fala puno
probala i za sad funkcionira. al nikad ne znam hoce li joj uskoro i karton biti zanimljv - buduci da je SVE zanimljivo za strpat u usta
![]()
fala puno
probala i za sad funkcionira. al nikad ne znam hoce li joj uskoro i karton biti zanimljv - buduci da je SVE zanimljivo za strpat u usta
![]()
ne vjerujem....vi to ozbiljno mičete sve živo iz kuće? :?
u kući mojih roditelja su rođene dvije bebe (nećak i nećakinja) i nikad se apsolutno niti jedna stvar nije pomaknula, podignula niti izbacila, a prije njihovog rođenja bebe u kući nije bilo 20 godina.
nikad nisu ništa strgali, ništa uništili, niti su kad gurnuli prste u utičnice. možda su oni bili posebno dobre bebe ili je nešto drugo u pitanju, ne znam ali na ove postove gore sam ostala :shock:
Mi smo zaštitili utičnice, i sa polica sklonili razbacane papire (mala jede papir, karton). Kablove oko kompjutera nemam kako da zaštitim ali sam uvek pored nje i tom delu ne prilazi. Kad inventariše po komodama uvek je neko pored nje jer ja nemam gde da držim sve te sitnice osim u komodama (zato smo ih i napravili).
Najbolja zaštita je, mislim, da je neko uvek detetu za petama![]()
E zbog toga sam ja iznela sve iz kućeOriginally Posted by vissnja
Brojčano su me pobili na žalost
![]()
Ja nisam nista micala niti cu. Uticnice su zasticene, to smatram opasnim, iako moji klinci nikad nisu pokazali interes za guranje icega unutra.Originally Posted by bleeda