stephanie, imaš cedevitu bez šećera, ja npr pijem ili solo vodu ili s limunovim sokom, čaj pijem bez šečera, a dnevno su na meniju barem dva lončića kave
amelie čestike na karakteru i minusu na vagi![]()
stephanie, imaš cedevitu bez šećera, ja npr pijem ili solo vodu ili s limunovim sokom, čaj pijem bez šečera, a dnevno su na meniju barem dva lončića kave
amelie čestike na karakteru i minusu na vagi![]()
Moj Montignac je pravi recesijski bez fruktoze, bez integralne riže i sl.
Čitam i čitam o ovom načinu prehrane i pitam se pitam: zašto nitko nije splitao ovaj topic već odavno?![]()
i ja vas odsad pratim...
nego, ni ja se nisam javljala jer nisam bila na montignacu..
početak listopada bila sam na dijeti bez ugljikohidrata, pa sam stala 15 dana pa sam opet krenula, danas mi je 17 dan, skinula sam 7 kila
je drastična, ali uz multivitamine centravit već par dana mi je super
kad završim s ovom dijetom (imam još skinuti cca 18 kg) montignac će mi biti pravo zadovoljstvoi baš mu se veselim...to za mene već odavno nije dijeta nego način prehrane...
sretno sure
nego, zonu ne poznajem pa ne mogu ništa usporediti![]()
od ponedjeljka sam bez slatkog, s manjim večerama i bez pizze (glupa želja koja je postala navika). počela sam i vježbati i već se bolje osjećam. trbuh manji, redovita stolica, neko olakšanje. s tim da u variva stavljam mrkvu i krumpir zbog malca.
doručak je uglavnom bio pecivo ili zobene s rogačem. danas ručak kelj, a večera vjerojatno mrkva na kapuli ili kelj s jajima. međuobrok sam imala šipak, a i pokoja suha šljiva. danas ću raditi desert: snijeg od jaja, žumanjak, izmiksani jogurt i poliveno domaćim pekmezom od šljiva.
jednom sam imala voćni doručak. paše mi, ali oko 10 moram pojesti nešto teže. uglavnom je to bio pecivo na poslu.