjedalo, odnosno bila je sama, i stavlja djete dojiti. Ja sam mislila da će podojiti i onda krenutu. Ma moš misliti nego ona fino upali auto i ode, a ja stala i gledam i nemrem vjerovati.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj domy prvotno napisa
    Jednom prilikom sam vidjela jednu mamu sa bebačom , mislim da je neba imala oko 7-8 mj. Sjeda na vozačevo sjedalo, odnosno bila je sama, i stavlja djete dojiti. Ja sam mislila da će podojiti i onda krenutu. Ma moš misliti nego ona fino upali auto i ode, a ja stala i gledam i nemrem vjerovati.
    Kako se doji i vozi u isto vrijeme?? Ne mogu si uopće zamisliti tu sliku.
    Znam tipa koji vozi s pudlicom u krilu i to mi je bilo debilno kad sam vidjela, a ne mogu uopće zamisliti kako to izvesti s djetetom.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Pa eto vidiš. Kak se veli"sto ljudi sto čudi".
    Ja isto nisam mogla vjerovati kad sam vidjela. Da mi je neko pričao ne bih vjerovala, ali sam svojim očima vidjela, prestrašno.

zizi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

:shock: :shock: :shock:

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Naravno da ja svoje djete vozim u sjedalici i tako će i biti i dalje.Ali to me baš zanimalo jel od susjeda malička veče od 2 godine se ne vozi, aja sam im stalno govorila da to nije ok, ali oni tvrde da se nije više htijela voziti.
    Jer ima starijeg brata od 8 godina koji se ne vozi pa onda nije ni ona htjela.
    ajd ti njoj isprintaj onaj članak tj. onu nesreću od nedavno, kad je dvogodišnje dijete proletilo kroz šoferšajbu. bez riječi, samo joj zatakni za tu istu šoferšajbu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •