Stranica 17 od 49 PrviPrvi ... 7151617181927 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 801 do 850 od 2414

Tema: Montignac, 10. dio

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    hmmm.. ja znam da on recimo za dorucak "dopusta" integralni kruh sa svjezim sirom s 0% masti. kruh ima GI 40. ali da ga j, nisam u zivotu cula za svjezi sir s 0% masti. ustvari bilo kakav sir s 0%. ustvari ja mislim da ne postoje prirodni sirevi bez masnoca, tako da ne znam koji je njemu vrag bio kad je to napisao, a kao zagovara sto prirodniju hranu.
    Zrnati sir ima 1% m.m. i 1% UH zbog toga je prihvatljiv.

I uglavnom se radi o sojinim sirevima.

Ja isto još nisam našla sir s 0%m.m.

I ja bih vam se uskoro vratila.

Nekako sam se ustabilila na 85kg (već 8 mjeseci, a i to je uspjeh, održavati kile) a valjalo bi pasti ispod 80. Barem za početak.
    Teško mi je na poslu, jer u školskoj kuhinji imamo samo pekarske proizvode i to od bijelog brašna

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj summer prvotno napisa
    thalia, brza si Prijatno!

Ja ne mogu taj kruh pa da me ubijes. Vlazan, kiseo, ma uzas.

Zato sam odustala od kruha pa ujutro jedem zobene s jogurtom sa par bajama i par grozdjica (to da mi budu jestive).
    ma ništa nisam jela za doručak jer nisam znala što bih pa kad sam vidjela recept, odmah se iznesvjestila od sreće meni daj povrće, maslinovo, češnjak i peršin i ja presretna :mljac.

imam onu roštilj tavu pa sam samo jedan balancan izrezala i ispekla za čas, ubacila u sjeckalicu i gotovo. a finoooo.

ja ti volim oduvijek takve kruhove pa mi je to ok. a zobene ne mogu za doručak. tlak mi je nizak pa moram nešto slano ujutro, od slatkog mi bude nekako čudno, da ne kažem loše.

inače, izvrstan je namaz, ja sam gore još narezala paradajz.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Huraaaaaa, topik opet živi! Sad jurim, ali vraćam se uskoro da pročitam sve! Puno pozdrava svima!

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Maslačkica prvotno napisa
    Ovaj celer? Kakav je? Probala sam ga prije jedno 10-15 godina i nije mi se nikako svidio, ali puno stvari sam promjenila u ishrani od tada pa mi se možda sad i svidi....
    A ne znam kako ga opisati. Hrskav, svjež, možda malo opor. Kolegica mi je objašnjavala da po njemu ne smije biti žilica tj. da ne smije biti prestar.

Ovi namazi s povrćem mi super zvuče. Od slanutka redovito radim, ali jedem ga s povrćem ili samog. Meni kruh nije neki problem dok ga nema. Problem mi je kad ga pečem što sam zato i prestala i kad kupujemo negdje svježi, svježi pa je fin. Dakle, ako slučajno netko nije shvatio, moj problem nije što jedem iz gladi nego zato jer mi je fino. Zato me vikend zezne jer idemo na tržnicu gdje je gomila pekara i sve mi miriši.

Jučer sam još jela malo juhe, malo lešo govedine, sir- u više navrata, jedno 10 dkg (ma lažem, sigurno je više - u mikrovalnoj 2 minute tako da se rastopi i opet zapeče, to mi je tako fino, mogla bi pojesti tonu), bademe - oko dvije šake; pola jogurta (ostalo od Tina), grožđe.

Jutros sam jela šljive za doručak, zatim bademe. Do 9:30 sam dokrajčila drugu polovicu čokolade iz ladice, a sad sam pojela oko 250g svježeg sira s tri žlice kiselog vrhnja i malo soli i gladna sam. Pijem drugu kavu.

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Balarosa, ovo što ti nabrajaš da si jela ja bih umrla od gladi...tj. ne bi, ali bi osjećala glad stalno, a to opet ne valja, jer jedeš i jedeš.
    Ja bih recimo da sam na tvom mjestu bila pojela kajganu sa lukom (jer ako je sa lukom onda je mogu jesti bez kruha, a bez luka neću ni da problam) i sa sirom koji spominješ.

I onda za jedno 2-3 sata bi pojela neki međuobrok, možda malo lješnjaka. I onda oko 6 večeru neku...

Ma mislim ne znam više ni sama. Najbolje mi je ako jedem na sat. Onda mogu pojesti relativno velike količine i užinu i opet obrok rel.veliki i gubim kile.
    A pošto često ne mogu na sat jesti, jer ne stignem spremiti ili nešto onda se sve okrene naopako.

I tako da sam sada malo prežderana, a jela sam: malo sudžuke i paradajiz sa fetom, a prije toga sam pojela badema i sjemenki suncokreta (to sada stalno žderem) i onda sam vježbala pa pojela tu sudžuku i to... a za večeru...mmmmmm.... pojela sam 1 KG :shock: (falilo je još 3 zalogaja do cijele kile) špinata pripremljen tako što sam ga skuhala, ocjedila i izreckala, malo maslinovog ulja, dosta bijelog luka, malo soli i vegete -znači ono klasično pripremanje, ali bez mlijeka i brašna. I ispalo ga je malo više od šake...
    Uz to sam jela 2 male pileće šnicle pečene na ulju i na njih sam stavila malo mocarele koja se fino istopila i za salatu sam imala paradajz i poriluk...
    mmmmmm.....
    Ubila se!!! Tj. kada sam se ustala od jela nisam se činila prežderanom, ali sam jela oko 19h, a sada je 20.15 i ne osjećam lakoću, tj. da gubim kile nego lagano taloženje....

Iskreno se nadam da ću se ujutro ustati oko 7 da vježbam...

Šta ste vi jele???

A pošto već 2-3 dana jedem jaja sa lukom i paradajizom, a mogla bih još...kupila sam pecivo crno da ga sutra malo utostam i stavim marmelade (a to baš i ne volim jako...)

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Maslačkice, ovo što sam nabrojala je samo drugi dio obroka, od 16:30 do 21. Nemam ja pauze od tri sata

A danas popodne sam jela integralnu tjesteninu s umakom od rajčice, popila macchiato, pojela jednu kockicu od ogromne čokolade s rižom koja me čitavo popodne gledala sa stola i onda sve upropastila s pola piroške od sira koja je ostala Tinu. Zatim sam pojela još malo sira i grožđe, a sad intenzivno mislim na nutellu u ormariću pa sam si išla prepeći malo badema.

Ja jaja jedem s rajčicom i tu mi isto ne nedostaje kruh. Poriluk nikad nisam probala na salatu, isto se jede sirov?

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Eeeej cureeee!!

Samo da javim da sam uspješna u nastojanjima - ne držim se 100% Montija (ali nikad ni nisam ) no bitne smjernice su mi ostale u navici i od prije trudnoće - e sad, stalo mi je i ukopalo se na nekih 74 kg i već sam bila luuuda od toga, debela ko slonica i prepuna masnih naslaga. Mala sam i prilično sitnih kostiju pa je na meni ta kilaža nekaj grozno.

Vesela sam

Unazad mjesec i pol otišlo je 4 i pol kg, 15 cm u struku (ok, trbuhu ) 3 u bokovima i 2 u bedru :D :D :D

Idemo daljeeeeeeeeeeeeeee

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Bravo Tiwi!!! ali ti imaš i dodatni ispust (dojiš zar ne?) a ja to nemam.

Ali eto i kod mene je jutros nekakvih pol kile manje nego ovih dana

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja danas imam 0,5 VIŠE...a to je cijena fine večere sinoć.

Tako se ja zaletim, pazim par dana na količine i onda kada vidim da ide, pa kao mogu ja malo i žderati, tj. ne paziti i onda hop kile gore....

Balarosa - šta bi sa nutelom?

Tiwi - :D

Rene2 - :D

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

kopiram vas, čitam, mudro šutim i krećem nizdol ... :D

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Balarosa - šta bi sa nutelom?
    Predala sam se oko 11

Danas neću ni probati zapisati, baš mi je čangrizav, naporan dan. Možda da ja probam jesti po satu, to mi je funkcioniralo kad sam prestajala puštiti.

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ako IKOGA ima na ovom topiku, evo vam 2 prijedloga za ručak...
    1. Patliđane samo oprati i prepoloviti ih na pola. Osušiti i prepeći na tavi na ulju sa obadvije strane (jako popije ulja...).
    Poredati ih u tepsiju i na njih poredati ploške paradajiza, bijeli luk (ako nećete, može i bez njega i fino je) i posuti zobenim klicama (to sam stavila, jer je u orginalnom receptu napisano: prezla...pa...)
    Ne zaboravite posoliti.
    E da, u rerni to peći jedno 20-ak minuta na 200-ak...

2. Pureće ili pileće šnicle posoliti ili povegetiti i posuti ih maslinovim uljem. Ugrijati tavu i na suhu tavu stavljati "marinirane" (dosta je i 2min. da se ulje šnicle) šnicle.
    Nakon toga, ispeći ploškice slanine pa poslagati vruće na šnicle.
    Uz to neko povrće i zelena salata.....

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Bila sam na un dijeti prije 2 godine i skinula 9 kg u 2 mjeseca,sada bih htjela tj. moram skinuti (barem) 10 kg pa me zanima dali je netko cuo za Montignac dijetu,kakvi su rezultati i kakav je jelovnik-sto se smije a sto ne? Hvala

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

šta čuli .. diplomirali
    e da čiko Montiganc ti ne voli je zvati dijetom, to je prehrana (nema rezanja kalorija )

samo taj tehnički dio sa provođenjem u djelo ... pada pred jednim običnim sladoledom...

eto vračam se

opet

sutra:

doručak:
    -naranča, int. dvopek i marmelada bez šečera, kava
    oko 12: acedofil sa žlicom sjemenki (mješavina: lan, suncokret, bučina, sezam)

ručak:
    -juha sa brokulom, pljeskavice , grašak i brdo zelene salate

međuobrok: jabuka, a možda bude i šipka

večera:
    -blitva i int. kruh

čaj pred spavanje (s fruktozom)

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ako IKOGA ima na ovom topiku, evo vam 2 prijedloga za ručak...
    Je i ja sam primjetila da ste se pritajile, a još nije Božić
    Da se malo pohvalim, Monti i ja smo skinuli 5 kila. :D

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Bravo za skidanje kila!!!

Bilo bi mi jako drago da se malo pokrene ovaj topik i da se podržavamo, ako se iko pridržava Montignaca? - pa makar brljavio

Evo....jela sam jutros pečene paprike, patlidžan i tikvice na ulju...i to puno ulja , ali je bilo mmmmmmm....

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Bravo za skidanje kila!!!

Bilo bi mi jako drago da se malo pokrene ovaj topik i da se podržavamo, ako se iko pridržava Montignaca? - pa makar brljavio

Evo....jela sam jutros pečene paprike, patlidžan i tikvice na ulju...i to puno ulja , ali je bilo mmmmmmm....
    Podržavam ideju! Htjela bi skinuti još dvij-tri kile tako da ih mogu u prosincu opet natući. , ali krećem tek od ponedjeljka jer sam upravo umjesila čevape i još samo moram skoknuti po lepinje.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Evo me.

Prijavljujem novi ticker. Skidam posljednjih 5.

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Amalthea

Za sve montinjakuše - poklanjam Riblje ulje od Twinlaba - okus mente, načeto, al ne mogu ja to više. Nabavila sam kapsule.

Novo košta 117 kn, nisam pila iz flaše i rok trajanja je još uvijek ok.

Eto, ak netko želi nek me pp-a, ne stignem previše čitati.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ah, podizem malo topik. dogorilo mi

kupila sam montija za hrvate, ima cist finih recepata. nadam se da topik nece opet potonuti kad vam postavim par pitanja i zahtjeva:

-gdje ima za kupiti guscje i/ili pacje masti?
    -jel ima trenutno jos netko da je na montiju?
    -hocete mi, ako vas lijepo zamolim, dati podrsku da se napokon rijesim ovog silnog viska koji mi vec opasno ide na zivce ?

ajte, pa niste valjda sve smrsavile

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

aha, posto na staroj listi ima hrpa onih koje vise nisu "u igri", a i onih koje vise ne postaju , radim novu listu, sa sobom kao nosiocem (nosiocem najveceg viska :/ )

1. mikka (16 kg) 16 to go

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Tiwi prvotno napisa
    Riblje ulje od Twinlaba
    ma hajde, pa zbog tebe sam ga počela piti
    ja nisam pila već duuugo, viš, baš bih mogla malo - ali možda radije elegantne kapsule
    ok, ja sam jedan od tih starih sa popisa
    priznajem, za cilj mi je stalno falilo 1-2kg, ali sam se super stesala
    kada sam ful mirovala poslije ozlijede (a moji bili na moru), moram pohvaliti montija da mi je pomogao da držim kilažu, pa čak i spustim za 1 8)
    no, onda su se moji vratili, pa daj gric ovoga, gric onoga....

pokušavam se sada očistiti
    ne znam da li da se utefterim na listu

ja sam u ovih skoro 2 godine (đizus, koliko je već vremena prošlo) pristojnija, ne zalijećem se lako na junk
    baš mi odgovara takav stil života

imam šlauf na trbuhu, a veli mm "samo trbušnjaci!"
    oh, kada bi se to ciljano otopilo (kao samo od sebe)

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    -gdje ima za kupiti guscje i/ili pacje masti?
    -jel ima trenutno jos netko da je na montiju?
    -hocete mi, ako vas lijepo zamolim, dati podrsku da se napokon rijesim ovog silnog viska koji mi vec opasno ide na zivce ?
    - nemam pojma
    - furam se da jesam (nikad valjda nisam bila full, imala sam svoju verziju)
    - naravno da imaš podršku

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj lucij@ prvotno napisa
    Monti i ja smo skinuli 5 kila.
    pa gdje su tebi bile te kile?

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ajoj buby, komplimenti za dobro jutro! Bile su jako lijepo raspoređene, svuda po malo tako da nije prestrašno izgledalo. Imam još 2-3 kojih se želim riješiti da bi izgledala ko srednjoškolka, ali budući mi Monti brani čokoladu i kolače, neka ih još malo ovdje, barem preko zime

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ne brani monti cokoladu i kolace

zato sam ga ja i odabrala. inace--niks!

uh, vidim da nas nema previse . kaj, lito je proslo, ko je je*a, je*a je..

jutros sam odmah fusala, ali rucak je pravi monti: juha od tikvica sa sojinim vrhnjem, mljeveno meso sa sampinjonima, susenim paradajzima i kozjim sirom zapeceno u pecnici i kupus salata

nakon toga je palo pola lindt ekvadorke

izgleda da ce vecera biti oskudna

ee, di bi stigla da me ne mori bozanska glad.. mozda probam ici na akupunkturu, da mi zatvori to grotlo zla u utrobi :/

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mislim da brani u ovim količinama , ali čini se da me nebo voli, niš mi se ne prima. Možda zbog dojenja, nemam pojma :/ . Znam da može slatko i Monti, ali tu je još ljubav prema krumpiru.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

uh, i kod mene, i ne samo krumpiru :/

ja u principu najvise padam na slatko (sve), i na kombinaciju kruh--slane ribice--kozji sir--suseni paradajz--maslinovo ulje. aaaaa!

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja ne padam na krumpir, bar to
    mikka, fora ti je ručak
    ja isto dojim, ali šlauf je tu (da se ne utopim )

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

da, slauf mi je pozamasan. vise kao pojas za spasavanje, kad vec spominjes utapanje.

danas sam prava kombinacija montija i fusa--dorucak ok, rucak prerano i fus--ali zdravi fus 8) , vecera prerano i pravi monti--azuki grah i kelj na salatu , i naravno, pokleknem navecer kad sam se probudila od uspavljivanja djece gladna ko vuk. nisam mogla odoliti nekakvom super int. kruhu koji sam kupila, pa uz to i malo ovcjeg i kozjeg sira, malo susenog paradajza.. jbg.

zato sad imam super kruh--za pravi monti dorucak! ako big da, aj bar jedan dan cu uspjeti da ne fusam :/ ili cu na ovo gledati kao na prelaznu fazu. to nije tak lose, ustvari.

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma bravo mikka, makar si malo fušala, ali ipak paziš. A ne bi bilo dobro niti šokirati organizam tako naglo

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

gdje se, u kojem dućanu skrivaju voćni muesli schneekoppe - ohne rosinen?
    već sto godina ih nigdje na vidiku (tako me barem mm uvjerava )
    to mi je baš fino za jesti (kada se fino natoča u acidofilu)
    ima full puno voća, a bez grožđica

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mikka, kako ide?

Skupljam snagu da ti se pridružim, ali moraju mi se i planetarni aspekti posložiti...
    Treba mi i malo motivacije, da mi kažeš da nisi uoće gladna, da si već skinula četiri kile, da ti gaće padaju,a ti prštiš od energije!

Laži, nema veze...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

požderala sam danas dvije čokolade s marcipanom. 200 grama. Užas! Jednostavno sam krenula i nisam mogla stati. Slab karakter. Koma...

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mikka, kak radiš kelj na salatu?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ja narežem kelj na sitne rezance (malo šire nego kao kad bih rezala kupus), a začinim kao i zelenu salatu.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Amalthea prvotno napisa
    Ja narežem kelj na sitne rezance (malo šire nego kao kad bih rezala kupus), a začinim kao i zelenu salatu.
    sirovo? zato pitam. nikad nisam jela sirovi kelj

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Nisam ni ja prije.
    Uvijek sam mislila da se mora skuhati.

Prijateljica mi je otkrila tajnu.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

super, hvala ti. onda ću probati ovih dana

i tko kaže da se na forumu ništa ne može naučiti 8)

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

da, sirovi kelj na rezance, ko Amalthea. fenomenalan je, stoput bolji od kuhanog.

inace, kod mene jos uvijek samo rucak po montiju nikak da stanem na loptu i odlucim se potpuno.

kaj je najbolje, nisu mi problem ni krumpir ni bijelo brasno i proizvodi koje inace volim, nego me ubiju kasna vecera ("nagradim" se za jos jedan uspjesno prezivjeli dan s djecom), neki super kruhovi koje sam otkrila u standardnoj kombinaciji sa slanim ribicama, kozjim sirom, susenim paradajzom i maslinovim uljem, i nakon toga naravno mavrovicevi irokezici--za neupucene, keksi s punjenjem bijela cokolada-ljesnjak. aaaa! fini su do bola. takoder, gricnem nesto i izmedu obroka

i tako. pocela sam sa zescim setnjama (f. mi cuva cuvalica a ja sa k. secem psa po par km) pa bumo vidli. voljela bi da mi samokontrola za hranu dode sama od sebe preko noci :ceznutljivi:

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Meni je isto najteže odoliti navečer, a to je za mene baš pogubno, odmah mi se nalijepi na guzicu .
    Pomaže mi jedino da ništa od toga što volim nemam , što kaže moja kolegica: "najbolje je kada mi padne mina u frižider".

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ajme, ovaj topic je jos ziv... prekrasno .

i ja bih s vama, ako moze. na starom dobrom montiju sam posljednjih mjesec dana, ne vazem se (vucem jednu traumu vezanu uz vagu, pa se pravim da je ni nemam), ali vidim da stvar stima. izvagat cu se za bozic, ocekujem bozicno cudo

jedini mi je problem (koji vec sad uvidjam) sto mi se cini da cu se ubit od slatkog kad udjem i u onaj zadnji komad robe koji sam zamislila, ta apstinencija do slatkog me stvarno ubija.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

uh, ja sam u krizi kad probam apstinirati od slatkog pola dana

katastrofa. ali ici cu provjeriti stitnjacu, pa vidjeti ima li neki poremecaj kakve veze s mojim "slatkim poremecajem" :/

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Joj, ovaj topik živne kada ja "padnem"... ali eto...vraćam se vama od ponedjeljka!

Zanima me slijedeće: Montignac kaže da se može kikiriki jesti, ali da li to vrijedi i za onaj slani i prženi? Haaaa??? Ja taj voleeeem...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja se psihicki pripremam da pocnem za ozbiljno od ponedeljka, plus da probam s odvikavanjem od slatkog :/

trebala bi do onda (znaci sutra :shock: ) provjeriti stitnjacu, da vidim da ne lezi izvorcic problema u tome, izmedu ostalog.

kikiriki? GI mu je 15, ali taj koji volis vjerojatno nije bas najzdraviji. probaj biti umjerena (ko ja u slatkom )

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nedavno sam jela neki kikiriki iz trgovine zdrave hrane, sirov je i osušen. Okus mu je sličan sirovom grašku i nije bog zna što. :/
    Mislim da se monti odnosi na njega, prženi nikako, naročito slani.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

meni je super oni kikiriki u ljusci

mislim da može i ovi prženi, iako monti kaže: nema veze na kalorije, ipak ne bih preporučila više od velike žlice prženog na dan

ja se pripremam
    od pon sam bila on-monti
    no u četvrtak smo imali poslovni ručak (morski meni .... ) a sad sam kod sveki u Vž, pa sam malo off

spremam svoj int. kruh

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pa ja sam se već prije jedno 2-3 sedmice "skinula" sa Montija i prežderavam i sad bi se rado vratila naMontija, ali imam jedan problem. Kriza nas je stisla u tom smislu da se jede ono što se ima, a trenutno u kući imamo krompir i tjesteninu, tako da će Monti morati čekati malo bolje i bogatije dane.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

za pocetak mozes jesti oboje u kombinaciji s povrcem, cisto da naviknes zeludac i psihu na "torturu"

jednom sam cist fino smrsavila jeduci i krumpir, i tijesto itd. ali u ovakvim monti-like kombinacijama, znaci s povrcem, bez mesa i to.

mislim da bi cak uspjela smrsaviti i bez montija kad bi se nekako mogla rijesiti ove odvratno konstantne zelje za slatkim . jbt pojela bi i slatki drek da nema nis drugo

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mikka rado, ali zbog gubitka posla i sada trenutno bez primanja itd (da ne objašnjavam) jedino povrće i jeste krompir... hajde, danas se našla i kupus salatica ... mljac!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •