Citiraj Rene2 prvotno napisa
ma nije točno da se montijem ne skidaju kile!

Ja sam na režimu već 10 dana i uspješno prijavljujem -2kg :D

Upravo sam doručkovala sendvič sa ABC sirom i dimljenim pilećim prsima na mokrom raženom kruhu sa sjemenkama.

U napadima grickanja konstantno imam na stolu zdjelicu sa špicama, pa pogrickam malo.

Poslje svakog ručka pojedem kockicu crne čokse (70% naravno).

Ručak mi se sastoji pretežno od mesa i povrća (na gril tavi, kuhano i sl)

Za večeru jedem jogurte, acidofile, pa čak i voćni jogurt (našla sam u Lidlu neki Diät zaslađen sa Splendom, u njemu ima i žitarica, mmmmm), ponekad jaja.

Dakle, ide to ako se pridržavate. I svakako morate pronaći nešto što vama odgovara. Internet je bespuće low carb recepata, svaki se može prilagoditi montiju.

Ja sam pročitala prvu knjigu, i kupilao nu sa receptima, jedino što mi se tamo sviđa su deserti.
Za ovaj vikend planiram praviti neki mus od čokolade, ili šnenokle (sa Splendom naravno)
Super za izgubljene kile, puno za 10 dana!

Nemoj me krivo razumijeti, ali bih ti ukazala na nešto za svaki slučaj ako kile prestanu padati.
Za doručak se ne smije kombinirati kruh sa sirom (pogotovo ako nije light verzija) ili sa salamom, općenito nema kombiniranja UH s proteinima.
Doručak je: ili proteinski (jaja, salama, sir,...) ili UH (kruh, marmelada,pahuljice,...).
I navodno, ne smije se jesti voćni jogurt, pogotovo sa žitaricama (bio on Light ili ne- bar tako piše Monti);
Ali, Rene2, dok tebi kile idu nema problema i uživaj!