Citiraj ASTRA prvotno napisa
Andora, ti stvarno premalo jedeš! ja bih na tom meniju završila na hitnoj, stvarno, ali dobro, svi smo različiti, ja sam izjelica pa nisam mjerilo!

Pa ne može se odmah vidjeti skidanje kila, treba tijelu vremena dok prepozna sretnu promjenu.

ja se važem samo subotom

Citiraj MGrubi prvotno napisa
Andora, kakav meni ti je bio prije dijete?

ja sam "živjela" na jutarnjoj kavi, i jogurtu za večeru, pa mi kile nisu išle dolje, to je bilo nakon razno-raznih kupus dijeta

sad na montiju jedem normalno, a kile idu dolje (no imam ih jako puno viška, pa mi ide i brže)
znam da tijelu treba promjena. ja sam inače uvijek "malo" jela. u smislu da bih marendala možda voćku i kavu, za ručak jela šta god sam skuhala i za večeru najčešće ništa.
zašto sam onda na dijeti? zato jer već tri godine ne mogu skinut zadnja tri kila od zadnje trudnoće. da, 3 kila nikako ne idu dole - šta god sam probala.
mući me još i zadržavanje vode. tako da ako se izvažem ujutro i u 15 sati kad dođem doma znam biti i 1,50 lakša.

kad se oko nečeg trudiš tri godine i ne uspiješ onda poludiš - tako da sam za novu godinu nabila još 3 kila i to uz jako prejedanje svega šta sam našla i jela preko volje; kruh, pršut, francusku. kad sam bila gladna i kad mi to uopće nije bilo drago. i sad ne idu dole.
monti mi treba da se naučim jesti, da se ne bojim hrane i da konačno ustalim tijelo.

i da, imam 32 godine, 168 i (sad) 63 kila.
netko će reći da mi se blago, da to nije puno, al to nisam ja. ne stanem u nijednu robu i već tri godine čekam svoj život u tijelu koje je moje.