Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2414

Tema: Montignac, 10. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

problem je u tvojoj podsvijesti
    ona nije kao svijest-promjenjiva, ne pozna sutra, jučer, zna samo za danas
    ako ne možeš prihvatiti ideju da si mršava , da je to dobro za tebe, da si uspješna u postizanju linije, onda te koči podsvijest
    ona je samo program, ne pomaže razgovor
    ja nisam na isljučivom Montiju, ali sam jako blizu, kile idu dolje

svoj odgovor na pitanje kako utjecati na podsvijest sam našla, slučajno, na youtubu
    nisam sigurna kako sam došla do toga, ali znam da mi palit da nikad ne koristim kondicionale ili future u izjavama , isključivo prezent
    podsvijest prizna samo prezent, ne postoji ništa nego ovo sada, ovi tren, ovi sekund

mislim da smo svi mi tu skupili dosta znanja o tome šta pali kod mršavljenja , šta nije dobro, koliko je dobra lagana tjelovježba i dl.. ali iz nekog razloga ne koristimo i ne primjenjujemo to znanje
    onog trena kada naša podsvijest prihvati novu sadašnjost: ja mršavim, svo to znanje iskače , bez prepreka i bude primjenjeno

moji inspiratori:
    http://www.youtube.com/watch?v=074eC...layer_embedded
    http://www.youtube.com/watch?v=IUH7q...eature=related

ako poslušate prvi link do kraja, vidjeti ćete da svaka stanica sluša nalog mozga prije nego li informaciju okoline
    masne stanice imaju svoju funkciju: čuvanje energije
    kod nas debljih svoj posao obavljaju i više nego odlično
    mi smo preživljavači, mi možemo živjeti na kori kruha , preživjeti sve suše , mi smo prilagodljivi
    što je problem ako nema prave potrebe za preživljavanje suše
    pa se energija gomila
    bitno je ne biti ljut na svoje tijelo zbog njegove vrhunske prilagođenosti, treba mu biti zahvalan
    sposobni smo preživjeti nestašicu hrane, ne samo zbog brzog gomilanja energije (masti) , tvrdog čuvanja iste, nego i zbog sporobnosti brzog spuštanja metabolizma da ta pričuvna energije što dulje traje

u trenucima kada osjećam glad, a nije dobro da jedem (kasno navečer, i sl..) ja koristim autosugestiju: laganim dubokim udasima se smirim, i onda zamišljam čuvare masti (energije) kako se miču i dopuštaju mom tijelu da koristi pričuve energije
    kadkad si govorim namjeru da se energija oslobodi iz pričuva, ovisi ... intuitivno

a i čitala sam neke druge knjige koje su govorile o sprezi uma i tijela

ne znam za druge, ali meni funkcionira
    nisam više opterečena menijem, tu i tamo zapišem dnevnik jela (kad mislim da ne radim dobro), u PMS-u jedem čokoladu, taj tjedan ne mršavim,niti ne dobivam kile
    prehrana mi više nije stres, ne ubija me grižnja savjest kada pojedem čokoladu, ne osječam više ovisničku potrebu da jedem slatko kada je ispred mene, ne trzam više
    podsvijest i svijest usklađeni u cilju

sretno i vama svima u potrazi za prehranom koja vam omogućava da budete vitkiji i zadovoljniji

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

danas sam se vagala, ali kile stoje. tek mi je menga prošla pa se možda i brojke spuste za par dana. pokušat ću umjesto večere raditi zelene sokove. sad ima hrpa zelenja pa ću to iskoristiti. prošle godine sam puno lakše skinula 13kg nego ovih 5. kako vama ide?

mamal avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ok, ovaj iz tablice iz njegove knjige vjerojatno nije integralni

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •