Stranica 42 od 49 PrviPrvi ... 324041424344 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,051 do 2,100 od 2414

Tema: Montignac, 10. dio

  1. #2051
    MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    10,389

    Početno

    Citiraj Kosjenka prvotno napisa
    Jel bi mogla salatu od mrkve zalit narančinim sokom?
    da

  2. #2052
    Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007
    Postovi
    4,983

    Početno

    Ne, nisu integralne ali koliko se sjećam ohlađene i neprekuhane špagete imaju ok gi.
    Uz špagete sa salsom jedem neko zdinstano povrće ili gljive. Salatu ako mi se baš i ne jede pojedem prije, nije mi problem pojest samu salatu bez ičega, recimo danas kupus sa mrkvom i narančinim sokom.

  3. #2053
    Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,194

    Početno

    joj opet ta mrkva. u mojoj knjizi (imam ju već 10 god) piše da se u prvoj fazi ne smije mrkva, krumpir i grah.
    kaj onda smijem ili ne?

  4. #2054
    mamal avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009
    Postovi
    231

    Početno

    Citiraj Kosjenka prvotno napisa
    Ne, nisu integralne ali koliko se sjećam ohlađene i neprekuhane špagete imaju ok gi.
    Uz špagete sa salsom jedem neko zdinstano povrće ili gljive. Salatu ako mi se baš i ne jede pojedem prije, nije mi problem pojest samu salatu bez ičega, recimo danas kupus sa mrkvom i narančinim sokom.
    nemam tablicu kod sebe, ali javit ću ti....mislim da se sve to govori o integralnim špagetima i da obične svejedno imaju visok GI, ali vidjet ću ti još...

  5. #2055
    mamal avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009
    Postovi
    231

    Početno

    Citiraj Suzizana prvotno napisa
    joj opet ta mrkva. u mojoj knjizi (imam ju već 10 god) piše da se u prvoj fazi ne smije mrkva, krumpir i grah.
    kaj onda smijem ili ne?

    možeš SIROVU, ali kuhanu ne...kao ni kuhani celer npr...tako da za tvoju salaticu nema problema, nikada nisam probala mrkvu sa narančom....

  6. #2056
    Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007
    Postovi
    4,983

    Početno

    Kuhana mrkva 85Gi a sirova 30 GI, al dente špageti 40 isto kao i inegralna pasta...
    TABLICA
    A što je s grahom, malo mi engleski tu zapinje , beans je po meni od graha do boba?
    A baš sam maštala o nekoj juhici od graha.

  7. #2057
    Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007
    Postovi
    4,983

    Početno

    mamal,
    btw naribana mrkva sa malo pomiješano soka od naranče ili čak komadićima, može i limunovog soka i mrvica soli...probaj
    Ak ti paše onda probaš kombinirat recimo ja volim ii papriku narezat.
    A u kupus naribam jednu mrkvu i napravim onak klasika s uljem i octom

  8. #2058
    Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,194

    Početno

    super, tnx cure. probam i ja tu salaticu.
    ja ću se vagat samo jednom tj. pa vam prijavim rezultate.
    nekak si mislim da ne bu išlo baš dobro kao prvi put, al kaj sad.
    danas mi je 4 dan i uopće mi nije teško, uopće ne doživljavam kao da sam na dijeti, nego se bavim drugim stvarima, tak da mi je super.

  9. #2059

    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Postovi
    632

    Početno

    sme li kompot od jabuka za veceru u prvoj fazi?

  10. #2060
    ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    3,035

    Početno

    Citiraj frost prvotno napisa
    sme li kompot od jabuka za veceru u prvoj fazi?
    sme

  11. #2061

    Datum pristupanja
    Mar 2008
    Postovi
    909

    Početno

    cure help!!!! Jel strašno ako sam danas maznula komad torte od sira? :/

  12. #2062
    mamal avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009
    Postovi
    231

    Početno

    Citiraj fatamorgana prvotno napisa
    cure help!!!! Jel strašno ako sam danas maznula komad torte od sira? :/
    ma nije strašno ako do kraja dana budeš na laganoj hrani...i nemoj da se sutra ponovi


  13. #2063

    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Postovi
    632

    Početno

    ja opet da pitam, citala knjigu ali mi nije najjasnije

    sme li u istom obroku biti tunjevina i gljive?

    da li je negde neko ikada stavio jelovnik da mogu lepo preuzeti i po tome jesti, mene ubi ovo smisljanje, bar na pocetku. neki da bude bez egzotike, ono , hrana za "normalne" dane

    mm je na dijeti

  14. #2064
    mamal avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009
    Postovi
    231

    Početno

    Citiraj frost prvotno napisa
    ja opet da pitam, citala knjigu ali mi nije najjasnije

    sme li u istom obroku biti tunjevina i gljive?

    da li je negde neko ikada stavio jelovnik da mogu lepo preuzeti i po tome jesti, mene ubi ovo smisljanje, bar na pocetku. neki da bude bez egzotike, ono , hrana za "normalne" dane

    mm je na dijeti
    gljive imaju GI 15 i povrće su, tako da to može bez problema sa proteinima, ili sa ugljikohidratima.

    dakle, sa tunjevinom je ok...

    ja nisam ni tražila neki meni, sorry, tu ti ne mogu pomoći :/

    sretno u sastavljanju namirnica

  15. #2065

    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Postovi
    632

    Početno

    a jel se GI u obrocima sabira ili je samo bitno jesti sa te sa niskim indexom, npr. sve ispod 40

  16. #2066
    mamal avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009
    Postovi
    231

    Početno

    Citiraj frost prvotno napisa
    a jel se GI u obrocima sabira ili je samo bitno jesti sa te sa niskim indexom, npr. sve ispod 40

    ako želiš mršaviti niti jedan proizvod koji sadrži ugljikohidrate ne smije prelaziti GI 35. i moraš slijediti ostala pravila (kombiniranje hrane)...

    kod održavanja težine računa se PGI - prosječni GI, tada možeš npr. pojest frigane krumpire (GI 95) i zelenu salatu (GI 15), prosjek je 55, a za održavanje namirnice moraju imati PGI do 50...

    dakle, ne zbrajaš, nisu to kalorije, nego računaš prosjek. količina koju pojedeš nije bitna, ali ipak se nije dobro prejedati.....

    sretno!!!!

  17. #2067
    Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,194

    Početno

    Citiraj frost prvotno napisa
    ja opet da pitam, citala knjigu ali mi nije najjasnije

    sme li u istom obroku biti tunjevina i gljive?

    da li je negde neko ikada stavio jelovnik da mogu lepo preuzeti i po tome jesti, mene ubi ovo smisljanje, bar na pocetku. neki da bude bez egzotike, ono , hrana za "normalne" dane

    mm je na dijeti
    tu je jelovnik, imaš brdo toga.
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...366&highlight=

  18. #2068
    Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,194

    Početno

    samo da prijavim, za tjedan dana -2,5 kg. :D
    nije bilo teško i idem dalje.
    jučer me čopila mala kriza za slatkim iako nisam slatki tip, pa sam si lijepo mrknula dvije najtanje šnite alpskog sa margom i pekmezom .
    sad mogu mirno dalje

  19. #2069

    Datum pristupanja
    Aug 2008
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    508

    Početno

    svaka čast, suzizana!!! jel vježbaš ili samo držiš montija? mislim, nije to samo... zanima me ustvari idu li kile dolje i bez povećane tjelesne aktivnosti?

  20. #2070
    Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,194

    Početno

    Citiraj zeljka231 prvotno napisa
    svaka čast, suzizana!!! jel vježbaš ili samo držiš montija? mislim, nije to samo... zanima me ustvari idu li kile dolje i bez povećane tjelesne aktivnosti?
    prije deset godina kad sam bila prvi puta na montiju i skinula 10kg za 5tj nisam digla teže od žlice
    sad sam rekla mm, da žica buraza da nam posudi orbitrek, pa da malo probam vježbati. sigurno ne bi bilo loše.

  21. #2071

    Datum pristupanja
    Aug 2008
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    508

    Početno

    10kg za 5tj je stvarno dosta! i bez vježbanja! ma, ja svako malo nešto zgriješim pa se opustim...lakše mi je išlo ljeti kad sam bila puno aktivnija. ništa, sutra je novi dan... valjda ću i ja uskoro moći napisati koji minus.

  22. #2072
    Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,194

    Početno

    stvar je u tome da sam se ja onda toga držala "ko pijan plota". u tih 5 tj sam jednom pojela malo krumpir salate i šnitu dijabetičke torte od onoga šta se ne smije. za tortu nisam ni sigurna da se ne smije.
    sad ne vjerujem da ću moći tak striktno se držat, al trudim se.
    javim novu (ako bude) kilažu za tjedan dana

  23. #2073

    Datum pristupanja
    Aug 2008
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    508

    Početno

    mene malo živcira što hrpa žitarica koje jede F. pa bih i ja mogla s njim ima veliki GI. a počeli smo jesti i ječam jednom tjedno jer je jeftin i lako se spremi. a tako i svi imamo ručak. da....mi se baš i ne držimo tako strogo. tj, glavni obroci su ok, ali kesten pire mi se zalomi...prečesto.

  24. #2074

    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Postovi
    632

    Početno

    hvala za link, ali tek sad mi nista nije jasno :/

    izgleda da ne pricamo o istom montignacu.

    ovde se jede sve i kukuruz i kombinuje mnogo toga sto sam videla da ne ide po montiju?!?!

  25. #2075
    Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,194

    Početno

    Citiraj frost prvotno napisa
    hvala za link, ali tek sad mi nista nije jasno :/

    izgleda da ne pricamo o istom montignacu.

    ovde se jede sve i kukuruz i kombinuje mnogo toga sto sam videla da ne ide po montiju?!?!
    nisam čitala sve recepte.
    ja ti se držim onoga da u prvoj fazi nema krumpira, graha, mrkve i kukuruza i ničeg što je bijelo (šećer, riža, tijesto), pa ako mi se neki recept uklapa u to radim po njemu.
    te recepte je ana kopirala s coolinarike, možda su tu i recepti za drugu fazu.
    uglavnom se držim onih svojih, koji su isto na tom linku. al možda netko odgovori tko je "pametniji" pa i ja nekaj novo saznam.
    samo da prijavim grijeh, sad smo bili na rođendanu od šogi i odoljela sam francuskoj salati, štrudli, coca-coli i kolačima.
    jela sam pršut sir,tamni kruh i kisele krastavce (tom ipak nisam mogla odoljet)

  26. #2076

    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Postovi
    632

    Početno

    tako cu i ja, mislim da proberem recepte i namirnice.

    a kako si jela pre 10 godina (ako sam dobro razumela , tada si bila na montignacu)

    da li znas, kada se uzimaju grlickalice. hocu reci, to ne moze biti obrok, npr. kikiriki, badem, ali kad bi se to moglo jesti.

    da li se u prvoj fazi sme suvo voce?

    kakva je razlika npr. izmedju marmelade tj. pekmeza od sljiva bez secera i npr. suve sljive koja je isto bez secera.

  27. #2077
    Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,194

    Početno

    na tom linku sa receptima odmah negdje na početku imaš moj jelovnik sa tri obroka za 10 dana. ja sam ti jela tako. uglavnom nemam međuobroke, ako ih i imam to je svježe voće.
    mislim da se suho smije,a li ipak neka odgovore one koje znaju i jedu ga.

  28. #2078

    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Postovi
    632

    Početno

    ja volim inace za dorucak maslinovo ulje i hleb od celovitog brasna.

    jesam dosadana, a sme li se to?

    ne volim namaze, volim samo da umocim malo hleb u to ulje?
    (kao spanci )

  29. #2079
    mamal avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009
    Postovi
    231

    Početno

    Citiraj frost prvotno napisa
    ja volim inace za dorucak maslinovo ulje i hleb od celovitog brasna.

    jesam dosadana, a sme li se to?

    ne volim namaze, volim samo da umocim malo hleb u to ulje?
    (kao spanci )
    ne bi se smjelo...

    kada imaš doručak od ugljikohidrata, onda uz to idu minimalne masnoće - nemasni svježi kravlji sir, nemasni jogurt i slično....
    ali možeš neku marmeladicu s fruktozom...

    ja u zadnje vrijeme doručkujem zobene pahuljice sa nemasnim mlijekom...

  30. #2080

    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Postovi
    632

    Početno

    hvala na brzom odgovoru!

    u prvoj fazi se ne smeju jesti ovsene pahuljice, one imaju visok GI

    Oatmeal, porridge

    60 GI

  31. #2081
    mamal avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009
    Postovi
    231

    Početno

    Citiraj frost prvotno napisa
    hvala na brzom odgovoru!

    u prvoj fazi se ne smeju jesti ovsene pahuljice, one imaju visok GI

    Oatmeal, porridge

    60 GI
    ovo ti je djelomično točno, imam knjigu GI od montija, i evo što kaže:

    zob GI 40
    zobene pahuljice (nekuhane) GI 40
    Zobene pahuljice Ukuhane kao kaša) GI 60

    tako da zobene pahuljice u hladnom mlijeku prolaze...ali samo za doručak!

  32. #2082
    mamal avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009
    Postovi
    231

    Početno

    Citiraj frost prvotno napisa
    hvala na brzom odgovoru!

    u prvoj fazi se ne smeju jesti ovsene pahuljice, one imaju visok GI

    Oatmeal, porridge

    60 GI
    ovo ti je djelomično točno, imam knjigu GI od montija, i evo što kaže:

    zob GI 40
    zobene pahuljice (nekuhane) GI 40
    Zobene pahuljice Ukuhane kao kaša) GI 60

    tako da zobene pahuljice u hladnom mlijeku prolaze...ali samo za doručak!

  33. #2083

    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Postovi
    632

    Početno

    oo o, ko ce to sve pohvatati :?

  34. #2084
    mamal avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009
    Postovi
    231

    Početno

    stalno i ja učim...npr. tek nekidan sam vidjela da celerov korijen ima visok gi (GI 85) , dok se listovi mogu normalno koristiti (GI 15)...

    baš treba paziti...

  35. #2085

    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Postovi
    632

    Početno

    kod mene "kaze" moze celer sirov, ali ne kuvan

  36. #2086

    Datum pristupanja
    Aug 2008
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    508

    Početno

    Citiraj mamal prvotno napisa
    stalno i ja učim...npr. tek nekidan sam vidjela da celerov korijen ima visok gi (GI 85) , dok se listovi mogu normalno koristiti (GI 15)...

    baš treba paziti...
    vidiš, vidiš...a u linkanim receptima ima pohani celer i mi ga često ubacimo; čak ne pohanog već npr. uz piletinu. nisam niti provjeravala GI kad je bio u receptima. morat ću ja to ipak provjeriti

  37. #2087
    mamal avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009
    Postovi
    231

    Početno

    Citiraj frost prvotno napisa
    kod mene "kaze" moze celer sirov, ali ne kuvan
    da, na to sam mislila....sirovi celerov korijen ima GI 35

  38. #2088
    mamal avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009
    Postovi
    231

    Početno

    Citiraj mamal prvotno napisa
    Citiraj frost prvotno napisa
    kod mene "kaze" moze celer sirov, ali ne kuvan
    da, na to sam mislila....sirovi celerov korijen ima GI 35
    dakle, da ne bude zbrljano :

    celerove stabljike GI 15
    celerov korijen - sirovi GI 35
    celerov korijen - kuhani GI 85


    a jeste znale za ciklu:

    sirova GI 30
    kuhana GI 65....

  39. #2089
    mamal avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009
    Postovi
    231

    Početno

    Citiraj zeljka231 prvotno napisa
    Citiraj mamal prvotno napisa
    stalno i ja učim...npr. tek nekidan sam vidjela da celerov korijen ima visok gi (GI 85) , dok se listovi mogu normalno koristiti (GI 15)...

    baš treba paziti...
    vidiš, vidiš...a u linkanim receptima ima pohani celer i mi ga često ubacimo; čak ne pohanog već npr. uz piletinu. nisam niti provjeravala GI kad je bio u receptima. morat ću ja to ipak provjeriti
    u čemu pohaš? mislim, mrvice nisu dozvoljene...a i sa celerovim GI, cccc

  40. #2090

    Datum pristupanja
    Aug 2008
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    508

    Početno

    he, he...u parmezanu! odličan je . ponekad kad pečemo pile, ubacimo ga samo narezanog uz pile.

    zar se korijen može i sirov jesti? šta ću sve otkriti...

  41. #2091

    Datum pristupanja
    Aug 2008
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    508

    Početno

    koliko mi je siromašna kuhinja... ima waldorfska salata sa sirovim celerom. samo bi trebalo malo modificirati recept.

  42. #2092
    mamal avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009
    Postovi
    231

    Početno

    Citiraj zeljka231 prvotno napisa
    he, he...u parmezanu! odličan je . ponekad kad pečemo pile, ubacimo ga samo narezanog uz pile.

    zar se korijen može i sirov jesti? šta ću sve otkriti...

    ah, ok, znam za parmezan , ali nikada nisam probala....jel puno zagori? probala bih sa piletinom, ali se nisam usudila....ide i jaje jel'da?

    ni ja ne jedem sirovi celer, mada bi moglo ići malo u neku salatu, npr. naribanog....

    nego, dugo sam dodavala npr. taj korijen u varivo od leće, i kad sam otkrila da ima GI 85 poludjela sam :shock:
    ali evo, sad imam zamrznute listove i stabljike celera spremne za kuhanje

  43. #2093

    Datum pristupanja
    Aug 2008
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    508

    Početno

    Celer pržen s parmezanom
    Sastojci:

    • 2 celerova korijena
    • sok od limuna
    • 4 žumanjka
    • 2,5 dl manje masnog slatkog vrhnja (za kuhanje)
    • 400 gr naribanog parmezana
    • maslinovo ulje, sol, papar, muškatni oraščić
    Oguliti celer i narezati na deblje ploške.
    Ploške blanširati 5 minuta u slanoj vodi s malo limunovog soka.
    Blanširane ploške ocijediti i staviti na papirni ubrus.
    Malo istući žumanjak i primiješati slatko vrhnje, posoliti, popapriti i dodati malo naribanog muškatnog oraščića.
    Ploške celera umakati u smjesu žumanjka i vrhnja, utapkati u parmezan i pržiti na maslinovom ulju da porumene.
    Ispržene ploške staviti na papirni ubrus da upiju suvišnu masnoću.
    Poslužiti ih vruće uz ribu ili meso i salatu.

    ne zagori, bude baš fino. ma, ja si nekako mislim da je ipak najbitnije jesti zdravo i raznoliko. to što ponekad uleti visoki GI, sigurno neće utjecati na težinu. glavno da se ne pretjeruje.

  44. #2094
    mamal avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009
    Postovi
    231

    Početno

    Citiraj zeljka231 prvotno napisa
    Celer pržen s parmezanom
    ne zagori, bude baš fino. ma, ja si nekako mislim da je ipak najbitnije jesti zdravo i raznoliko. to što ponekad uleti visoki GI, sigurno neće utjecati na težinu. glavno da se ne pretjeruje.
    probat ću s piletinom....

    nego, naravno da neće ništa utjecati kad održavaš težinu, ali kad mršaviš hoće...a ja bi skinula još koju kilu


    e i na montija sam krenula zato što je to zdrava prehrana, svakako je to najvažnije!!!

    monti rules :D

  45. #2095

    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Postovi
    632

    Početno

    meni se uospte ne cini kao zdrava, ja sam mnogo dijetalnije jela pre

    mada ja ovo zbog mm sada radim, kad prestanem da dojim i ja cu verovatno jesti sa njim

    inace, u prvoj fazi treba jesti sve ispod GI 35, znaci zobene pahuljice ipak otpadaju

    divna vam je vitaminska salata, inace.

    rendana sargarepa, rendan koren clera, rendan cvekla, iskidana zelena salata na sitno. zacinis po ukusu

    ja to jedem i inace

  46. #2096
    mamal avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009
    Postovi
    231

    Početno

    Citiraj frost prvotno napisa

    inace, u prvoj fazi treba jesti sve ispod GI 35, znaci zobene pahuljice ipak otpadaju
    po tome i tjestenina, koja ima GI 50 (inter.pšenično brašno) 9 GI 40 (cjelovito brašno) ne spada u prvu fazu, ali se kuhanjem i hlađenjem GI može smanjiti na 45, odnosno 35. to monti preporučuje za prvu fazu, ali uz puno svježeg povrća.

    što se zobenih tiče, ujutro nisu problem da imaju GI 40, evo ja ih jedem svako jutro i kile idu dole....važno je da je uz nemasno mlijeko...

  47. #2097

    Datum pristupanja
    Aug 2008
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    508

    Početno

    ja sam zobene jela uz jogurt...bilo koji...i 12kg je otišlo.

    frost, zašto ti se monti ne čini zdrav? zastupljene su sve namirnice, puno voća i povrća. dijetalno mi ne znači i zdravo...

  48. #2098

    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Postovi
    632

    Početno

    pa sta znam, puno jaja i kombinacija za koje sam uvek smatrala da su lose za zdravlje, za zucnu kesicu.

    ja recimo jedem jaja za uskrs a po montignacu bi ih jela precesto.
    onda, malo zitarica a mislim da su zdrave.

    sta znam, mm je sada poceo pa cemo videti kako mu ide. za sada kuka, nije skinuo ni gram a vec nedelju dana gladuje

  49. #2099
    mamal avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009
    Postovi
    231

    Početno

    Citiraj frost prvotno napisa
    pa sta znam, puno jaja i kombinacija za koje sam uvek smatrala da su lose za zdravlje, za zucnu kesicu.

    ja recimo jedem jaja za uskrs a po montignacu bi ih jela precesto.
    onda, malo zitarica a mislim da su zdrave.

    sta znam, mm je sada poceo pa cemo videti kako mu ide. za sada kuka, nije skinuo ni gram a vec nedelju dana gladuje

    nešto tu ne štima
    ja sam na montiju od nove godine i nisam ni dana bila gladna (a znaš kako trudnice to znaju biti )
    i mislim da nisam još jaja spremala...mislila sam večeras tvrdo kuhana, ali neću....mislim da ih i nemam u frižderu...

    što se žučne kesice tiče, ja ju nemam, izvadila je prije 4 godine (i prije montija...)

    sretno tm!

  50. #2100

    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Postovi
    632

    Početno

    pa on je gladan cim mora da jede po nekom redu i smislu, inace, on bi stalno nesto jeo i to bi bio fast food u kucnim uslovima. spagete, pite i ostale djakonije. ne bi nikada doruckovao a onda bi jeo neke gluposti i prejeo se za veceru.
    jeo bi slatkis posle obroka i kekse i tako svasta nesto.

    za koliko si ti smrsala?

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •