Ja sam neki dan mm pravila palačinke (mrzim ih raditi ali on je gori od male djece koja baš to sad hoće) i nisam imala obično brašno nego sam ih radila s integralnim (brašno, jaje, mlijko, voda, soda, sol, malo šećera i malo ulja..a onda se peku na teflonu bez ulja). Bile su jako ukusne (meni) i nevjerovatno mekane ali kao posljedica su se jako teško okretale (pola ih je ličilo na kašu a ne palačinku).. je li to zhbog integralnog (ne bih rekla da sam imala loš dan jer sam prilično vješta sa palačinkama)
Isto od kad sam izbacila večeru (čitaj ne umlatim nekoliko sendviča nego jedem naranče i pijem čaj) ujutro se bacim na hranu ko nenormalna i tu ne štedim, ali se ne uspijevam skoncentrirati prvo na voće pa tek onda konkretno. Kavu malo pomalo izbacujem ali zasad nezaslađeni nescafe još ide. Je li uredu jesti dosta žitarica u kombinaciji s povrćem? Nastojim zaobilaziti kruh što više ali to nadoknadim s npr jutarnjom zobenom kašom, varivom sa heljdom, ječmom, mahunarkama.
E i malo se mučim sa prženjem na vodi..prije mi je uspjevalo a sad je baš fuj! S druge strane ne mogu mm (koji je jako smršavio prošlog ljeta sam od sebe) osuditi na lešadu bez imalo mesa (pečenog, prženog, pohanog)...uh evo sad sam gladna!