Stranica 46 od 49 PrviPrvi ... 364445464748 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,251 do 2,300 od 2414

Tema: Montignac, 10. dio

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

pa gdje ste cure? da vam se pohvalim, nakon skoro 2 mjeseca ja imam točno - 4 kg a jutros sam uspjela i remen zakopčati na jednoj rupi više . znam da neki uspjevaju više kila skidati mjesečno ali s obzirom na moju ogromnu hormonalnu stimulaciju u 1. mjesecu ja sam suuuper zadovoljna.
    klody u subotu je opet pao onaj tvoj kolač, a što ću drži me pms. svima pozdrav i sretno!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

bravo ameli

i ja radila u subotu kolač za dragog jer ima rođendan, a i svi vole papati taj, radila sam s višnjama iz škrinje stavila želatinu fix i izmiješala s marmeladom, komentari su bili da ih podsjeća na švarcvaldicu
    ja više manje uzorno montiram, uleti koji keksić na poslu....

mamal avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

i ja i dalje montiram, ali kako imam roditi za par dana ipak kile idu gore...pihhh...ali nema veze...

jučer sam napravila složenac, tj. musaku sa patliđanom i tikvicama umjesto krumpira i bilo je predobro!!!

cure, ne odustajmo!!!

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

meni ide taaaaaako sporo!
    malo više od 3kg u skoro mjesec dana!

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

bucka, to je ok za pocetak.
    ne bi ni bilo dobro da je vise od 5kg za mesec dana.
    verovatno ces za negde 2-3 meseca mrsaviti vise, pa onda opet manje, i tako, bitno je da ustrajes.
    ja ti drzim fige, i pitaj sta god!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ja za danas papala punjene šampinjone, od posla sam tek na pauzu šla u pola dva, ujutro u sedam popila dvije ocijeđene naranče i oko 11 jen mali keks na poslu, ali sad se gužva malo razišla pa ću normalnije papati

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

nisam mogla da se ne javim jer jutros na vagi -5kg inače važem se svakog ponedjeljka i bila sam sigurna da nakon jučerašnjih brljavenja neće biti baš sjajno ali ipak sam uspjela. za uskršnji ručak sam montirala čokoladnu tortu s naranđom i bila je baš mmmm, dobila pohvale svih!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I ja se prijavljujem u klub. 15kg viška, ogromni apetit je uzrok svemu, 2h nakon ručka ja mogu ponovno jesti, još sam doma na porodiljnom pa stalno nešto hrdam, dojim dosta jer mali ne voli meso i povrće.

Moram vas pitati što pijete? Voda me na zadovoljava, mogu je piti, ali mi jako fali cedevita nakon ručka npr.

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ameli super!! ja sam malo zabušavala, odnosno jaaaako sam malo pazila, al na vagi je još uvijek između -5 i -6 (kak je i bilo) tak da sam ja zadovoljna. čim ovo sve prođe, idem oopet u malo žešću akciju, na novih 5 kg.
    Stephanie ja si priuštim cedevitu povremeno, ustvari kad mi se pije, a to nije svaki dan.... ma ja i nisam baš skroz zadrta montinjakuša. možda nekih 80%-tna.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

cedevita stvara ovisnost
    preboljela sam ju

neko vrijeme sam pila čajeve zaslađene sa fruktozom, nakon toga sam našla kombinaciju sa brusnicom i šumskim voćem koje me podsjećalo na crno vino Babić, bez šečera (i bez alkohola)

i od onda pijem ili vodu il bevandu (poslije ribe)

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

stephanie, imaš cedevitu bez šećera, ja npr pijem ili solo vodu ili s limunovim sokom, čaj pijem bez šečera, a dnevno su na meniju barem dva lončića kave

amelie čestike na karakteru i minusu na vagi

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Moj Montignac je pravi recesijski bez fruktoze, bez integralne riže i sl.

Čitam i čitam o ovom načinu prehrane i pitam se pitam: zašto nitko nije splitao ovaj topic već odavno?

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

na koji način, ako misliš na recesiju, tj da možda monti malo više košta, ne bih se složila
    voće i povrće i inaće kupujemo, fruktoza je 11 kn i meni dosta dugo traje (osim ako ne radim kolače što je jako rijetko)
    zobene su po 3-4 kn, integralni kruh je više manje uobićajen prehrambeni artikal a može se raditi i doma za puno jeftinije pare, to je ono kaj je tipićno za montija, drugo je hrana koja je uobićajena ....

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

za vrijeme ovih blagdana nisam niti jednom prekršila!
    nisam jela pincu, kruh, kolače, krompire, mlince... i svejedno imam 1kg više!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

bucka onda si ti ko i ja, samo si malo bolje udahnula te mirise i eto kile ;o)

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A gdje je fruktoza 11kn? To je 500g ili .. ?
    Ma znate što meni je svejedno za integralnu rižu, kod nas je običaj da se dosta jede heljda odnosno hajdinska kaša i to mi je fino, najbolje pirjano na luku a jako slično riži.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj klody prvotno napisa Vidi poruku
    stephanie, imaš cedevitu bez šećera,
    bježi od umjetnih zaslađivača, radije popij sa običnim šečerom

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Mgrubi, ne pijem je ja, ali ako ju baš ulovi tolika želja za cedevitom, onda neka to uzme, ali bolja je moja varijanta voda sa limunovim sokom, pa ako želiš onda malo fruktoze tutni unutra

stephanie, fruktoza je od Schnekoppea najskuplja, nekih 25 kn ako se ne varam, ali zato ima dm oko 14-15 kn i muller 11 kn, tako da samo treba malo prošvrljati
    ako vas još kaj zanima di kupiti pitajte, možda znam di ima, e da i u muller ima jeftine quinoe i pira, ali je kod njih čips od jabuke skup, ali zato u konzumu je po 6 kn, šta sam sve izreklamirala sad, majko moja

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Jeee, da, ja sam samo i vidjela fruktozu od Schnekoppe, a jučer sam bila u mulleru i nisam se sjetila tamo pogledati (tup, tup čekićem).

Problem je u tome što u ovom mojem nazovi-gradu od većih trgovina ima samo LIDL, a ostalo su male trgovine s slabim izborom roba i divnim cijenama.
    Ne znam jeste primjetile kolika je cijena cvjetače sada od 13,99 - 16,99 po kg. Sad se stvarno više isplati kupiti smrznutu.

Idem kuhat.

mamal avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

helou montice, gdje ste se skrile?

ja sam rodila, i spremna sam za nove pobjede

veselim se onom 'čokolinu', ali nikako kupit sjeckalicu....

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Čestitke mamal!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

čestitke mamal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    inače za čokolino će poslužit i štapni mikser, zobene prelij mlijekom i izmiksaj

ja sam danas popila zadnji antibiotik, bila bubina pa je monti bio tako tako, ali nije da sam zabrazdila nešto

mamal avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

hvala cure

nego, nemam ja ni štapni krepao motor i nikako kupiti novi ali morat ću...))
    ja sam ok na montiju, jedino danas sam jela blitvu sa krumpirom, nije mi se dalo odvajat....ali nema veze....već toliko dugo montam da mi je postalo normalno tako jesti, tako da ne brinem...

sve 5!!!
    Posljednje uređivanje od mamal : 14.04.2010. at 20:31

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Kako se radi Montijev čokolino?

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

stephanie, zobene usitniš sa mikserom pa ih preliješ vrućim mlijekom kakaom i fruktozom, ili sve to izmiješaš pa onda izmiksaš i to je to

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

već dugo nitko ne piše. kako vam ide? ja skinula 2 kile u 3 tjedna, ali imam blagi osjećaj da sam ovaj tjedan pošteno zeznula. preumorna za kuhanje pa padnu ćevapi. ono što me nekako više brine je da sam počela osjećati da mi nešto nedostaje u prehrani. ne slatko već nešto...ne znam što. kao da mi je dosta zdrave hrane, salata, zobenih.. ako netko ima ideju kako riješiti taj problem...

mamal avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

jel jedeš meso, mliječne proizvode, mahunarke?
    pa i paštu sa salsom?

ja redovito zeznem sa nečim, ali dojim, pa me nije briga toliko - kile isto idu polako dole - ne važem se, ali osjećam po robi....
    danas za ručak imamo fažol na salatu i piletinu...doručkovala sam jabuku za sada, možda još nešto ubacim

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ujutro jedem jogurt sa zobenima i pijem kavu s mlijekom. jedem i dosta mahunarki, a meso u zadnje vrijeme baš i ne. palo mi je na pamet da bi možda bilo dobro napraviti krvnu sliku...i zbog dojenja i zbog montignaca. počela sam piti čaj od koprive...otkrila sam da mi baš paše. sutra ću se vagati pa me baš zanima jesu li kile otišle gore ili dolje.

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

evo da malo podignem temu, pa gdje ste cure, nije valjda da ste sve odustale. ja se još uvjek držim montija i nakon 3 i pol mjeseca skinula sam 8 kg i jako sam ponosna na sebe. tu i tamo nešto zabrljavim ili kušam komadić torte ili kolača na rođendanima ali samo žlicu dvije da osjetim taj fini okus.
    željka231 ako ti fali slastica ima dosta recepta za njih po montiju i ispadnu sasvim fino, baš sam jučer radila sladoled od jagoda i bio je mmmm. evo i recepta kome treba: 300 ml slatkog vrhnja istući, dodati 2 jogurta s manje masnoće, 2 žlice fruktoze i 250 g jagoda te sve to skupa izmiksati. na kraju dodati još 250 g jagoda rezanih na komadiće i naravno staviti u dubinski da se zaledi. dobar tek!

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

izgleda da sam samo ja ostala na monti prehrani ili ste cure prezaposlene pa se ne stignete javljati. iza mene je 4 mjeseca montiranja i uspjela sam skinuti 9 kg, a najbolje od svega što nema više one sedmice na mojoj vagi nego pokazuje 69 kg. još kad bi 2-3kg skinula bila bi prezadovoljna. osjećem se puno bolje nakon onih silnih hormonalnih inekcija koje sam primila u zadnjih 2 godine i uspjela sam skinuti povećani šećer u krvi i kolesterol. ljeto je pred nama i nudi se puuno svježeg voća i povrća i mislim da će sada ići puno lakše pa cure koje se niste još odlučile krenite jer stvarno nije teško. pozdrav svima!

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

bravo, Ameli!!! ja redovito provjeravam piše li netko, ali mi čisto neugodno bude napisati kako se povremeno ubijam u slatkom pa se kile vrate. sad sam odlučila skinuti još barem 5 kila i, kao što kažeš, ovo sezonsko voće i povrće jako olakšava prehranu jer volim salate, jagode, trešnje... opet sam počela voziti sobni bicikl pa će valjda biti rezultata.

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

bok curke, evo mene i ovdje

da li lista još postoji, prijavila bi se, vjerujem da bi me to potaknulo da ne odustajem

danas sam krenula sa Montignacom
    ujutro jabuka
    sada inegr. pecivo i marmelada
    za ručak ću salatu sa mozzarelom
    i navečer još ne znam, možda jogurt

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

hej, mamaduda! već dugo listu nisam vidjela, ali možemo i bez liste biti potpora. evo, ja sam u tjedan dana izgubila kilu. uglavnom doručkujem zobene s rogačem i jabukom ili cimetom. na poslu uglavnom jedem ili voće ili neko pecivo jer bih inače bila pregladna do ručka. danas sam ručala grčku salatu. međuobrok trešnje i ribizli. a večera...ne znam. trenutno nemam ideju. danas, konačno, idem i vježbati. cijeli sam tjedan bila umorna pa sam samo jedan dan vozila bicikl. sretno!

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

http://www.montignac.com/fr/temoignages_temoignages.php

možda i ove priče budu dobra motivacija!

mamal avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ameli, pratim ja temu, ali me sram pisati jer svaki dan satrem pokoji sladoled

inače, se držim montija, meni je to postalo normalno...
    malo sam smanjila večernje obroke, tako da je danas evo pala jabuka i jogurt...i odmah se vide rezultati

što se tiče sezonskog voća i povrća, ja već uživam!!!
    jedva čekam čitati naše priče nakon ljeta
    sigurna sam da će biti puno izgubljenik kilograma

mamal avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj zeljka231 prvotno napisa Vidi poruku
    http://www.montignac.com/fr/temoignages_temoignages.php

možda i ove priče budu dobra motivacija!

uuu, super su ove priče!!!!
    hvala željka!

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

u 18 dana sam skinula niti kilu. nisam baš zadovoljna. stvarno sam se, do jučer, držala montignaca. zašto kile ne idu ne znam. zapisivala sam što jedem pa ću malo prostudirati. jučer smo bili na svadbi pa sam pojela par kolača, ali valjda to neće toliko utjecati na kilažu. možda kad zatopli kile krenu dolje. voljela bih do jeseni skinuti bar 4 kile. žao mi je samo što sam preumorna za vježbanje...

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja sam još uvijek na -5 iako više ne montiram. nemrem se naterat, iako mi paše takav režim i takva hrana. stvarno sam luda.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

problem je u tvojoj podsvijesti
    ona nije kao svijest-promjenjiva, ne pozna sutra, jučer, zna samo za danas
    ako ne možeš prihvatiti ideju da si mršava , da je to dobro za tebe, da si uspješna u postizanju linije, onda te koči podsvijest
    ona je samo program, ne pomaže razgovor
    ja nisam na isljučivom Montiju, ali sam jako blizu, kile idu dolje

svoj odgovor na pitanje kako utjecati na podsvijest sam našla, slučajno, na youtubu
    nisam sigurna kako sam došla do toga, ali znam da mi palit da nikad ne koristim kondicionale ili future u izjavama , isključivo prezent
    podsvijest prizna samo prezent, ne postoji ništa nego ovo sada, ovi tren, ovi sekund

mislim da smo svi mi tu skupili dosta znanja o tome šta pali kod mršavljenja , šta nije dobro, koliko je dobra lagana tjelovježba i dl.. ali iz nekog razloga ne koristimo i ne primjenjujemo to znanje
    onog trena kada naša podsvijest prihvati novu sadašnjost: ja mršavim, svo to znanje iskače , bez prepreka i bude primjenjeno

moji inspiratori:
    http://www.youtube.com/watch?v=074eC...layer_embedded
    http://www.youtube.com/watch?v=IUH7q...eature=related

ako poslušate prvi link do kraja, vidjeti ćete da svaka stanica sluša nalog mozga prije nego li informaciju okoline
    masne stanice imaju svoju funkciju: čuvanje energije
    kod nas debljih svoj posao obavljaju i više nego odlično
    mi smo preživljavači, mi možemo živjeti na kori kruha , preživjeti sve suše , mi smo prilagodljivi
    što je problem ako nema prave potrebe za preživljavanje suše
    pa se energija gomila
    bitno je ne biti ljut na svoje tijelo zbog njegove vrhunske prilagođenosti, treba mu biti zahvalan
    sposobni smo preživjeti nestašicu hrane, ne samo zbog brzog gomilanja energije (masti) , tvrdog čuvanja iste, nego i zbog sporobnosti brzog spuštanja metabolizma da ta pričuvna energije što dulje traje

u trenucima kada osjećam glad, a nije dobro da jedem (kasno navečer, i sl..) ja koristim autosugestiju: laganim dubokim udasima se smirim, i onda zamišljam čuvare masti (energije) kako se miču i dopuštaju mom tijelu da koristi pričuve energije
    kadkad si govorim namjeru da se energija oslobodi iz pričuva, ovisi ... intuitivno

a i čitala sam neke druge knjige koje su govorile o sprezi uma i tijela

ne znam za druge, ali meni funkcionira
    nisam više opterečena menijem, tu i tamo zapišem dnevnik jela (kad mislim da ne radim dobro), u PMS-u jedem čokoladu, taj tjedan ne mršavim,niti ne dobivam kile
    prehrana mi više nije stres, ne ubija me grižnja savjest kada pojedem čokoladu, ne osječam više ovisničku potrebu da jedem slatko kada je ispred mene, ne trzam više
    podsvijest i svijest usklađeni u cilju

sretno i vama svima u potrazi za prehranom koja vam omogućava da budete vitkiji i zadovoljniji

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

danas sam se vagala, ali kile stoje. tek mi je menga prošla pa se možda i brojke spuste za par dana. pokušat ću umjesto večere raditi zelene sokove. sad ima hrpa zelenja pa ću to iskoristiti. prošle godine sam puno lakše skinula 13kg nego ovih 5. kako vama ide?

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja sam isto primjetila da tjedan prije menge i kad je imam kile stoje a čak mi se dogodi da i dobijem koju nazad, ma u to vrijeme sam ustvari sva napuhana i nikakva pa valjda zbog toga. menga prošla i danas sam već lakša koju deku evo me sad na - 9,5 kg a jučer mi je bio rođendan pa sam si dala oduška i svašta utrpala u sebe, puno kolača, čokolatina, kasna večera, vina... . sretno svima u montiranju.

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja se prijavljujem ponovno nakon mjeseci i mjeseci brljanja dobila sam 3-4 kg sad mi malo teze ide ali vracam se na montija prosel goduine sam bez problema tokom ljeta skinula skoro 10 kg sad moram skinuti ove 4 problem mi je navecer kad osjetim svoju "glad od dosade" tako da mi je ovaj post od MGrubi vise nego dobro dosao....odoh pojesti dorucak zobene sa jogurtom i beskvom...za rucak salata od mladog grha, za veceru cu mahune i kotlete a medjuobrovi ce mi biti voce i mozda koja kockica crne cokolade.

javim se za koji tjedan nakon vaganja

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja se nakon vise od godinu dana pokusavam vratiti Montiju i nikako... Uvijek pokleknem. Prosle godine sam srsavjela 5 kg i dosla na nekakvu idealnu kilazu, i sad sam opet na pocetku. Danas cu oslica s blitvom i mijesanu sezonsku salatu, to bi trebalo biti full Monti - osim ako poslije ne zeznem s goooolemom Milkom.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ne znam zašto, ali kile stoje. dosta šećemo, a i bicikl vozim, ali nikako da se brojka spusti. jedino ako se mišići nisu počeli konačno stvarati. sutra idemo na more pa možda plivanje učini svoje. prošle godine sam u 20 dana mora skinula 2 kg s tim da sam doslovno svaki dan jela sladoled. možda mi se organizam navikao na ovakvu prehranu pa sad ustvari održavam kilažu umjesto da je spuštam...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

dižem temu... ima li netko na montiju? pokušavam mu se vratiti, ali nikako mu ostati vjerna. svako malo ga prevarim...danas s tortom . baš sam karakter. osjećam da mi ne treba, ali ne...moram ja. i onda mi bude muka od slatkog. MGrubi je pisala o podsvijesti...ima nešto u tome.

hoće li tko sa mnom pa da nabacimo neke jelovnike?

mamal avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

nije to prevara, to je uživanje )))

mislim da se meni monti uvukao u život, tako da više i ne jedem ništa što nije integralno, pazim kako kommbiniram....
    meutim, imam dosta kila za skinuti, pa mi je monti prespor...
    radije sam se odlučila za jednu ekspress dijetu - dijetu bez ugljikohidrata - a poslije nastaviti po montiju...
    evo, baš sutra planiram spremiti mesnu štrucu, uz brdo salate...pa zar to nije monti ?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

jeste
    ali ti trebaju ugh
    atkinsov pristup preopterečuje jetru i bubrege
    čovjek nije čisti mesojed, pa mu velika količina životinjskih bjelančevina stvara probleme

mamal avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ma znam da trebaju....
    i u povrću ima ugljikohidrata, malo, ali izgleda dovoljno za osjećat se ok, a mršaviti...moram smršaviti, a ovo mi je brz način, poslije samo zdravi UH kao i do sada.....

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

evo i mene k vama. malo sam gledala neke slike od zadnjih dana pa se prenerazila. znam ja koliko kila imam i znam da je to previše, ali slike su me baš dotukle. Plus, bili na Stingu nekidan i kupili ispred vodu u bočicama koja se ne smije unositi, a mi to nismo znali. Bila sa mnom trudna prijateljica i mi se zafrkavale kako ćemo njoj sve uvaliti jer će joj se smilovati. Međutim, ona je ipak ispila svoju vodu i bacila bočicu, a moja je bila posve puna jer sam ja bila uzela pivo, a vodu čisto da se nađe.
    I na ulazu mi redarka kaže da moram baciti bocu, a ja ni pet ni šest "Pa nećete valjda trudnici oteti vodu". Nije me ni pogledala, valjda sam joj se učinila dovoljno velika i samo me pustila uz napomenu da je ne pokazujem okolo pred drugim redarima.
    Mislim ,to bi trebao biti dovoljno dobar poticaj.
    I eto predamnom je 25 kg koje treba skinit, a kako će to ići vidit ćemo.
    Počela sam s pahuljicama za doručak, bit će neka riba za ručak, a dalje ću naći neku inspiraciju u receptima. MD je već neko vrijeme na dijeti pa će nam valjda biti lakše u dvoje, a ja sam se još i kladila u nešto opako kao dodatni poticaj.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Jel može pomoć ako netko zna -koja je razlika između MONTIGNACA I ZONE
    Iščitavala sam i jedno i drugo i nisam pametna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •