hmmm.. ja znam da on recimo za dorucak "dopusta" integralni kruh sa svjezim sirom s 0% masti. kruh ima GI 40. ali da ga j, nisam u zivotu cula za svjezi sir s 0% masti. ustvari bilo kakav sir s 0%. ustvari ja mislim da ne postoje prirodni sirevi bez masnoca, tako da ne znam koji je njemu vrag bio kad je to napisao, a kao zagovara sto prirodniju hranu.tinkie winkie prvotno napisa
aha, da ti odgovorim na pitanje![]()
on izbjegava kombinaciju ugljikohidrata s visokim GI i bjelancevina. znaci sve sto ima GI manji od recimo 35 (za prvu fazu, inace zvanu "faza brzog mrsavljenja"--ah, kako divan naziv) se moze jesti s bjelancevinama. tablicu UH sa niskim GI imas na njegovom sajtu.

Odgovori s citatom
, tako da sam sa divnih optimisticnih 11 to go opet na mucnih 16 to go, s tim da sam oborila osobni rekord u kolicini sala na trbuhu i bedrima. izgledam kao da sam opet ili jos trudna. grozno. veci mi je trbuh od cica, a cice su mi oooogromne. ajme.. ima li nade da se vratim na koliko toliko normalan izgled? sad od silnog sala ne mogu ni hodati normalno, kad se pocne tresti sve me izbacuje iz ravnoteze :/
. Moja sramota
, krumpira i pohanog mesa sam pojela u zadnjih 2 tjedna više nego cijele godine.
- a nakon Sv. Nikole stavljam se ponovno na listu...
, nego raditi obican da ga mogu jesti sa pekmezom bez secera.
Ja te pozivam u društvo na više topika koje ja obilazim...znači ovo, ono o skidanju preko 20kg i vježbanju... pa možda te potaknemo malo???