-
već dugo nitko ne piše. kako vam ide? ja skinula 2 kile u 3 tjedna, ali imam blagi osjećaj da sam ovaj tjedan pošteno zeznula. preumorna za kuhanje pa padnu ćevapi. ono što me nekako više brine je da sam počela osjećati da mi nešto nedostaje u prehrani. ne slatko već nešto...ne znam što. kao da mi je dosta zdrave hrane, salata, zobenih.. ako netko ima ideju kako riješiti taj problem...
-
jel jedeš meso, mliječne proizvode, mahunarke?
pa i paštu sa salsom?
ja redovito zeznem sa nečim, ali dojim, pa me nije briga toliko - kile isto idu polako dole - ne važem se, ali osjećam po robi....
danas za ručak imamo fažol na salatu i piletinu...doručkovala sam jabuku za sada, možda još nešto ubacim
-
ujutro jedem jogurt sa zobenima i pijem kavu s mlijekom. jedem i dosta mahunarki, a meso u zadnje vrijeme baš i ne. palo mi je na pamet da bi možda bilo dobro napraviti krvnu sliku...i zbog dojenja i zbog montignaca. počela sam piti čaj od koprive...otkrila sam da mi baš paše. sutra ću se vagati pa me baš zanima jesu li kile otišle gore ili dolje.
-
evo da malo podignem temu, pa gdje ste cure, nije valjda da ste sve odustale. ja se još uvjek držim montija i nakon 3 i pol mjeseca skinula sam 8 kg i jako sam ponosna na sebe. tu i tamo nešto zabrljavim ili kušam komadić torte ili kolača na rođendanima ali samo žlicu dvije da osjetim taj fini okus.
željka231 ako ti fali slastica ima dosta recepta za njih po montiju i ispadnu sasvim fino, baš sam jučer radila sladoled od jagoda i bio je mmmm. evo i recepta kome treba: 300 ml slatkog vrhnja istući, dodati 2 jogurta s manje masnoće, 2 žlice fruktoze i 250 g jagoda te sve to skupa izmiksati. na kraju dodati još 250 g jagoda rezanih na komadiće i naravno staviti u dubinski da se zaledi. dobar tek!
-
izgleda da sam samo ja ostala na monti prehrani ili ste cure prezaposlene pa se ne stignete javljati. iza mene je 4 mjeseca montiranja i uspjela sam skinuti 9 kg, a najbolje od svega što nema više one sedmice na mojoj vagi nego pokazuje 69 kg
. još kad bi 2-3kg skinula bila bi prezadovoljna. osjećem se puno bolje nakon onih silnih hormonalnih inekcija koje sam primila u zadnjih 2 godine i uspjela sam skinuti povećani šećer u krvi i kolesterol. ljeto je pred nama i nudi se puuno svježeg voća i povrća i mislim da će sada ići puno lakše pa cure koje se niste još odlučile krenite jer stvarno nije teško. pozdrav svima!
-
bravo, Ameli!!! ja redovito provjeravam piše li netko, ali mi čisto neugodno bude napisati kako se povremeno ubijam u slatkom pa se kile vrate. sad sam odlučila skinuti još barem 5 kila i, kao što kažeš, ovo sezonsko voće i povrće jako olakšava prehranu jer volim salate, jagode, trešnje... opet sam počela voziti sobni bicikl pa će valjda biti rezultata.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma