Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: LOŠI NALAZI BEBINE MOKRAĆE-MOLIM POMOĆ!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno LOŠI NALAZI BEBINE MOKRAĆE-MOLIM POMOĆ!

Dobar dan dragi roditelji i posjetitelji. Već dugo godina sam korisnik ovog foruma, i eto, po prvi put vam se obraćam za pomoć, savjet, vaše iskustvo sa sličnom problematikom ili bilo što što će mi omogučiti da mirnije spavam. Doktori u Puli mi ne govore ama baš ništa, a meni je žao moju četveromjesečnu bebu slati na neke neugodne analize i promatranja. Još gore bi mi bilo da se radi o nekom ozbiljnom problemu, zato vas još jednom molim za bilo kakav savjet.

Naime, s obzirom da sam imala gestacijski dijabetes, naša je pedijatrica zatražila analizu urina kada je beba imala tri mjeseca da bi u potpunosti odbacili mogućnost da ga je i ona naslijedila. Hvala Bogu, sve je bilo u redu, ali su leukociti bili povišeni, a leukocitna esteraza je bila +3 (negdje oko 120 čini mi se a normalno je 10). Pitala sam pedijatricu o čemu se radi, a ona je, nakon kraćeg informiranja sa mnom, rekla da je takav nalaz vjerojatno zato što sam joj uzela prvu jutarnju mokraću nakon što je dijete cijelu noć spavalo bez jesti i piti. Ponovili smo urin i opet je nalaz isti iako je urin uzet tek oko 11 sati, dakle nakon što je jela i popila cijelu bočicu čaja. Sad sam već zabrinuta jer sam se rastrčala po internetu i svugdje se spominje smanjena funkcija bubrega ili infekcija. Po drugim je pokazateljima infekcija isključena. Zanima me i može li to imati ikakve veze sa mnom jer sam i ja tijekom cijele trudnoće imala takav nalaz,pa mi je doktorica na kraju rekla da pijem više vode. Ali moja curica stalno pije, po mojoj procjeni možda i previše, ali opet to je relativno jer puno slini zbog otečenosti desni. Molim pomoć!!! Unaprijed zahvaljujem!

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nikad cula, al ja bih se narucila na pretrage i savjet bas kod nefrologa, bilo u klaicevu, salatu, vinogradsku bilo privat u pol helena.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hvala na savjetu, ali ne znam moram li zbog toga baš putovati u zagreb s malom bebom. još savjeta? bilo tko?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

po kojim je to drugim pokazateljima infekcija isključena?

lakše raditi pretrage četveromjesečnoj bebici nego jednogodišnjem djetetu, bebici ti to može biti igra, a djetetu šok, tako da...

reci pedijatrici da ti da uputnicu za nefrologa i popričaj s njim, ne moraš u zagreb ako je sve u redu, ali otiđi provjeriti...

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo rihter ti odgovorio

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hvala na savjetima. poslušat ćemo stručnjaka i malo se prepirat s pedijatricom. znate kako se liječnicima diže kosa na glavi kada im sam zatražiš neke pretrage ili kažeš da si tražio drugo mišljenje. nadam se da će biti sve o.k.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •