Stranica 49 od 49 PrviPrvi ... 39474849
Pokazuje rezultate 2,401 do 2,414 od 2414

Tema: Montignac, 10. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

zar se smije vrhnje za kuhanje jesti uz tijesto?

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    zar se smije vrhnje za kuhanje jesti uz tijesto?
    nekad je Ana stavila recepte i sjećam se da je bilo vrhnja za kuhanje, e sad na brzinu nemrem nać niš u knjizi al znam da sam ga ja ponekad jela i mršavila

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ja sam u mjesec i pol dana montiranja izgubila tek 3 kg, ali dosta centimetara. Ja sam se bas drzala pravila. Bilo mi je u toliko lakse jer je i muz montirao samnom, pa nije bilo duplog nakuhavanja. Odustala sam kad sam pocela osjecati vrtoglavice, izvadila krv i shvatila da sam po prvi put u zivotu anemicna, a nedugo potom i ostala trudna. U srijedu idem na sistematski, ako je sve ok, pocet cu opet s montyem i voziti orbitrek. 3 tjedna nakon poroda vratila sam se na svnju predtrudnicku tezinu, ali je tijelo skroz drukcije. A, i sila teze radi svoje

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

moguće da ipak nije u kombinaciji s tijestom, ne sjećam se, al znam da sam ja koji put stavila malo vrhnja za kuhanje

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Ima li jos tko da je prisutan nakon ovoliko godina?
    Ja sam krenula prije 2 tjedna. Zbrljala sam jer sam zab pravilo pa par puta uj pojela onaj mokri kruh sa gaudom. To sam izbacila. Ostatak vremena jedem ili psyllium sa peludi (za probavu) ili taj kruh sa marmeladom za dorucak. Rucak meso/riba sa povrcem; povremeno gusta juha,i salata uvijek. Vecera omlet sa sirom i salata. Medjuobroke uglavnom ne stignem jesti zbog obaveza.
    Treniram najmanje 2x tj u teretani s utezima. I evo... nakon 2 tj dobila kile. Nisam mjerila cm prije 2 tj pa.ne znam jesam tu wto izgubila.

Stranica 49 od 49 PrviPrvi ... 39474849

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •