-
ma nije točno da se montijem ne skidaju kile!
Ja sam na režimu već 10 dana i uspješno prijavljujem -2kg :D
Upravo sam doručkovala sendvič sa ABC sirom i dimljenim pilećim prsima na mokrom raženom kruhu sa sjemenkama.
U napadima grickanja konstantno imam na stolu zdjelicu sa špicama, pa pogrickam malo.
Poslje svakog ručka pojedem kockicu crne čokse (70% naravno).
Ručak mi se sastoji pretežno od mesa i povrća (na gril tavi, kuhano i sl)
Za večeru jedem jogurte, acidofile, pa čak i voćni jogurt (našla sam u Lidlu neki Diät zaslađen sa Splendom, u njemu ima i žitarica, mmmmm), ponekad jaja.
Osjećam se fantastično i ovaj puta nema šanse da prekinem.
BTW u subotu (za valentinovo) sam bila vani na večeri, jela sam i tjesteninu i pogačice od bijelog brašna i tiramisu i krempitu i pola šampite. U nedjelju sam samo dalje nastavila s režimom i nije bilo nikakve stagnacije, nego se kazaljka na vagi lijepo u utorak pomakla za još jedan kg.
Ne opterećujem se ako zgriješim.
U sljedeću subotu opet idem van s prijateljicom za njen rođendan i jest ću pizzu.
Po nekim principima različitih niskougljikohidratnih i low GI dijeta (u koju spada i monti) jako je važna ta pauza između obroka, znači nakon UH obroka barem 3 sata, a nakon proteinskog 4 sata. Također je bitno da ako zgriješite (dakle jedete kombinirano, ili visoki GI) nakon toga ništa ne jedete sljedećih 8 sati. To onda radim tako da mi taj grešni obrok bude večera
pa sljedećih 8 sati prespavam.
Danas ću ručati bolonjez, ali umjesto tijesta prilog je kuhani karfiol.
Jučer sam imala puretinu u krem umaku (sa vrhnjem za kuhanje), mojima sam skuhala pire krumpir, a ja sam pojela samo meso s umakom i šampinjonima+zelena salata.
Dakle, ide to ako se pridržavate. I svakako morate pronaći nešto što vama odgovara. Internet je bespuće low carb recepata, svaki se može prilagoditi montiju.
Ja sam pročitala prvu knjigu, i kupilao nu sa receptima, jedino što mi se tamo sviđa su deserti.
Za ovaj vikend planiram praviti neki mus od čokolade, ili šnenokle (sa Splendom naravno)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma