Citiraj lexy prvotno napisa
bok, krenula bih s Montignacom,a ne znam kako da krenem, što i kada da jedem. Malo sam čitala po netu, ali mi je sve poprilično općenito. Kupila bih knjigu, ali postoji više verzija odnosno različitih naslova. Koju bi bilo najbolje kupiti? Nadam se da prehrana po M. nije tako komplicirana kako se čini na prvi pogled, pogotovo što za neke namirnice nisam ni čula, a moram priznati da nisam baš ni neka kuharica!

Draga moja, ja ti s kuhanjem nemam apsolutno nikakve veze pa sam eto uspjela sve pohvatat i nije kompicirano uopće, postoji nekoliko "Montignacovih zapovijedi" kojih se moraš držat i to je to. Uostalom, ovdje su ti na forumu cure sa višegodišnjim iskustvom i sve ih možeš pitat.

Ja sam uzela knjigu Montignacova dijeta u izdanju Mozaik knjige, ali na netu su ti sve informacije dostupne pa za knjigom i nema neke potrebe.
Samo naprijed, ja sam tek 4 dana na tom režimu prehrane i to kao potpora svom dragom, ali oduševljene sam, super se osjećam i on koji je strašna izjelica kaže da mu ništa ne fali.