Pokazuje rezultate 1 do 39 od 39

Tema: Pušenje i hipnoza

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Pušenje i hipnoza

Spremam se to riješiti tako...
    Molila bih one koji su probali da mi opišu svoje iskustvo.
    Naime, jako je skupo pa ne bih htjela bezeveze bacati novac.
    Hvala

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Moja sestra je nakon tretmana hipnozom (tamo negdje u Istri, frajer je poznat samo ja nisam u toku pa ne znam detalje - mogu saznat ako treba) prestala pušiti. Nepušenje traje već više od pola godine. Pušila je kutiju i pol do dvije, pušački staž - dooobrih 17-18 godina.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

koliko to košta i na koliko tretmana treba ići?

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

moj otac je bio, poslije toga je ne-pusio oko tjedan dana, i onda opet iznova. Ali on je zaista beznadan slucaj.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Evo, saznah detalje.

Gospodin Darko Rausch, Poreč, 400 kn/tretman.
    Na termin se čeka cca 2 tjedna.
    Stvar funkcionira ako si stvarno odlučio prestati pušiti, u suprotnom je često potrebno više od 1 tretmana.

Ispravak - moja sestra ne puši više od godine dana, njen dečko također (bili su skupa tamo), nakon 1 tretmana.

Ak netko hoće tel. broj, najbolje na pp.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa
    Stvar funkcionira ako si stvarno odlučio prestati pušiti, u suprotnom je često potrebno više od 1 tretmana.
    I mislio sam da je nešto ovog tipa... pa ako sam stvarno odlučio prestati, što će mi onda hipnoza? Jednostavno prestanem i to je to... :/

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Bio je moj direktor i nastavio pušiti kao i inaće. A kaže da je imao ludu volju, ali njemu nije nikakav hipnoza pomogla. Bio je baš kod toga kojeg spominjete.

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

bila je i moja šogorica.
    nisam je pitala kakvo joj je iskustvo, ali ona i dalje puši.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Eh naravno da je svaki čovjek priča za sebe, ali eto ja ovdje mogu prenijeti samo pozitivno iskustvo meni bliske osobe.

I moja sestra je sama pokušavala prestati pušiti, sa i bez kojekakvih preparata, flastera... ali eto pomogla joj je jedino hipnoza, a zaita je željela prestati jer joj je zdravlje bilo ozbiljno ugroženo.
    Mislim da metoda "prestajem - i to je to" nije baš primjenjiva na svakog pušača.

No, ukratko, ja nisam pušač, ali evo pisala sam o jednom pozitivnom iskustvu, pa tko voli, nek izvoli.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

vraćaju li lovu ako opet propušim?

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

A ti od ozbiljne stvari radiš zaj......ju

Gle, čisto sumnjam za povrta nofca, ali obzirom na cijenu kutije pljuga (cca 14knx30 dana=420kn), mislim da 400kn nije prevelika žrtva ako se čovjek želi pokušati riješiti gadne ovisnosti.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa
    I mislio sam da je nešto ovog tipa... pa ako sam stvarno odlučio prestati, što će mi onda hipnoza? Jednostavno prestanem i to je to... :/
    Pa to si svatko normalan pomisli. Ali nije tako.
    Prvi put kad sam prestala nisam imala nikakvu volju, nego sam pročitala jednu knjigu i dogodio mi se klik u glavi i prestala sam bez prevelike muke.
    Sama se sebi čudom čudila. Tako da vjerujem da bi i hipnoza tu mogla pomoći na sličan način, tim klikom 8)

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Eto točno tako moja sestra opisuje promjenu u glavi nakon hipnoze, doslovno KLIK.

anima, ak si možeš priuštiti i ako si do sada već svašta isprobala a dozlogrdilo ti bacanje love i dim cigarete, pp-aj mi pa ti pošaljem tel.broj. Ovo nije besplatna reklama čovjeka kojeg ni ne poznajem nego sam eto u prilici da pokušam nekome pomoći. Broj je od mobitela pa nisam sigurna da ga se može naći po telefonskim imenicima. Anima, ne bu te niš koštalo da barem nazoveš, pa ak ti se čini buja-baja, slobodno prekrižiš tu opciju. Bitno je da pokušaš sve što možeš pri odvikavanju.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

hvala mamash

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

anima, sretno!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ne! Nego pokušavam saznati više podataka o tome. Ako od šest ljudi koji napišu svoja iskustva njih troje tvrdi da nije pomoglo, onda sori, za mene to nije tako ozbiljna stvar za koju bih dao 400 ili više kn...

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa
    Ne! Nego pokušavam saznati više podataka o tome. Ako od šest ljudi koji napišu svoja iskustva njih troje tvrdi da nije pomoglo, onda sori, za mene to nije tako ozbiljna stvar za koju bih dao 400 ili više kn...
    donosiš procjenu na osnovi samo 6 ljudi :?
    meni je to malo neozbiljno :/

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ako je pomoglo samo jednom čovjeku ja bi probala

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj anima prvotno napisa
    donosiš procjenu na osnovi samo 6 ljudi :?
    meni je to malo neozbiljno :/
    Donosim procjenu na osnovu iskustva 3 čovjeka kojima nije pomoglo...

Meni je to čist dovoljno... :/

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ok, a ja donosim procjenu na osnovi ovih 3 kojima JE pomoglo

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Sorry ali i ja znam čak dvoje koji su išli u Istru i nije im pomoglo.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Poanta je u tome što mislim da treba pokušati sve što nam je na raspolaganju da si pomognemo ako smo u nevolji ili ako imamo problem koji želimo riješiti. Ja sam dala prijedlog i podatke koje imam na raspolaganju, a na svakome je ponaosob što će s tim podacima napraviti, da li će iskoristiti informacije. Što se mene tiče - ne mora nitko, a možete svi koji želite.
    Nikad i ni u čemu u životu nemamo garancije da ćemo uspjeti, i sjetite se samo koliko ste da li novca i vjere u nešto što vam nije uspjelo pa ste rekli "ah hebi ga nije išlo, ajmo dalje".
    Ako si netko može priuštiti 400 kn za eventualni neuspjeh, njegova stvar.

Svima koji se žele odviknuti od pušenja želim puno sreće, kojom god metodom to postigli.

sunca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

evo, moj tata je nakom 35 godine pušenja i 3-4 kutije cigareta dnevno prestao pušiti nakon te hipnoze. ne puši godinu dana. ja bih rekla da je šansa nekih 50% da prestaneš ne temelju razgovora sa ljudima koji su bili - iz istre sam, pa ih znam dosta.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

nemam vlastito iskustvo, ali poznajem troje ljudi iz kvarta koji su zajedno išli u Istru na " hipnotički " izlet. bilo je to prije osamnaest mjeseci i ne puši niti jedno od njih, a bili su strastveni pušači. kažu da je ključno imati volju.. čini mi se da postoji garancija ponovnog tretmana ukoliko ponovo propušiš,a li nisam 100 % sigurna.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja znam par koji je tako prestao pušiti. I dalje ne puše. Ona je baš željela prestati, on je više išao da joj pravi društvo, tj. bio prilično ambivalentan. Već su 1-2 god. nepušači (ne sjećam se točno kad su prestali). I oni su išli u Poreč.

Što ja znam, ja sam prestala metodom "neću više", ali bih rado dala 400 kn da MM proba, pa makar i neuspješno. Više od toga potroši mjesečno na cigarete. Ali on ne želi ni probati

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

tanja_ds, učinilo mi se kao da govoriš o mojoj sestri i njenom dečku :shock: Možda sam u pravu - Ota i Neno?

sir_oliver avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

u jednoj emisiji taj isti tp, hipnotizer je rekao da ako propušite nakon prvog tretmana tj. čim osjetite želju da ponovo zapalite treba se odmah javiti i ponoviti tretman. u tu cijenu od 400 kn su uključena tri tretmana, a ako nakon toga i dalje budete pušili vraća novce.
    moja frendica je propušila, nije joj se dalo ići ponovo kod njega, a njezin tata nije pušio.

moj dragi muž je prestao sam od sebe, nakon mog višegodišnjeg maltretiranja i tjeranja da po najvećoj zimi puši na balkonu 8)
    odlučio je prestati pred kraj ljeta kada je puno radio (valjda nije stizao šmugnuti da zapali pa iskoristio priliku)
    tih dana viđali smo se po pola sata jer smo bili u suprotnim smjenama i obavezno bi se zakrvili. tek mi je nakon 10 dana rekao da je prestao s pušenjem :?
    i onda sam ja shvatila zašto je bio nervozo i zašto smo se krvili svaki dan.

evo sada, godinu i pol nakon toga sve je ok, a on i dalje ne puši i ne smrzava se na balkonu. čak je neki dan vikao na mene da nisam smjela biti 4 sata u zadimljenoj prostoriji (u 15. tjednu trudnoće sam) jer da to nije zdravo za bebu bravo za mog muža

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sir_oliver prvotno napisa
    u tu cijenu od 400 kn su uključena tri tretmana, a ako nakon toga i dalje budete pušili vraća novce.
    Eto vidiš... a kad sam ja to pitao, onda su mi odgovorili da se zaj*bavam... :/

meni bi to bilo sasvim logično... ak mi netko uzima lovu za nešto, onda treba i stajati iza svog posla...

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

tanja_ds, učinilo mi se kao da govoriš o mojoj sestri i njenom dečku :shock: Možda sam u pravu - Ota i Neno?
    Ne poznajem ih, moji su Dario i Iva.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Onda valjda tko se želi hipnozom odviknuti od pušenja mora tamo otići sa partnerom/mužem/dečkom/curom... Očito je to dobitna kombinacija

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

išli moji šogor i šogorica i nisu pušili 2 tjedna, došla im kriza onda se taj frajer zove pa on to nešto preko telefona, pa tjedan super pa opet kriza pa opet tel i tako 2 mj. bili su jako odlučni da prestanu pušiti, ali evo ih danas kao i prije dvije parne lokomotive.
    svako po 400 kn ( po glavi ), put, ručak (jer se čeka tamo pa i ogladneš) i telefonski račun (nije bio ispod 4oo kn)
    ali vele ona prva cigareta poslje tretmana užas kakav okus i miris.
    a nisu svi za odvikavanje valjda

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Iskustvo moje svekrve i MM-a mi daju pravo da se malo tu umijesam.
    Ona: iosla na razne tretmane: hipnoza, akupunktura, flasteri, zvakace - nista ne uspijeva. Sada se sprema na akupunkturu, al vec sada prica kako joj sigurno nece pomoc (jer ona to duboko ne zeli)
    MM: odlucio i prestao (bez tretmana)
    Tako da je sve u glavi - ako se dovoljno zeli, ovo sa strane moze dobro doci, ali ako to niste rijesili u glavi, ni hipnoze ni iglice nece to rijesiti.

jele blond avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    išli moji šogor i šogorica i nisu pušili 2 tjedna, došla im kriza onda se taj frajer zove pa on to nešto preko telefona, pa tjedan super pa opet kriza pa opet tel i tako 2 mj. bili su jako odlučni da prestanu pušiti, ali evo ih danas kao i prije dvije parne lokomotive.
    svako po 400 kn ( po glavi ), put, ručak (jer se čeka tamo pa i ogladneš) i telefonski račun (nije bio ispod 4oo kn)
    ali vele ona prva cigareta poslje tretmana užas kakav okus i miris.
    a nisu svi za odvikavanje valjda
    Bili MM i ja, na preporuku njegovog bratića.....
    zvali poslije, nikad dostupan frajer.....
    Drzak i odrešit....
    Sve u svemu znam puno boljih načina kako potrošiti 800 kn!!!!
    A kad sam vidjela dvorac u kojem frajer živi!!!!
    No dobro.....svi opet pušimo....

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Naš frend je bio kod nekog tipa u Trogiru! U biti dvojica. Jedan je prestao pušiti i ne puši već godinu dana. Drugi je prestao pušiti + bio kod tipa i na nekakvoj kombiniranoj terapiji za mršavljenje- prestao pušiti i smršavio 15 kg!!!

Mene moja mama nakon svake popušene cigarete moli da uzmem od frendova broj da ide i ona. Ona je jako opterećena s tim, svjesna je da joj škodi, boji se za zdravlje ali nije dovoljno jak karakter da prestane. Ona doslovno skriva sama od sebe da puši! Prošla je razno razne metode odvikavanja: žvake, flastere, neke čajeve, čak je išla i u "školu nepušenja kod dr. Veljka Džordževića! Rezultati su svaki puta bili nikakvi ili kratkotrajni. Stoga čisto sumnjam da bi joj i hipnoza pomogla!
    Ali veli MM da mu je žao punice pa će sjest u auto i odfurat ju u Trogir! - micica moja

jazz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Lako je prestati pušiti, Allan Carr.
    Knjiga se prodavala u dućanima pokraj kase, prije ljeta. 40 kn.

Ja prestala, MM prestao na kratko pa opet.
    Sve je u glavi. Desi se klik.
    Stvarno mi nije bilo teško odvić se od te beštije od cigara.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jazz prvotno napisa
    Lako je prestati pušiti
    .
    je netko je rekao, mislim Mark Twin, da je to jako lako, da on svaki dan prestaje pušiti

ja sam prestala, lako, pušila sam preko 10 godina, ali nisam bila nikad ovisna, više mi je bila navika
    i sad kad sjednem na kavu znam zapaliti, ili kad se skupi ekipa pa kartamo, ali, možda griješim, ne smatram pušenjem 1 cigaretu tjedno

za hipnozu isto znam par ljudi, koji su išli u Istru, i niš nisu napravili
    treba taj klik što kaže jazz, samo se, nažalost, nekom desi kad se suoči s teškom bolesti, onda većina jako lako prestane

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj jazz prvotno napisa
    Lako je prestati pušiti, Allan Carr.
    Knjiga se prodavala u dućanima pokraj kase, prije ljeta. 40 kn.

Ja prestala, MM prestao na kratko pa opet.
    Sve je u glavi. Desi se klik.
    Stvarno mi nije bilo teško odvić se od te beštije od cigara.
    pročitala, i opet propušila nakon 4 pune godine, desio se krivi klik

Početno

Evo, još jedan vrlo dobar "terapeut" (tako sam bar saznao) koji se bavi direktnom hipnozom i osim tretmana za cijenu 50eura on vam snimi i cd sa nekim čudnim zvukovima koji odvikavaju od štetnih navika (brain programming!!). Radi u Velenju (Slovenija) i prezime mu je Petek. Evo još broj telefona: 0038640170066
    Eto, toliko sam saznao za vas

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Evo iz 1. ruke...

Prestala sam pušiti prije godinu dana, nakon 1 tretmana u Poreču. Do tada sam pušila min 2 kutije dnevno i tako cca 15-tak godina.

ISPLATI SE !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •