pokusat cu u kratkim crtama ispricati svoju pricu.
rastala sam se sluzbeno prije godinu i nesto sitno, sporazumno.
odredena je alimentacija u iznosu od 800,00kn/mj.
negdje pocetkom 3.mj. izdano je rjesenje o ovrsi na njegovu placu i u tom rjesenju sam pronasla gresku u iznosu koji je bio naveden(zaostaci). odvjetnica je odmah reagirala i poslala ispravak tog rijesenja. rjesenje je poslano u gospic(otamo je bivsi) na sud i otada jos cekamo da se odnekud pojavi.
razgovarala sam sa poduzecem u kojem bivsi radi i oni su mi rekli kako se novac redovito mjesecno skuplja u nekom njihovom fondu, kao i svi zaostaci, i da mi to nemogu isplatiti dok ne dobiju pravomocno rjesenje.
moja odvjetnica vec mjesecima telefonskim i pismenim putem pokusava stupiti u kontakt sa doticnom sutkinjom koja iz tkozna kojeg razloga jos nije udarila pecat i proslijedila dalje taj papir.
sto bi covjek toj sutkinji rekao, napravio?? pa radi se o egzistenciji mog djeteta!! ima li ona obitelj!!? neznam sto da radim, kome da se obratim, moja odvjetnica veli da se strpim, ali ja sam toliko razocarana da mislim da nema smisla jer sam viseputa osjetila nepravdu prema samohranim roditeljima
Editirala sam naslov. Minnie