Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: svečana odjeća za trudnice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno svečana odjeća za trudnice

trudničice moje,
    eto, nađoh se u jednoj situaciji. za tjedan dana (u petak, 23.11.) imam jedan događaj koji mi je jako važan i kojem bi željela prisustvovati i sada moram pod hitno naći nešto elegantno. imam doma tamno smeđe elegantnije hlače pa sam mislila nabaviti si neku elegantnu, efektnu tuniku za gore da podigne cijeli dojam.
    cijeloj situaciji daje dodatan osjećaj "drame" to što mi je termin u utorak tj. 27.11.! bit će fora ako si ja nabavim obleku dan, dva prije i onda me čope trudovi i na kraju ne odem na to događanje, no nadam se da ću ipak uspjeti otići.
    ono zbog čega vam tipkam je, da li znate gu kojem od trudničkuh dućana u ZGu ima za kupiti svečane trudniče odjeće. dobro bi mi došla neka informacija da se baš ne moram rastrčati po gradu.
    svima hvala, svima puuunoo sreće i svima jedna veeeelika pusa

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

U Prenatalu u Ilici ima prekrasnih stvari.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sam se prije 3 tjedna udavala - tada sam bila u 31. tjednu trudnoće.
    Mogu ti samo reći da sam sve (odijelo i svečaniju majcu) kupila u "normalnim dučanima". Sva sreća da je ove godine moda takva da se ne moraju kupovati isključive trudničke stvari za nas okrugle.
    U trudničkim je bilo samo stvari koje bi nosila svaki dan, a od svečanijih ne bi stavila na sebe ni da mi plate.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Dorijana to se fakat ne isplati kupovati ,tak i tak ćeš obući jednom..
    Ja ti imam prekrasnu (nije bapska) tuniku crnu sa nečim ono,onak, uglavnom moderno i obukla sam isto jednom na Mallorci. Mogu ti posuditi( čuvam za možda još koju trudnoću ha :/ ). Koliko ti je trbuh? Jesi u Zg? Javi se...

alma_spk

Početno

definitivno MAMA NOVA, isla sam po hlace, al vidla sam u izlogu odlicnu svecanu haljinu i prodavacica mi je rekla da su im svecani modeli na podesavanje i moze se nosit i nakon poroda, pa mi se cini kao prilicno isplativo. haljina ti je onak(mislim ta kaj sam vidla) bež saten dugacka s masnicom ispod grudi...

..ak ti to kaj pomogne, druge modele nisam gledala jer sam ionak isla po hlace i zurila sam se. moj ti je savjet, odi pa vidi, nemas kaj za zgubit.

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Alma, pogledaj datume postova na koje se nadovezuješ...

alma_spk

Početno

Citiraj @n@ prvotno napisa
    Alma, pogledaj datume postova na koje se nadovezuješ...
    ah...jos da i na to pazim

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •