-
LOŠI NALAZI BEBINE MOKRAĆE-MOLIM POMOĆ!
Dobar dan dragi roditelji i posjetitelji. Već dugo godina sam korisnik ovog foruma, i eto, po prvi put vam se obraćam za pomoć, savjet, vaše iskustvo sa sličnom problematikom ili bilo što što će mi omogučiti da mirnije spavam. Doktori u Puli mi ne govore ama baš ništa, a meni je žao moju četveromjesečnu bebu slati na neke neugodne analize i promatranja. Još gore bi mi bilo da se radi o nekom ozbiljnom problemu, zato vas još jednom molim za bilo kakav savjet.
Naime, s obzirom da sam imala gestacijski dijabetes, naša je pedijatrica zatražila analizu urina kada je beba imala tri mjeseca da bi u potpunosti odbacili mogućnost da ga je i ona naslijedila. Hvala Bogu, sve je bilo u redu, ali su leukociti bili povišeni, a leukocitna esteraza je bila +3 (negdje oko 120 čini mi se a normalno je 10). Pitala sam pedijatricu o čemu se radi, a ona je, nakon kraćeg informiranja sa mnom, rekla da je takav nalaz vjerojatno zato što sam joj uzela prvu jutarnju mokraću nakon što je dijete cijelu noć spavalo bez jesti i piti. Ponovili smo urin i opet je nalaz isti iako je urin uzet tek oko 11 sati, dakle nakon što je jela i popila cijelu bočicu čaja. Sad sam već zabrinuta jer sam se rastrčala po internetu i svugdje se spominje smanjena funkcija bubrega ili infekcija. Po drugim je pokazateljima infekcija isključena. Zanima me i može li to imati ikakve veze sa mnom jer sam i ja tijekom cijele trudnoće imala takav nalaz,pa mi je doktorica na kraju rekla da pijem više vode. Ali moja curica stalno pije, po mojoj procjeni možda i previše, ali opet to je relativno jer puno slini zbog otečenosti desni. Molim pomoć!!! Unaprijed zahvaljujem!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma