Curke kako vam izgleda to klijalište?
Ja obožavam gledati Plodove zemlje nedjeljom i tamo sam vidjela da se može s običnom velikom staklenkom i gazom. već sam rekla da mi s lanom nije išlo ali sad sam stavila soju..neka čudna soja doduše pa mi slabo klija ali pomalo ide. Neki dan sam išla u potragu za mungo grahom i doživjela skoro batine. napala me prodavačica da di sam našla takvo što pitati pored svih vrsta koje ona nudi..i uvrijedila se smrtno! :shock:

Ja sam inače u totalnoj rezignaciji i izgledam ko balon. Čekam da krene M pa da se pomalo skuliram što će biti teško jer MM i ja uskoro putujemo po našeg bembača..počinjemo s IVF-om..moram se malo pohvaliti, a i igram malo na sažaljenje jer mi živci rade 100 na sat pa sam ubila gomilu čokolade (one sa 70% kakaa naravno..tu se pobožno držim Montyja...a i obožavam tu čokoladu ) Nemojte me navikati!

Danas asm probala ječam s umakom od porća ali mi nij ebilo fino..inače volim ječam ali "na mokro" u varivima i sl. ovako na suho mi ne paše.
Ispucala sam većinu kombinacija i baš mi se MM potužio da mu fali promjena...ima li kakva fina kuharicau kojoj bi se pronašlo nešto montyjevski? Pronjuškal asam one njegove recepte i moram kazati d ami ne pada na pamet loviti fazane i prepelice, a otprilike mi tako izgledaju ti recepti. :/

Ajmo se uozbiljiti i izbaciti neke mmmmmm recepture!