Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: cordipin retard i dojenje

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno cordipin retard i dojenje

na otpusnom pismu dijagnoza mi je eph gestoza i moram piti cordipin jednu tabletu na dan.tlak mi je stalno 140-150/90.u uputstvu piše da ga ne smiju koristiti dojilje a meni su ga redovno davali u rodilištu (2 tjedna) a moram ga i sada nastaviti piti a dojim svoja dva zlata? Ima li tko iskustva s tim? :?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni su ga nudili u rodilistu, ali ja sam ga odbila zbog ogromne glavobolje koje sam imala zbog njega. pretpostavljam (iako ne mora biti tocno) da se smije dojit.
    meni je tlak u nekih 7-10 dana dosao u normalu pa se nadam da ce tako i tebi.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

i mene užasno boli glava ! a i luda sam dok ga moram piti!ja ga popijem a tlak isti,srce mi lupa i znojim se.dok ga ne pijem sve 5!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cordipin pojacava cirkulaciju-otud glavobolja.

a, zasto ne odes do dr opce prakse da ti on repise neku drugu terapiju?
    inace, samnom je u bolnici lezala neurologinja koja kaze da su te porodiljne terapije za snizavanje tlaka totalna katastrofa. i nisu ucinkovite.

ja cisto sumnjam da je meni davana terapija pomogla vec se tlak stabilizirao sam po sebi-bas onako kako mi je privatni ginic i rekao.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj picokača prvotno napisa
    i mene užasno boli glava ! a i luda sam dok ga moram piti!ja ga popijem a tlak isti,srce mi lupa i znojim se.dok ga ne pijem sve 5!
    imaš nuspojave, izgleda, prijavi doktoru

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

uh kako sam ljuta !zvala sam pedijatricu i pitala dali ja smijem piti te kordipine pošto dojim djecu?a patronaža kaže da se ne preporuča!a ona meni ne bi vam ih prepisali da se ne smije?!i poklopila slušalicu!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Zamoli svoju doktoricu da nazove farmakološki labos na Rebru, oni se time bave i trebali bi znati je li dojenje kontraindicirano kod ovog lijeka. Ili ih pokušaj sama nazvati.

Pahuljica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj Tsumami prvotno napisa
    Zamoli svoju doktoricu da nazove farmakološki labos na Rebru, oni se time bave i trebali bi znati je li dojenje kontraindicirano kod ovog lijeka. Ili ih pokušaj sama nazvati.
    Trazim broj od farmakoloskog na stranicama Rebra ali ga ne nalazim. Ima li ga netko od vas? Takoder mi treba za konzultaciju u vezi lijekova i moguce terapije kod upale zivca u ramenu (opisanog u jednom drugom topicu).

Jel ima netko iskustva s tim telefonskim konzultacijama?

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Zavod za kliničku farmakologiju
    Klinika za unutrašnje bolesti
    KBC Zagreb
    Kišpatićeva 12
    10 000 Zagreb

Tel. +385 1 2388 275
    +385 1 2388 288
    Fax. +385 1 2421 875