Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2414

Tema: Montignac, 10. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja se prijavljujem ponovno nakon mjeseci i mjeseci brljanja dobila sam 3-4 kg sad mi malo teze ide ali vracam se na montija prosel goduine sam bez problema tokom ljeta skinula skoro 10 kg sad moram skinuti ove 4 problem mi je navecer kad osjetim svoju "glad od dosade" tako da mi je ovaj post od MGrubi vise nego dobro dosao....odoh pojesti dorucak zobene sa jogurtom i beskvom...za rucak salata od mladog grha, za veceru cu mahune i kotlete a medjuobrovi ce mi biti voce i mozda koja kockica crne cokolade.

javim se za koji tjedan nakon vaganja

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja se nakon vise od godinu dana pokusavam vratiti Montiju i nikako... Uvijek pokleknem. Prosle godine sam srsavjela 5 kg i dosla na nekakvu idealnu kilazu, i sad sam opet na pocetku. Danas cu oslica s blitvom i mijesanu sezonsku salatu, to bi trebalo biti full Monti - osim ako poslije ne zeznem s goooolemom Milkom.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ne znam zašto, ali kile stoje. dosta šećemo, a i bicikl vozim, ali nikako da se brojka spusti. jedino ako se mišići nisu počeli konačno stvarati. sutra idemo na more pa možda plivanje učini svoje. prošle godine sam u 20 dana mora skinula 2 kg s tim da sam doslovno svaki dan jela sladoled. možda mi se organizam navikao na ovakvu prehranu pa sad ustvari održavam kilažu umjesto da je spuštam...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

dižem temu... ima li netko na montiju? pokušavam mu se vratiti, ali nikako mu ostati vjerna. svako malo ga prevarim...danas s tortom . baš sam karakter. osjećam da mi ne treba, ali ne...moram ja. i onda mi bude muka od slatkog. MGrubi je pisala o podsvijesti...ima nešto u tome.

hoće li tko sa mnom pa da nabacimo neke jelovnike?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •