Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2414

Tema: Montignac, 10. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

stvar je u tome da sam se ja onda toga držala "ko pijan plota". u tih 5 tj sam jednom pojela malo krumpir salate i šnitu dijabetičke torte od onoga šta se ne smije. za tortu nisam ni sigurna da se ne smije.
    sad ne vjerujem da ću moći tak striktno se držat, al trudim se.
    javim novu (ako bude) kilažu za tjedan dana

mamal avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

jučer sam zezla stvar....bajama mi je bilo preko glave, nije bilo suhih smokava, omilio mi se rižoto od tikvica i kozica i kad sam već to makla navečer, navalila ko mahnita na kruh s nutelom (integralni kruh)...i tužna ko pas sam bila...grrr...(di su smajlići?!?!?!!)

uglavnom, vidjela sam u tablici da nutela ima GI 55, int.kruh 45, pa sam se utješila da i nije tako strašno (PGI je 50)...ajmo reć da nije strašno...ali nervira me taj osjećaj kao da sad sve opet moram ispočetka....

no, budem izdržala i to....

Datum pristupanja
    Aug 2008

Citiraj mamal prvotno napisa Vidi poruku
    ali nervira me taj osjećaj kao da sad sve opet moram ispočetka....

no, budem izdržala i to....
    i mene iritira taj osjećaj iako, ustvari, samo nastavljaš. neće se zbog malo nutele vratiti kile.

i ja sam jučer i danas pojela toffifee. nervoza me čopila opaka. nespavanje, dojenje me iritira, ne stižem sve što želim pa odustajem i tako to... vježbam...bar to. i opet mi se staaaaalno jede nešto. možda pms. tko bi ga znao. i ne dobivam poruke na mail o postovima.
    Posljednje uređivanje od zeljka231 : 01.02.2010. at 16:02

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja prijavljujem totalan krah u mojoj prehrani, al nema veze -2 kg su i dalje tu i idem dalje. naime u utorak mi bio rođendan, pa gosti, pa klopa, pa u subotu repriza za frendove. ma ko bi odolio slanom "rafaelu" i slanim "muffinima" i plati i salati s tjesteninom i koječim i torti, ma dajte! i onda u nedjelju nečaku rođendan. ma dosta mi je tih rođendanaaaaa!!!
    nastavljam, ak ne prije onda kad sve kaj je ostalo pojedemo hahaha

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

vidim, krenulo nas je

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •