pocela sam traziti tetu cuvalicu u oglasima
zanima me koliko ranije ste pocele traziti i kakva su iskustva u trazenju ?
prvi put sam kupila oglase i vidim da zene vecinom zele cuvati djecu u svom stanu :? tako da mi je izbor jako suzen
ja bih htjela da mi dolazi teta cuvalica to mi se cini logicnijim izborom

Odgovori s citatom
) i to u vrlo vrlo kratkom vremenu. I najbolja je teta na svijetu. Stvarno mislim da se tu sam Bog upleo. Prolazili smo grozno razdoblje u životu, vremena za traženje nije ni bilo, realno, a dobili smo najbolju tetu na svijetu. Ti, naravno, odvoji vrijeme, razgovaraj o svemu, ali i uključi instinkt (i vjeruj mu.) Ela ide na čuvanje kod svoje tete u stan, teta ima još svoju curicu, šest mjeseci mlađu od Ele. Sad tvoj stan / tetin stan, ima li ili nema djece - sve ima neke svoje prednosti i nedostatke i osobno mislim da je sve to naklapanje - jedino važno je kakva je teta / kakva je osoba, ostale stvari ćete dogovoriti, naći ćete neko rješenje u svakoj situaciji, ne trebaš zamišljati worst case scenario i bi li ti teta u tom slučaju mogla uletiti ili ne. Otišli smo k njima jedno popodne i to je bilo to. Kliknula mi je i nisam pogriješila. Vjeruj svom nekom 'filingu'. Stvari koje su ti važne (na pr. oko jela, 'discipliniranja', stava prema _______) reci, iskreno i potpuno i teta će razumjeti (ili nije Prava). Držim fige
,ali daj curi malo vise vremena,mozda par sati ti i ona zajedno se igrate sa djetetom,mozda joj treba da se malo opusti i upozna sve vas.