Stranica 45 od 49 PrviPrvi ... 354344454647 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,201 do 2,250 od 2414

Tema: Montignac, 10. dio

mio-mao avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Malo sam morala poluknuti šta ima cure... skroz sam posustala što se tiče montiranja... 3 kg izgubila, vrijedno vježbam (i svi su primjetili ), ali prečesto u zadnjih tjedan dana ogriješim o čokoladne napolitanke, a večeras smazala i Ledo šlag u čašici.. kupila klincima, malo liznula i kad sam osjetila onaj poznati okus iz djetinjstva, otela im cijelu čašicu i smazala sa 3 kocke čokse 70% ... katastrofa... sad vas malo čitam da mi bude još gore, pa da se od sutra saberem i okanim gluposti !!!

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

klody, proverice hormone stitnjace da vidi da li je tu sve u redu.
    nije gresio nigde. cak mu i ne pada vise tesko da jede tako, nije gladan, samo ga malo zamara priprema i nosenje svega na posao.
    jednostvno depremirajuce mu je kad pazi a kile ne idu dole

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

to je istina, svega se pridržavaš, kile na staro, e ako to nije recept za depru ne znam kaj je....
    a gldaj s vedrije strane, nije naškodio sebi, hranio se zdravo, mogla mu se samo krvna slika popraviti ;O)

ja sam jučer lopatal snjeg, dušu ispustila, hebote ulaz od 50m....
    nisam n ručak stigla kuhati pa sam pojela veliku krušku, dvije naranče i veliki jogurt, nakon snježnih aktivnosti od nekoliko sati ( uključujući i igranje s ludim pesom po dubokom snjegu) naravno da me čopila glad, pa sam prvo smazala dvije light hrenovke, pa malo sira, pa malo kikirikija u ljusci, a na kraju svega četri surimi štapića i pola vrećice čipsa od jabuka......

sve više manje monti, ali previše i bez povrća

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

konačno prestal padai snjeg, danas posle tri opet snježne aktivnosti..... možda zgubim koj gram, ali koje sam ja sreće možda navlećem vodu na sebe od snjega ;o)

danas sam za ručak napravila quinou kao rižoto s povrćem i lososom i sojinim vrhnjem, uz to saljaticu i to je to, za desert lopatanje....

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Nakon što je MM u prvih mjesec dana montiranja izgubio 12 kg, u drugih mjesec dana samo 2 kg. Ali i počeo je brljaviti...

klody, kako to quinoa i losos zajedno, mislim ugljikohidrati i proteini, nije baš po Montiju?
    I malo OT- klody, odakle si, skroz mi je simpa tvoj govor?

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

dunja&vita, quinoa je ugljikohidrat, ali joj je gi 35 u monignacovoj tablici u knjizi, a po tome može sa bjelančevinama, čak i on sam piše u obroku sa bjelančevinama i mastima za dobre ugljikohidrate izabrati povrće niskog gi il mahunarke kao što su leća, kvinoa ili divlja riža.....

ja sam iz varaždinske županije, ivanec.... :D
    Posljednje uređivanje od klody : 11.03.2010. at 18:12

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

dunja&vita, gledajući tvojuslikicu avatara mislim da imamo iste cucke, zlatni retriver ako se ne varam

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

niko ništ ne piše, ja tu samo monologe držim

evo pridržavala se montija zadnjih par dana, ali danas bila porezna inspekcija (ne meni, već jednom od klijenata) i bolila me glava za poludit i nisam stigla na pauzu papati, pa sam smazala u prolazu dvije mađarice jer neko donio na posel, i sad se naravno tučem po glavi jer mi to nije trebalo, dakljem.....moja odluka za danas tamanim voće i jogaće potpomognute s čajekima

i još jen zez napravila umjesto planinskog čaja ( za koji sam čula da malo pomaže u prbavi ) kupila čaj planinski raj, tuka

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

klody, pričekaj još nekih mjesec dana da malo zatopli pa da se ekipa prisjeti da uskoro stiže ljeto. Vidjet ćeš kako će topic naglo živnuti....

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

hi hi, e pa dunja&vita, tvoj muz je bio pocetak kraja naseg tj. mm-evog montiranja.
    posle njega koji jede i cokoladu i gubi 12 kg, moj je pao ocaj, sacekao jos malo i odustao.
    tako da mozda su i ostali pali u ocaj pa ne svracaju vise

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ma nisam pala u očaj, nego vam nemam kaj reć. sri, čet i pet, opet rođendani i žderačina, onda se nisam skulirala ni sub ni ned. ali -5 je i dalje tu.
    malo off topic. klody (i drugi ako znaju)ti sve znaš. došel mi je nalaz hormona pa mi je onaj TSH ispod granice. jel možda zato probava gora nego ikad. nešto sam čitala al sam se totalno pogubila, da niski, znači opstipaciju.

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ni ja nisam još odustala ali vaga ne mrda, kao da ju je neki baždiral na 75 i ne ide više dalje. a što reći nego strpljen, spašen a u subotu opet rođendan i već se svi oštre na gulaš s njocima i kolače a ja nesmijem niš od toga. svima pozdrav i držte se!

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

evo i mene. u klub depresivaca koji se pridržavaju i gledaju iste brojke na vagi.

jučer počela i vježbati-30 day shread-jutros ipak milimetarski pomak na vagi.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Suzizana prvotno napisa Vidi poruku
    ma nisam pala u očaj, nego vam nemam kaj reć. sri, čet i pet, opet rođendani i žderačina, onda se nisam skulirala ni sub ni ned. ali -5 je i dalje tu.
    malo off topic. klody (i drugi ako znaju)ti sve znaš. došel mi je nalaz hormona pa mi je onaj TSH ispod granice. jel možda zato probava gora nego ikad. nešto sam čitala al sam se totalno pogubila, da niski, znači opstipaciju.

Suzizana, pa kod tebe svaki tjedan barem dva rođendana. Nije tebi lako....

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

suzizana, pitanje da li imaš pojačani ili preslabi rad štitnjače, ako je pojačani rad onda imaš problema s kilažom u tom smislu jer pretjerano mršaviš, a kod preslabog rada se zadržavaju kilice
    mada je monti u tom pogledu dobar, ali puno teže idu dolje..
    ja sam najviše izgubila u kombinaciji monti i pred svadbu, pa onda valjda i inače idu dolje od puno posla i letanja okolo, sad puno teže idu, čak monti veli da kod zastoja s padom kilograma treba maksimalno smanjiti večeru, tj samo voće po mogućnosti uz možda jogurt, nekima smeta pretjerano korištenje mlijećnih proizvoda, kaj mislim da je kod mene problem, jer ja bez kave naprevljene na mlijeku i bez jogurta i bez sira nemrem živeti, malo više kombiniram sojino i zobeno ali potpuno izbaciti ne mogu
    izgleda da smo svi u istom sosu

a da ne velim da me od kad sam se probudila glava rastura i nakon tablete, a treba biti ljubazan prema klijentima...ali sam se sama zeznula, jučer jela gorgonzolu koju obožavam, a čitala da sirevi sa plemenitom plijesni pogoduju glavobolji......

ovisno o ishodu moje glavoboljke danas je ili neko voće i jogaći na meniju, ili ako mi bude bolje nekak ću zekana pripremiti

prima, kakve su ti to vježbe

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ameli, glede rođendana, papaj gulaš (makar je s brašnom) ali bez njoka, ako ima narezak, papaj bez kruha, s maslinama ili nekim povrćem narezanim, a kolač.... možda da napraviš ti jedan monti pa doneseš kao usput nek se nađe, i onda papaj samo njega
    http://www.coolinarika.com/recept/731997
    ovo je jedan prijedlog, naravno čokoladu 70% i fruktozu, a vrhnje obavezno mora biti sa mm, a pekmez bez šečera...
    inače to je kolač kojeg svi jako vole, ne samo monti dijetalci jer je jako lagan i odma se smaže

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj dunja&vita:-))) prvotno napisa Vidi poruku
    Suzizana, pa kod tebe svaki tjedan barem dva rođendana. Nije tebi lako....
    jooj bome nije, ni financijski, a niti s kilažom!!!

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj klody prvotno napisa Vidi poruku
    prima, kakve su ti to vježbe
    meni preteške,

30 day shred

nego klody jesi stavila negdi upute kako sama praviš zobeno mlijeko,ja kupujem, a dosta je skupo.

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

klody to ti je dobra ideja da sama napravim kolač i odnesem ga na rođendan jedino me interesire koje vrhnje za šlag za stavim?

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

a mogla bi na marmeladu staviti i malo onog smrznutog šumskog voća od leda, šta misliš?

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ameli, imaš od vindije ili dukata ili bayerlanda vrhnje za šlag, ne biljno već mlijećna mast, oni su malo skuplji ali bez šećera su pa se mogu dosladiti fruktozom, a smrznuto voće mislim da može, samo pazi da ti nebude prevodenasto, nisam probala, obično kupim u lidlu njihov pekmez bez šečera za par kuna i malko s vodom ugrijem i razradim i to je to

prima evo recepta za mlijeko http://www.coolinarika.com/recept/domace-zobeno-mlijeko i ja ga radim samo sa malo soli i mrvicu fruktoze, i zobene uzmite one mekane a ne integralne jer se lakše rastope, s tim da ih ja stavnim u 3 mjere vode namakati i to tople vode i to cijeli dan, a poslije je postupak kako piše u receptu, i obavezno čuvati u frižideru, ja radim sa čašama manje cilitraže, jer sam prvi put radila sa čašama od dva decilitra i neke sitno pa mi izašlo skoro dvije litre mlijeka, pa mi se pred kraj pokvarilo, jer ne korisim samo njega već miješam, zagrijavanjem se zgušnjava, a ostatak od mlijeka sam znala umiješati sebi u zobene ili u jogurt s voćem

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

čitam, ali nikako nešto napisati. treći tjedan bez ubijanja u slatkom. bila sam i ja na rođendanu; pojela pola pizze i komad kolača, ali trenutno se ne zamaram time. opet vježbam 30 day shred. 5. mi je dan danas, a i ujutro prije posla napravim 100 trbušnjaka. konačno vidim, a i osjetim razliku. trbuh mi je manji, hlače malo plešu, dvije kile su otišle i nastavljam dalje. prošle godine sam negdje u ovo doba počela s montijem i do ljeta sam izgubila 12 kila. tako da nema odustajanja!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ja sam danas bila monti dobra, ujutro popapala zobene i pir žitarice s mlijekom, kako nisam u dobrim odnosima sa svojom glavom danas za ručak je bila ab kultura i jabuka, a sad sam si napravila salatu od matovilca, cheri paradajzeka, krastavca, rotkvica, paprike, pola light mozzarele i homemade dresinga.... nadam se da neće uletit još nešt

e da ovaj 30 day shred, košt 4 dolara tjedno, kaj ste online pa vježbate ili kaj, ili skinete program od tamo....ako može malo više informacija o tome???

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

lol
    naravno da jučer pala šaka pistacija, ali samo to

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

klody jedeš jako malo, čak i sa šakom nedozvoljenog.
    Biće u tom grmu leži zec , ja jedem po montiju al' za 10 ljudi.

30 day shred ja imam na dvd-u, nabavljeno sa ebaya za sitne kune. tu je 3 x 20 min vježbi (3 nivoa težine).

zobeno mlijeko je u postupku proizvodnje, hvala za recept.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

o je bilo samo slućajno jučer jer me glava ubila u pojam, pa nis mogla baš neke jesti jer mi bilo i mućno od glavobolje....
    i da te ispravim, pistacije su dozvoljene gi 15 e da zobeno nije baš ono ko kupljeno i nema tak dugi rok trajanja ali bar znaš da u njemu nema konzervansa i ostalih sr...
    do sad smazala 4 integralna tosta iliti 100g pečena i marmeladu one zuker sa mljekecom
    zec je u vatrostalnoj spremen za kunje/pečenje, pa će valjda biti neko gemuse dinstano i saljatica, a večera je još daleko, a valjda prije toga tona voća
    ja voće tamanim kad me prime glad i želja za hranom a ne mogu ju utažiti čajem pa pojedem i do 4 crvene naranče...

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

nešto me danas glad lovi, valjda jer jučer nisam toliko jela, danak su platile dvije suhe marelice i malo listića badema, a i zato sam još za ručak pripremila i krem juhicu od brokule i karfiole, naravno monti....

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Bok cure.
    Ima li netko da mi pošalje na pp ili mail nekakve "osnove o montiju" čituckam po netu, ali nekako mi se čini da vi sigurno imate nešto u rukavu kao prave savjesne monijevke

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

samo da prijavim 2 kg manje!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

super bucka čestitam,

http://www.coolinarika.com/forum/viewtopic.php?id=1360
    tu ima nekih korisnih članaka, linkova na monti stranicu, receptića.....

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

za doručak možeš ili integralni kruh, ili integralni toast, sa marmeladom bez šečera, sa voćem, ili zobene pahuljice, ili muesli bez šečera i treba paziti koje suho voće je unutra i to kombiniraš sa mlijekom koje ima što niži postotak masnoće ili sa zobenim ili sojinim mlijekom, uz to ide bezkofeinska kava ili čaj ili arabica, to je ugljikohidratni doručak kojeg treba preferirati, ima još i doručak sa mastima i bjelančevinama dakle jaja sa slaninom, neko povrće. ali to ide bez kruha
    ručak isto ima ugljikohidratni ili s proteinima i mastima, ugljikohidratni: integralna tjestenina, ne prekuhana, ili riža, ili batat i povrće bez imalo masnoće
    proteinski ručak: krto meso i povrće i ugljikohidrati sa GI do 35 - leća, mahune, slanutak, quinoa, grah.....
    večera bi bilo dobro da bude proteinska i laganija od ručka
    uglavnom nije baš neke komplicirano, samo treba paziti na gi i kombinacije
    ne znam da li sam pomogla ili zakomplicirala do kraja, ako te kaj zanima pitaj

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

pa gdje ste ljudi, došlo lipo vrime pa vas sigurno sve izmamilo van. ja isto stalno nešto sadim i čeprkam po mom vrtu, ovu godinu ću posijati brdo verdure da se opskrbim za monti prehranu, a ako mi ne pomikne uvjek imam od svekrive vrt u pričuvi. evo moj današnji monti meni:
    D: ineg.kruh + marmelada + čaj
    M: bademi, jabuka
    R: rižoto s gljivama
    V: voće
    pozdrav svima!

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

danas sam totalno lijena...pizza je platila danak. moram priznati da mi se čini da samo o kilama razmišljam. i to me užasno iritira. nikako skinuti još 5 kila. killing me softly

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

moji monti kolač je bio odličan, klody hvala ti na receptu. jučer sam ga odnjela na rođendan i svi su bili oduševljeni i tražili me recept. ja sam ipak stavila šumsko voće od leda, i to sam ga mala ugrijala na tavici za fruktozom i zalila na kolač preko marmelade. kolač je bio još sočniji jer se sok od šumskog voća upio u biskvit mmmmm. moja želja za kolačima je udovoljena za narednih mjesec dana.
    pozdrav svima!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ameli, dargo mi je da ti se svidio, i vidiš da je na kraju ispalo da i monti kolači jesu jako fini...

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

klody hvala na natuknicama
    Trudim se kao prvo ubaciti povrće u prehranu jer je to nešto što cijeli život izbjegavam. I mogu vam reći da mi je dobro krenulo. Jučer sam spekla kruh sa bijelim, raženim i graham brašnom, a za ručak smo iskombinirali puretinu, blitvu i integralnu rižu. Pred koji mjesec dana sam zamjenila sendvić-doručke sa zobenim pahuljicama s mlijekom i odlično su mi sjele. Sama ih iskombiniram doma s suhim voćem i bademima, orasima, lješnjacima u malim količinama. Izbacila sam salame, sireve, izbjegavam tjesteninu i pokušavam je u glavnim obrocima zamjeniti povrćem. Pošto često jedemo kod moje ili mm-ove mame ne mogu baš uvijek birati, ali trudim se dati do znanja da ne moraju više zbog mene izbjegavati povrće kao što su do sada to radile. Stvarno sam bila glupa
    Klik u glavi mi se dogodio kad sam nedavno dosegla 72 kg na 170 cm. To je najviše što sam ikad imala ne računajući trudnoću, a povezano je sa sjedilačkim poslom i naravno nezdravom prehranom. Jedimo me aerobic valjda spašava da nisam do sad natukla 80kg.

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

klody, super ti je ova ideja za Bonanovu tortu i zobeno mlijeko (vec sam stavila da se namace), a uskoro cu pripremiti i tortu. Da li imas u rukavu jos neki isprobani takav jednostavni recept da lupam nasumce?

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

meni bi trebao recept za nekakav monti složenac sa mjevenim mesom i povrćem, pa ako neko ima nešto slično neka napiše. moja kilaža konačno pala ispod 75 kg, jako malo ali je konačno krenulo

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ovu musaku ja znam napraviti i meni je za sto:
    narezes tikvice i balancan na fetice i na teflonskoj tavi ih proprzis na vrlo malo masl ulja, da omeksaju. slozis u tepsiju.
    na to stavim red kuhane brokule i cvjetace (ili samo jedno od toga ovisi sto imam, meni se najvse svidja samo brokula). Iznad Toga stavis red pripremljenog mesa (mljeveno meso dinstas sa kapuom, zacinis, dodas zlicu dvije koncentrata rajcice pred kraj). Odozgo jos prelijem sa mjesavinom jaja i parmezana.
    Zapeces pola sata na 180 stupnjeva

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

lažne lazanje: blanširani kelj umjesto tijesta ostatak recepta kao za lazanje.
    Poriluk sa mljevenim mesom zapečen, ja prokuham poriluk pomiješam sa zdinstanim mesom i eventuano zalijem sa vrhnjem, sirom ili šta već ima i zapečem.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

evo cure ko iz rukava sipale recepte, ja sam tanja za kilo i pol, ali di sam ja do amelinih 75, to je nedostižni ideal za mene.... ali jučer sam nešto brljavila sve u šesnaest...
    sad radim i popodne, (veeeeliki nedostatak kad je ured doma) ovi konačni izvještaji me ubijaju, pa sam upravo oglodala jabuku, pa ak mi padne koncentracija možda kja kava uleti

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

hehe klody iste smo struke, isti uvijeti rada (doma blizu frižidera). Ja u ovo doba godine ni ne pokušavam biti na montiju, jednostavno sam preživčana. Glavne obroke (ručak i doručak) jedem na monti bazi ali sastrane trpam šta stignem, pogotovo noću.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

eee Kosjenka, glavno da neko shvaća kako je, i ja pokušavam umontirati ali ponekad i ne samo ponekad uleti nekaj na brzinu i to obično nije monti

ured doma, posel od ve do ve, nije da baš nešto mrzim hranu.... i kak da čovjek bude mršav???

nego kako uopće uspijevaš uskladiti posel i klince, meni je još to nedostižno čak i u mislima

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Klinci su u vrtiću tako da radim kao i sve druge zaposlene mame, jedino ja kad ih ostavim u vrtiću ne odem negdje u firmu nego se vratim doma.
    Kad je gužva onda imam smjene s mm-om, jedno u šetnji s dečkima drugo za kompom. Da i mm mi jako puno pomaže.
    Posljednje uređivanje od Kosjenka : 25.03.2010. at 16:10

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

vidim ti sve izorganizirala, meni problem što mm radi u zg 3 dana.... a i već vidim svekrivu, kak bu dete išlo u vrtić a ona ga može doma čuvati.....ma i to bu nekak, meni samo kak dok rodim ko bu delal mesto mene... ma nema veze, bu i to nekak

ja jučer radila monti lazanje za ručak, baš bilo fino, umjesto tijesta blanširani kelj, bešamel umaka nema, a sirek je naravno bio edamac i light mozzarella, jedino nije me cijelo popodne bilo doma ma sam navečer strusila skoro pola litre soka ali bez šećera jer bila žedno-gladna, ali mi se nike nije papalo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •